Ačiūūūūū, bet aš Suvalkijoj.....vaišių nemoku patiekt. Gėda.
dėkavoju už sveikinimus
Labas rytas.
Oho grįžus iš lauko iš tvankumo, kaip gaiviai ir skaniai atrodo.
Valio Atostogos . Mažoji baigė mokslo metus
Nors mokslo metai iki 20 d. skaitosi . Galėsim parpt iki 8 ir net ilgiau, jei pavyks. Tik mes visi vyturiai, tai ilgai neišeina drūnyt
Dabar ūkio aktualijos: varnėnai puola Pripaišiau diskelių, tai šįryt jau ir mums kliuvo pauogaut. Dar turiu vanago aitvarą, tik be koto, tai reik eit pjaut kokią ilgą kartį ir tą pakabint. Koto nepirkau, baisiai nepigu. Kažin, o meškerykotis atlaikytų tą aitvarą?
Nors mokslo metai iki 20 d. skaitosi . Galėsim parpt iki 8 ir net ilgiau, jei pavyks. Tik mes visi vyturiai, tai ilgai neišeina drūnyt
Dabar ūkio aktualijos: varnėnai puola Pripaišiau diskelių, tai šįryt jau ir mums kliuvo pauogaut. Dar turiu vanago aitvarą, tik be koto, tai reik eit pjaut kokią ilgą kartį ir tą pakabint. Koto nepirkau, baisiai nepigu. Kažin, o meškerykotis atlaikytų tą aitvarą?
Žolia, o mano bernui dar eiti ir eiti. Rytoj kažkoks bėgimas, 11 val. Neleidžia anksčiau pradėti. Na, užmušti maža debilus pedagogus.
Teks tau uogas dengti, tie diskeliai dienai kitai.
Teks tau uogas dengti, tie diskeliai dienai kitai.
O man baidyklė tai visai neblogai darbavosi Bronė. Į tikrą žmogų panaši. MB vis krūpteldavo :-) Ir vis galvodavo, kad kažkas po mūsų kiemą vaikšto.
Labas rytas.
Labas rytas.
Nustipt galima per tokius karščius. Nebejuokinga.
Nustipt galima per tokius karščius. Nebejuokinga.