Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 11, 18:15)
Žolia, o mano bernui dar eiti ir eiti. Rytoj kažkoks bėgimas, 11 val. Neleidžia anksčiau pradėti. Na, užmušti maža debilus pedagogus.

Teks tau uogas dengti, tie diskeliai dienai kitai.

Džiaugiuosi, kad mūsiškės gimnazijos vadai protingi- suorganizavo , nes vistiek pamokos tai kaip ir nevyksta karšta, dar egzaminai.
Bijau ir pagalvot apie tuos plėvelių dangstymus nuo pernai, nes kaskart reik nusidengt skinant, o tai vyksta kasdien...Šiemet taip greit raudonuoja braškės blink.gif iš ryto nusjini raudonas, vakare, žiūrėk, vėl pilna. Didieji augintojai prognozuoja trumpą braškių sezoną, nes greit sirpsta, tik spėja skint.
Atsakyti
Mažai beauginu braškių.Pavargau nuo paukščių.Šiandien suskyniau vaikams,išvežė mb.O sau nusipirkome.Velniop su paukščiais,skruzdėlėmis,sraigėmis bekovoti.Vietoje braškių prisodinau arbūzų,melionų,moliūgų.............. mirksiukas.gif
Pas mus medelyne siūlo patiems išsiskinti braškes,po 2 eurus už kg.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 06 12, 08:45)
Šiemet taip greit raudonuoja braškės blink.gif  iš ryto nusjini raudonas,  vakare, žiūrėk, vėl pilna. Didieji augintojai prognozuoja trumpą braškių sezoną, nes greit sirpsta, tik spėja skint.

Aš nesu didysis augintojas, bet irgi matau, kad jau raudonuoja veislės, kurios turėjo tik Joninėm derėti blink.gif Vėlyvosios veislės, Malwina tokia, vietoj liepos derės antroje birželio pusėje, visos veislės vienu metu eina...
Prognozavau prasisukti vestuviniam sezonui liepą, tai nebereiks biggrin.gif Nebent su remontantinėm veislėm...
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kam atsivėsinti ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Galvoju , kad braškes rausiu po derėjimo ir kol anūkų nėra visai neauginsiu kelis metus . Puola tripsai , purkšti reikia išmanyti kada ir kuo... Kiek mes valgom - galiu ir nusipirkti.
Atsakyti
Laba,
Dusia ir man pagunda buvo išnaikinti. Bet, kad pirktinės neskanios kažkokios.
Atsakyti
Pas mane Malvina dar tik žydi, bet kitos tai staigiais tempais atidavinėja uogas. Kažkokios nelabai skanios šiemet unsure.gif Lyg nedaaugusios, neišsipūtusios. Tos sėklytės tiek viena prie kitos, o būdavo retos, . Turbūt kepa ant saulės ir raudonuoja be laiko. Elkat tiek primezgusios, kad net saldu žiūrėt, o bet tačiau, uogos ne tokios skanios, kaip pernai. Diskeliai kolkas stabdo varnėnus, nors lysvių pakraščiais randu prakirstų uogų. Bet stipriai mažiau. Vakar pasodinom šiek tiek frigo, nežinau kas su jom gausis, kai toks karštis. Bet juk nelaikysiu pasidėjus, kai atvėsimo vistiek neprognozuoja greit.
O čia naujos kiemo gyventojos
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
skubu girtis: LYJAAAAA yahoo.gif
kaip atgaivvino bigsmile.gif tik ta perkūnija galėtų nebildėt unsure.gif
Atsakyti

Pas mu irgi lija, net daugiau bilda nei lyja. Tikimės, kad dar palis, o tai palija po 5 min ir nustoja. Žollia, koks grožis tavo kieme, jaučiu visai šeimynai džiaugsmas

Atsakyti
Oi žolyte koks derlius pievutėje bigsmile.gif
Atsakyti
Palijo ir pas mus, bulves prie namų suguldė.
Pasodinau iš Nojaus frigo daigų užsisakius, matysiu, kas bus. Šaknys nėra labai vešlios, bet lapeliakur buvo išleisti, per naktį patamsėjo.
Žolia, kodėl dvi iškart, kad daugiau zbitkų padarytų? biggrin.gif
Atsakyti
Pikta iki negaliu. Graudė griaudė, o debesis nuėjo kita Pnv puse. Dabar užėjęs kažkoks siaurutis, a la lynoja. Nieko gero iš jo nebus.
Atsakyti
Aha, grožis. ax.gif Tik rūpestėliai man biggrin.gif
Liniuxxx, dvi ėmėm sesytes, kad joms linksmiau būtų, o ir mes džiaugiamės, kai jos imtynėse ritinėjasi. Bando vis kuri gaujos vadu būt, tai užverda kovos , lekia abi apie namą ratu, lyg vėjas smile.gif Arba kimba į atlapus viena kitai. O maistą tai neėda, bet ryja stačii nekramtytą blink.gif Katei laisvė apribota , nes uodegytės bando ją vaikyt, jei ant žemės nusileidžia iš balkono.
Atsakyti