Laba
Ingrida mus bandukėm kasryt maitina, tai kaip čia nebus sveikatos problemėlių
Taip norėtųsi patvorius pagrėbstyt, bet dar perdaug drėgmės. Kitą savaitę tai jau turbūt bus galima pasimankštint su grėbliu rankoj.
Ar gręžėt sulai kokį klevą kas? kaimynė sakė, kad labai bėga, bet mes taip ir negręžėms, nors žadėjau ...
Buvau žalioj stotelės , tai papirkau jurgininių gvaizdūnių sėklų ir kelis fuksijų daigelius. Nesu auginusi fuksijų, tai bus naujiena man. Sakė, kad galiu laužt viršūnę ir pasidaugint. Bet nebeišgirdau, ar merkt į vandenį, ar kišt į žemę?
QUOTE(žollia @ 2017 03 02, 16:26)
Laba
Taip norėtųsi patvorius pagrėbstyt, bet dar perdaug drėgmės. Kitą savaitę tai jau turbūt bus galima pasimankštint su grėbliu rankoj.
Ar gręžėt sulai kokį klevą kas? kaimynė sakė, kad labai bėga, bet mes taip ir negręžėms, nors žadėjau ...
Buvau žalioj stotelės , tai papirkau jurgininių gvaizdūnių sėklų ir kelis fuksijų daigelius. Nesu auginusi fuksijų, tai bus naujiena man. Sakė, kad galiu laužt viršūnę ir pasidaugint. Bet nebeišgirdau, ar merkt į vandenį, ar kišt į žemę?
Kišk į žemę, mauk ant galvos maišą. Puikiai prigyja.
ačiū už info, reiks laužt vienai , nes tokia pastypus jau. Kitos dvi dar mažos, tai reik paaugint
Laba,
Spėju, kad ji daug ką tais grybais vaišino, bet matyt žurnalistai tik tuo momentu pataikė. O Lydekos komentarai matyt jau po visko buvo, o vyrai kai nežinojo tai nedrįso. Patiko man vakar tas reportažas
Nneorėčiau Pranskiečio vietoj būt, sėėt vienam ir valgyt kai kiti aplinkui kąsnius skaičiuoja, o ir nevalgyt negali. O jei jis grybų nemėgsta...
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 01, 22:51)
Bet kodėl prezidentė Pranskietį vaišino,o Skvernelio-ne? Ir kodėl vyrai nei į žandą,nei į ranką nepabučiavo?Net neapkabino?Lydeka,sakė,visą tai galėjo padaryti,tik į lūpas negalima bučiuoti.
Spėju, kad ji daug ką tais grybais vaišino, bet matyt žurnalistai tik tuo momentu pataikė. O Lydekos komentarai matyt jau po visko buvo, o vyrai kai nežinojo tai nedrįso. Patiko man vakar tas reportažas
Nneorėčiau Pranskiečio vietoj būt, sėėt vienam ir valgyt kai kiti aplinkui kąsnius skaičiuoja, o ir nevalgyt negali. O jei jis grybų nemėgsta...
Kažin, gal dar ir anksti , bet noriu paklaust: gal kuri rabarbarais turtinga ir per meet'ą pasidalintumėt? Žadėjau šiandien pirkt sėklų, bet galvoju, kad pirmiau reik čia paklaust geriau jau atskelto kero, negu iš sėklų vargt
fuksiju pernai senukuos pirkau, tipo svyrančios, ale nusviro per sprindį max ir į aukštį ne kažka, mano senė vetaranė kelis kart pralenkė, o dauginas lengvai, aš iš vieno daigelio gal 4 pasidariau dar , želia skabau ir t.t.
QUOTE(žollia @ 2017 03 02, 19:18)
Kažin, gal dar ir anksti , bet noriu paklaust: gal kuri rabarbarais turtinga ir per meet'ą pasidalintumėt? Žadėjau šiandien pirkt sėklų, bet galvoju, kad pirmiau reik čia paklaust geriau jau atskelto kero, negu iš sėklų vargt
Turiu is seklu uzsiauginus,galiu atskelt,tik reik luktelt...primink karts nuo karto,atmintis slubuoja ir stipriai
Is vaikystes rabarba pamenu neaukstais kotais ir pavirsine zievele sodriai raudona ir niekur tokio nematau daugiau...gal kuri turit?
OK, priminsiu. Žinau, kad dabar anksti, bet galvoju, reik užklaust.
Blakstiena, kas per bėdos užpuolė?
QUOTE(žollia @ 2017 03 02, 20:48)
OK, priminsiu. Žinau, kad dabar anksti, bet galvoju, reik užklaust.
Niekas nepatvirtino,bet pati manau,kad kraujotakos sutrikimo padariniai,o gal liko vaistu salutinis poveikis...pastringa atmintis retkarciais ir kvit...
Pvz. Po darbo nuvaziavau pas meistra masinos patikrint,kas bilda...nu ir mokinaus mokinaus kokia ta guma nusipirkt ir nepamenu...uzmusk,bet nepamenu kol gryzau namo isgaravo is galvos...o kelio vos 10 min
Rabarbarų senovinių aš turiu, storais kotais, galėsiu atsivežti.
Blakstiena, užsirašyk kitą kartą ant popieriuko, nebūtinai čia atmintis kalta, apie mašinos dalis ne kiekviena moteriškė viską turi žinoti Galvoj pilna kitokių reikalų, kur jau čia automobilių dalys betilps Aš dažnai važiuodama į miestą, kai daug ko pirkti reikia, pasidarau sąrašą.Dažniausiai nė nereikia žiūrėt į tą lapuką, atsimeni kad užsirašei
Blakstiena, užsirašyk kitą kartą ant popieriuko, nebūtinai čia atmintis kalta, apie mašinos dalis ne kiekviena moteriškė viską turi žinoti Galvoj pilna kitokių reikalų, kur jau čia automobilių dalys betilps Aš dažnai važiuodama į miestą, kai daug ko pirkti reikia, pasidarau sąrašą.Dažniausiai nė nereikia žiūrėt į tą lapuką, atsimeni kad užsirašei
Labas rytas.
Labas
Aš be popieruko nė iš kiemo nejudu Jau senai striginėja kietasis diskas
Nulaužiau fuksijai galvą ir įkišau į žemę Reiktų šiandien gal pasisėt visokius gėliukus , tik kur juos sutalpint? Šiltnamyje apžaliavo dirvos paviršius , niekad taip nebuvo...
blakstiena, kadangi bangelee turi senoviškų, tada iš jos norėčiau. abi gal gausim
bangelee
Aš be popieruko nė iš kiemo nejudu Jau senai striginėja kietasis diskas
Nulaužiau fuksijai galvą ir įkišau į žemę Reiktų šiandien gal pasisėt visokius gėliukus , tik kur juos sutalpint? Šiltnamyje apžaliavo dirvos paviršius , niekad taip nebuvo...
blakstiena, kadangi bangelee turi senoviškų, tada iš jos norėčiau. abi gal gausim
bangelee