Buvusioji, ir aš pavėluotai . Su gimtadieniu, mieloji. Sutik kiekvieną dieną su naujais atradimais ir meile.
Labas rytas.
Buvusioji kokio amžiaus anūkas?
O man atveš šanūką pasaugoti.Na ką padarysi nėra tų anūkų.
mano anukas 6 metu,jis autistukas tad kiekviena diena tampa issukiu Jis nekalba,kelis zodzius,bet jau ismokom bendraut Lakstom,vaziuojam maudytis,vaikstom su suniu, ziurim filmuka...vistu man nereik priziuret nesa vandeni,ir zoles liepia pririnkt.Va tik su situ karsciu,tikra beda..dabar rodo 38
OMG, su karščiu prastai. Dirbame nuo 6 ryto. Šiandien ir vakar pati ant sodinamosios sėdėjau. Dabar iššūkis- kaip išsiplauti panages, nes su pirštinėmis nesugrabalioju daigų. Vakarykščio sodinimo liūdnai atrodo, nors gauna beveik po 1 l vandens kiekvienas. Bet atsuki tokį kiekį vandens - beveik plaukia griovelis, daigus į viršų iškelia, užspaudimo diskai praeina ir neužtvirtina jų. Tie paguli plikomis šaknimis saulėje ir šienu virsta. Brokolius rudens derliui sodiname./
Šiandien nuo karščio viščiukas užsilenkė. Ir kitas kaip po saulės smūgio svyrinėja, bus galas.
Šiandien nuo karščio viščiukas užsilenkė. Ir kitas kaip po saulės smūgio svyrinėja, bus galas.
Karštis nežmoniškas, gėlės, kad ir laistytos nuvyte, net ir tos kur pavėsy, Tai ką kalbėti apie tavo IK daigus prieš saulę.
Labas
pas mus dabar graziai, ramiai lyja.
pas mus dabar graziai, ramiai lyja.
Pas mus grasinasi lietus nuo ryto ankstyvo, bet palašnoja ir vėl ramų, nors 10 min palytų, nors dulkes nuplautų.
Lyja net nuo stogo bėga na gal kelias minutes ištems
Laba,
O pas mane apie namus (daugiabutyje) tikras zoologijos sodas darosi. Kiek anksčiau rašiiau, kad lapė vaikšto, o vakar kiaunę su dukra matėm.
O pas mane apie namus (daugiabutyje) tikras zoologijos sodas darosi. Kiek anksčiau rašiiau, kad lapė vaikšto, o vakar kiaunę su dukra matėm.
Laba,