Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ačiūūūūū, bet aš Suvalkijoj.....vaišių nemoku patiekt. Gėda.
Atsakyti
dėkavoju už sveikinimus smile.gif ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pavėluotai-su gimtadieniu, mergaitės! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad vyrai mylėtų, kad lietus reikiamoj vietoj lytų, kad saulė per atostogas šviestų, kad derlius didelis būtų, kai kaimynai aplink juo skųstųsi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pavaduosiu Ingridą ax.gif

Skanaus.
Atsakyti

Oho grįžus iš lauko iš tvankumo, kaip gaiviai ir skaniai atrodo.

Atsakyti
Labos.Su nudundejusiais gimtadieniais smile.gif As,kaip vezlys,vis nespeju biggrin.gif biggrin.gif Neiskepet?Gyvos?Rodo 38,dar pavesy termometras,tuoj sieks saule,grazius skaicius turetu parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Valio yahoo.gif Atostogos . Mažoji baigė mokslo metus ax.gif
Nors mokslo metai iki 20 d. skaitosi . Galėsim parpt iki 8 ir net ilgiau, jei pavyks. Tik mes visi vyturiai, tai ilgai neišeina drūnyt biggrin.gif
Dabar ūkio aktualijos: varnėnai puola mad.gif Pripaišiau diskelių, tai šįryt jau ir mums kliuvo pauogaut. Dar turiu vanago aitvarą, tik be koto, tai reik eit pjaut kokią ilgą kartį ir tą pakabint. Koto nepirkau, baisiai nepigu. Kažin, o meškerykotis atlaikytų tą aitvarą?
Atsakyti
Žolia, o mano bernui dar eiti ir eiti. Rytoj kažkoks bėgimas, 11 val. Neleidžia anksčiau pradėti. Na, užmušti maža debilus pedagogus.

Teks tau uogas dengti, tie diskeliai dienai kitai.
Atsakyti
O man baidyklė tai visai neblogai darbavosi ax.gif Bronė. Į tikrą žmogų panaši. MB vis krūpteldavo :-) Ir vis galvodavo, kad kažkas po mūsų kiemą vaikšto.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Nustipt galima per tokius karščius. Nebejuokinga.
Atsakyti