Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Žolia, jei tos pačios vados, tai neturėtų taip būti. O nėra ko nors paklausti patarimo?
Atsakyti
Laba,
Atėjau paspygaut. LYJAAAAAA.

Žolia man vietiniai sakė, kad kartais kūdra išdžiūna. Netikėjau. Per 8 metus taip nėra buvę. Yra ant dugno ir dabar toj senoj. O naujoj tai maudausi tik nusėdus labai.

Dėl šuniukų tikrai keista. Gal ko nors nepasidalina unsure.gif nebūtinai maisto, gal dėmesio...
Atsakyti
labas rytas,
Sumuštinius susitepkit pačios .
vartotojo įkelta nuotrauka

Lietaus tai nebuvo pakankamai mano kaime- per kokį pusę kastuvo žemė atlyta, o giliau sausa. jei kokias 3 paras palytų ,gal pasijaustų . Lyg žada per Jonus lietų .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 06 16, 18:02)

SP, ar reik jas dabar kuo patręšt?

Jei nori saldesnių uogų-pelenų ištrauka(kibiras vandens-stiklinė pelenų ir laistyti), jei nebijai trąšų-kalio sulfatas. Žydi jos?
Atsakyti

Reikia skirtis su viena kalyte unsure.gifNežinom tik su kuria. Pradėjo pjautis iki kraujų net, nors dvi savaites kuo puikiausiai sutarė. Arba vieną reik uždarytą laikyt. Norėjpm, kaip geriau , gavosi kaip visada...

Gal kartais pradėjo pavydėti dėl ko nors? Pabandykit griežtai sudrausti ir pradėti dresiruoti abi. Kartais mažiukai taip žaidžia, nesuprasdami savo jėgų ir dantų aštrumo.

Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 06 16, 20:24)
Žolia, jei tos pačios vados, tai neturėtų taip būti. O nėra ko nors paklausti patarimo?

tikros sesės, tos pačios vados ax.gif

QUOTE(Niurzga @ 2019 06 16, 22:00)
Laba,
Atėjau paspygaut. LYJAAAAAA.

Žolia man vietiniai sakė, kad kartais kūdra išdžiūna. Netikėjau. Per 8 metus taip nėra buvę. Yra ant dugno ir dabar toj senoj. O naujoj tai maudausi tik nusėdus labai.

Dėl šuniukų tikrai keista. Gal ko nors nepasidalina  unsure.gif nebūtinai maisto, gal dėmesio...

Gal bando kažkuri viršų „paimt", gi pas gyvūnus yra hierarchija. Nu bet turėtų aprimt, jei tai laikina

QUOTE(sena pažįstama @ 2019 06 17, 12:10)
Jei nori saldesnių uogų-pelenų ištrauka(kibiras vandens-stiklinė pelenų ir laistyti), jei nebijai trąšų-kalio sulfatas. Žydi jos?

Dar nežydi, matosi pimpurai žiedų, bet tokie silpnoki.
QUOTE(Auda @ 2019 06 17, 12:39)
Gal kartais pradėjo pavydėti dėl ko nors? Pabandykit griežtai sudrausti ir pradėti dresiruoti abi. Kartais mažiukai taip žaidžia, nesuprasdami savo jėgų ir dantų aštrumo.</p>

Na, dresiruot tai tikrai pas mus nėr kam, nieks nemoka o ir kantrybės neturi. Todėl ir ėmėm „dvarniaškas", kad joms nereiktų jokių dresūrų, tik kiemą saugot ir viskas. Dvi todėl, kad joms linksmiau būtų, bet pakanka ir vienos. Kad jau nenori būt kartu, tai teks skirtis verysad.gif Vakar vakare suleidom abi kartu, naktį lyg ir ramiai išmiegojo. Ištisai jas dabot negalim gi, yra darbai, reikalai.
Atsakyti
Net per pusę kastuvo neprilijo. Vargas medeluams, bet smulkūs augalai atsigėrė. Ir tai gerai.
Atsakyti

Laba rytą, Pagaliau vakar palijo, nors nedaug, bet lijo visą dieną, tiksliau lijo gal kokią valandą, o taip oras buvo kaip dargana, bet apsiniaukę ir augalai atsigavo. Šiandien lekiu pajudinti žemės, kad mažiau garuotų.

tikros sesės, tos pačios vados ax.gif

Gal bando kažkuri viršų „paimt", gi pas gyvūnus yra hierarchija. Nu bet turėtų aprimt, jei tai laikina

Na, dresiruot tai tikrai pas mus nėr kam, nieks nemoka o ir kantrybės neturi. Todėl ir ėmėm „dvarniaškas", kad joms nereiktų jokių dresūrų, tik kiemą saugot ir viskas. Dvi todėl, kad joms linksmiau būtų, bet pakanka ir vienos. Kad jau nenori būt kartu, tai teks skirtis verysad.gifVakar vakare suleidom abi kartu, naktį lyg ir ramiai išmiegojo. Ištisai jas dabot negalim gi, yra darbai, reikalai.

Dresūra labai paprasta. Aš nekalbu apie rimtą, kur tarnybinius šunis moko, bet paklusnumo mokymas. Visada savo katinus ir šunis pradedu dresiruoti nuo pačios lengviausios komandos, "ieškok" numeti gabaliuką mėsos ar šiaip kokio skanėsto, pora kartų padedi, o paskui patys įpranta, tada komanda pas mane irgi su skanėstais, "sėdėt" ir kitas po truputį. Svarbu, kad suprastų kas namuose šeimininkas. Pas mane tik paskutinis šuo, belgų aviganis daugiausia dresiruotas, nes kitaip su juo buvo neįmanoma ir vistiek tik po 5 metų pagaliau suprato, kad ji nebus šeimininkė mūsų namuose, ir jau nebebando paimti "viršaus". Ir vienas svarbiausių mokymas, neleisti ką nors daryti blogai, drausti. Net ir ėsti be leidimo negalima, bet šita komanda po truputį mokoma ir pastoviai. Mokymams paprastiems daug laiko nereikia, atsisėdot pailsėt, žaidžiat su šuniukais ir mokot žaidimo forma, jie labai greitai perima kol maži.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas smile.gif Pasigrozeti tokiais vaizdais su kava rankose....mmmmm wub.gif wub.gif Karsta,viska amarai puola.Bulves dar nezydi,o dryzuotieji dauginasi biggrin.gif Atleke sendien anksti ryte kukutis i kiema bigsmile.gif Neprades jis man silauogiu skabinet?
Atsakyti
Dusis 37, su gimtadieniu !

Atsakyti