Bangele, su gimtadieniu
Nesvarbu, kuri ta dešimtis prasidėjo, sieloj kitoks skaičius
Su gimtadieniu Bnagele. Koks skirtumas kelinta dešimtis, svarbu jauna širdis ir norai dideli, neblėstančios svajonės.
Labas rytas.
Buvusioji,su švente.
Buvusioji su gimtadieniu
[
[
buvusioji, su gimtadieniu
Buvusioji,
Linkiu, kad gyvenime netrūktų įsimintinų akimirkų, tavo namuose viešpatautų laimė bei supratimas, kad tave suptų tik ištikimi, patikimi ir nuoširdūs žmonės. Su gimtadieniu!
Linkiu, kad gyvenime netrūktų įsimintinų akimirkų, tavo namuose viešpatautų laimė bei supratimas, kad tave suptų tik ištikimi, patikimi ir nuoširdūs žmonės. Su gimtadieniu!
Buvusioji, su gimtadieniu
Linkiu turėti visko tiek, kad užtektų
Linkiu turėti visko tiek, kad užtektų
Buvusioji, su gimtadieniu !
Labas rytas.
Laba,
Bangele ir Buvusioji aš kaip visada pavėluotai labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu. Sveikatos, neblėstančios energijos, nesibaigiančių svajonių...viso ko geriausio.
Bangele ir Buvusioji aš kaip visada pavėluotai labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu. Sveikatos, neblėstančios energijos, nesibaigiančių svajonių...viso ko geriausio.
Buvusioji aš irgi pavėluotai, su gimtadieniu ir linkiu .... daug poilsio, nes darbų ir taip visada yra
Žiūriu pas jus čia pavasarinis ir vasarinis kolektyvas. Gražiu laiku gimėt visos. daug gėlių gimtadienio praga būna