Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2019 06 21, 15:03)
O pas mane vakar nelijo  unsure.gif
Nu gal šiandie. Nors netikiu.

Vakar Kaunas ( mano rajonas ) ir plaukė ir degė . Žaibas nuosavą namą padegė .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Atėjau pusryčių, o čia net taurės ant stalo bigsmile.gif
Bet oi kokua iš manęs netijysi gėrikė. Vakar ruošiausi mamos jubiliejui ir tikrinau ką turiu bare. Raudau dviejų rūšių Rygos balzamo, vos prie lūpų priglaudžiau. Fui kokia šlykštynė. O taigi paragaudavau, bent porą taurelių išlaižydavau.
Atsakyti
Matyt prarūgo, jeigu menkais kiekiais ragaudavai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 22, 16:31)
Matyt prarūgo, jeigu menkais kiekiais ragaudavai. ax.gif

biggrin.gif nea, neprarūgo, tiesiog aš kuo toliau tuo rečiau ,,padivaišinu,,. Jau seniai tik vynelį ir alų laaabai retai gurkšnodavau, o dabar jau ir tų vos kelis gurkšnius išgeriu ir ndbeskanu pasidaro.

Atvažiavau sodybėlėn, o ten...lietsus nei velnio nelyts. Jau ir mano mulčas kirk bekloju nepūna, o sudžiūna.
Atsakyti
Niurzgiuk, negava ir mano darzas lietaus. Panevezy liutis, o pas mane uz 40km. ne laso. Ner teisybes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 06 22, 18:39)
Niurzgiuk, negava ir mano darzas lietaus. Panevezy liutis, o pas mane uz 40km. ne laso. Ner teisybes. biggrin.gif

Laba. Mano sodybėlė tai dar arčiau. Kaip gyveni? Sodybėlėj gyveni?
Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,su švente.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2019 06 22, 18:51)
Laba. Mano sodybėlė tai dar arčiau. Kaip gyveni? Sodybėlėj gyveni?

ne sodyboj, o Kupiskio centre su 6 a. zemes. Is bulbu vagos matau centrine aikste su nauju fontanu. Nors centras, bet pagal tyluma jauciuosi kaip kokiam kaime.

Labas

bangele, visko, ko sirdis geidzia. 4u.gif
Atsakyti
Bangelee, su gimtadieniu !

Ar kasei jau savo bulvių tradiciškai?

Atsakyti
Bangele, daug energijos gyvenime, sėkmės kiekvieną dieną. 4u.gif

O mes savas bulves jau valgėme. Nuo savaitės vidurio pradėsiu prekybą burokėliais.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus.Kažko nelabai bedžiugina tie gimtadieniai-aiškiai supranti, kad eini žemyn, į saulėlydį ax.gif
Taip, Žollia, kasiau.Bet šviežias bulves jau keletą kartų valgėm, pirmąsias tai jau birželio pradžioje.Bet jos pasodintos šiltnamyje buvo.Ir aš jau nusižengiu tradicijai, nes ir sodinu ne standartiškai į žemę gegužės pradžioj, bet sodinimą pradedu nuo balandžio pradžios.Paskui vargstu, dangstau, nes sudygsta dar prieš didžiąsias šalnas.O iš to standartinio sodinimo normaliu laiku, šiemet bulvės dar smulkokos.Bet turiu ankstesnio sodinimo, dar ir pernykščių sklepe yra, taip kad dar auginsiu, bado nėra.
Sapniuk, nepavyks įgyvendint tavo siųsto pasveikinimo, nes aš noriu būt jaunesnė biggrin.gif Ta prasidėjusi septinta dešimtis labai jau baisiai mano ausiai skamba mirksiukas.gif
Atsakyti