Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba 4u.gif
Ingrida mus bandukėm kasryt maitina, tai kaip čia nebus sveikatos problemėlių biggrin.gif
Taip norėtųsi patvorius pagrėbstyt, bet dar perdaug drėgmės. Kitą savaitę tai jau turbūt bus galima pasimankštint su grėbliu rankoj. smile.gif
Ar gręžėt sulai kokį klevą kas? kaimynė sakė, kad labai bėga, bet mes taip ir negręžėms, nors žadėjau ...
Buvau žalioj stotelės , tai papirkau jurgininių gvaizdūnių sėklų ir kelis fuksijų daigelius. Nesu auginusi fuksijų, tai bus naujiena man. Sakė, kad galiu laužt viršūnę ir pasidaugint. Bet nebeišgirdau, ar merkt į vandenį, ar kišt į žemę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 02 kovo 2017 - 16:27
QUOTE(žollia @ 2017 03 02, 16:26)
Laba 4u.gif
Ingrida mus bandukėm kasryt maitina, tai kaip čia  nebus sveikatos problemėlių  biggrin.gif 
Taip norėtųsi  patvorius pagrėbstyt, bet dar perdaug drėgmės.  Kitą savaitę tai jau turbūt bus galima pasimankštint  su grėbliu rankoj.  smile.gif 
Ar gręžėt sulai kokį klevą kas? kaimynė sakė, kad labai bėga, bet mes taip ir negręžėms, nors žadėjau ...
Buvau žalioj stotelės , tai papirkau jurgininių gvaizdūnių  sėklų ir kelis fuksijų daigelius. Nesu auginusi fuksijų, tai bus naujiena man. Sakė, kad galiu laužt viršūnę ir  pasidaugint. Bet nebeišgirdau, ar merkt į vandenį, ar kišt į žemę?  g.gif

Kišk į žemę, mauk ant galvos maišą. Puikiai prigyja.
Atsakyti
ačiū už info, reiks laužt vienai smile.gif , nes tokia pastypus jau. Kitos dvi dar mažos, tai reik paaugint ax.gif

Atsakyti
Laba,

QUOTE(IngridaB @ 2017 03 01, 22:51)
Bet kodėl prezidentė Pranskietį vaišino,o Skvernelio-ne? bigsmile.gif  mirksiukas.gif Ir kodėl vyrai nei į žandą,nei į ranką nepabučiavo?Net neapkabino?Lydeka,sakė,visą tai galėjo padaryti,tik į lūpas negalima bučiuoti.

Spėju, kad ji daug ką tais grybais vaišino, bet matyt žurnalistai tik tuo momentu pataikė. O Lydekos komentarai matyt jau po visko buvo, o vyrai kai nežinojo tai nedrįso. Patiko man vakar tas reportažas wub.gif
Nneorėčiau Pranskiečio vietoj būt, sėėt vienam ir valgyt kai kiti aplinkui kąsnius skaičiuoja, o ir nevalgyt negali. O jei jis grybų nemėgsta...
Atsakyti
Kažin, gal dar ir anksti , bet noriu paklaust: gal kuri rabarbarais turtinga ir per meet'ą pasidalintumėt? Žadėjau šiandien pirkt sėklų, bet galvoju, kad pirmiau reik čia paklaust smile.gif geriau jau atskelto kero, negu iš sėklų vargt ax.gif
Atsakyti
fuksiju pernai senukuos pirkau, tipo svyrančios, ale nusviro per sprindį max ir į aukštį ne kažka, mano senė vetaranė kelis kart pralenkė, o dauginas lengvai, aš iš vieno daigelio gal 4 pasidariau dar , želia skabau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 02, 19:18)
Kažin, gal dar ir anksti , bet noriu paklaust: gal kuri rabarbarais turtinga ir per meet'ą pasidalintumėt? Žadėjau šiandien pirkt sėklų, bet galvoju, kad pirmiau reik čia paklaust  smile.gif  geriau jau atskelto kero, negu iš sėklų  vargt  ax.gif

Turiu is seklu uzsiauginus,galiu atskelt,tik reik luktelt...primink karts nuo karto,atmintis slubuoja ir stipriai

Is vaikystes rabarba pamenu neaukstais kotais ir pavirsine zievele sodriai raudona ir niekur tokio nematau daugiau...gal kuri turit?
Atsakyti
OK, priminsiu. Žinau, kad dabar anksti, bet galvoju, reik užklaust.
Blakstiena, kas per bėdos užpuolė?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 02, 20:48)
OK, priminsiu. Žinau, kad dabar anksti, bet galvoju, reik užklaust. 
Blakstiena, kas per bėdos užpuolė?

Niekas nepatvirtino,bet pati manau,kad kraujotakos sutrikimo padariniai,o gal liko vaistu salutinis poveikis...pastringa atmintis retkarciais ir kvit...

Pvz. Po darbo nuvaziavau pas meistra masinos patikrint,kas bilda...nu ir mokinaus mokinaus kokia ta guma nusipirkt ir nepamenu...uzmusk,bet nepamenu kol gryzau namo isgaravo is galvos...o kelio vos 10 min
Atsakyti
Rabarbarų senovinių aš turiu, storais kotais, galėsiu atsivežti.
Blakstiena, užsirašyk kitą kartą ant popieriuko, nebūtinai čia atmintis kalta, apie mašinos dalis ne kiekviena moteriškė viską turi žinoti mirksiukas.gif Galvoj pilna kitokių reikalų, kur jau čia automobilių dalys betilps smile.gif Aš dažnai važiuodama į miestą, kai daug ko pirkti reikia, pasidarau sąrašą.Dažniausiai nė nereikia žiūrėt į tą lapuką, atsimeni kad užsirašei biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš be popieruko nė iš kiemo nejudu biggrin.gif Jau senai striginėja kietasis diskas laugh.gif
Nulaužiau fuksijai galvą ir įkišau į žemę ax.gif Reiktų šiandien gal pasisėt visokius gėliukus , tik kur juos sutalpint? Šiltnamyje apžaliavo dirvos paviršius blink.gif , niekad taip nebuvo...
blakstiena, kadangi bangelee turi senoviškų, tada iš jos norėčiau. 4u.gif abi gal gausim biggrin.gif
bangelee 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 03 kovo 2017 - 09:56