Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Dar ir raganosis apsireiškė.

https://scontent.fvn...6e5&oe=5D90B37F

Šiaip tai jų lervos mūsų komposte gyvena, labai panašios į karkvabalių lervas. 

Atsakyti

lotuliukas.giflotuliukas.gifNugi gautum Fioną į marčias.
Auda, kukutis fantastiškas. Bet ir rupūžės kokios gražios. Tokių pas mus nėra. wub.gif

Blogiau būtų. Sūnus ženta namo parvestu... O siaip tai nei tautybe nei spalva neįdomi. Ypac vyrui. Svarbu priesigos lyties būtų.... 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
La,pusryciai su toookiu vaizdu wub.gif Jau nieks nesilanko,issikraustet i FB?Ar galima numarint zagrenio atzalas su kokiu nuodu?tiek neislupsiu ,kiek auga blink.gif blink.gif tepliociau su sepetuku,nu ir uzsiveisem biggrin.gif
Atsakyti
Buvusioji siųsk man savo žagrenį smile.gif Pas mus taip sunkiai jis kabinasi , sodinom kelis, o išgyveno vienas. Vietos yra, taip gražu man rudenį kai jie lapus pakeičia .
Pagal Ingridos pusryčių vaizdą bandysiu spėti , kad tai Norvegija, prie fiordo ... Labai gražu 4u.gif
Savaitgalį dirbom, medų sukom . Daug šiemet kaip niekada. Kas bus paskui nežinau , gal išeis laukais. Kol kas pagal medaus kiekį panašu neturėjo kada maištu užsiimti smile.gif
Atsakyti

Savaitgalį dirbom, medų sukom . Daug šiemet kaip niekada. Kas bus paskui nežinau , gal išeis laukais. Kol kas pagal medaus kiekį panašu neturėjo kada maištu užsiimti smile.gif

O pas mus ne kas su medum, nėra kuo labai džiaugtis. Matyt sausra paveikė. Pernai pavasary buvo geriau.

Atsakyti
Dusia,nori?Atzalu marios blink.gif Tik sumastyt kaip perduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 06 03, 06:08)
La,pusryciai su toookiu vaizdu wub.gif Jau nieks nesilanko,issikraustet i FB?Ar galima numarint zagrenio atzalas su kokiu nuodu?tiek neislupsiu ,kiek auga blink.gif  blink.gif tepliociau su sepetuku,nu ir uzsiveisem biggrin.gif

Tai grynu roundapu patepliok. Jeigu neįveiksi, tada imkis druskos.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 06 03, 16:01)
Dusia,nori?Atzalu marios blink.gif Tik sumastyt kaip perduot smile.gif

Dėkui brangioji , aš čia tik pajuokavau ... Pas mane sunkiai kabinosi žagreniai pasodinom ir iš kokių 5 vienas gyvas liko. Manau po kelių metų turėsiu nemažai , jei patiks . Sunku su pasodintais augalais smėlynuose, turi laistyti , tręšti ir prižiūrėti kokius 3 metus, kad išgyventų O pvz. ievos, gudobelės ar putinai patys pasisėja:)
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mane žagrenis ant prūdo kranto daugiansi ,atrodo ir molis,jam nebaisu. mirksiukas.gif
Dusia,jei kada gyvenime susitiksime,primink yra ir pas mane. :ax:Oi dabar prisiminiau yra plantacija netoli darbo,ant dviračių tako. ax.gif
Nepamirškite pasiskinti šeivamedžio,prasidėjo žydėjimas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 birželio 2019 - 06:14