Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mane viename šiltnamyje gyvena,iš pavasario vieną daigą pomidoro nukirpo,o ir urvų pridaryta.O sako vištų mėšlo nepakenčia,išeina,nei velnio. ax.gif
Atsakyti
La,LYJAAAAA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pas mus lyja, nuo stogo vos vos laša, bet tikiuosi,kad dar įsilis. Kurkliai bjaurūs padarai, mano dukterėčia kovojo anksčiau, bet kas iš to, kai kaimynai jų nenaikina, tai iš jų ir atskrenda.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 05 28, 07:12)
[img][/img]
Labas rytas.
Pas mane viename šiltnamyje gyvena,iš pavasario vieną daigą pomidoro nukirpo,o ir urvų pridaryta.O sako vištų mėšlo nepakenčia,išeina,nei velnio. ax.gif

Ingrida, tai gaudyk, kol daugiau neprisiveisė, o tai teks tik į kotų likučius žiūrėt, o ne derlių skint unsure.gif Jie gi dauginasi nesvietiškai. Iš vieno lizdo šimtai išsirita , kiek skaičiau unsure.gif
Auda, kad ir nekovoja kaimynai, bet nors pas save aš vistiek naikinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 gegužės 2019 - 17:06
Labas rytas.
Man tie kurkliai tokie baisūs.Ar tikrai gyvenime kaip ir nuotraukoje,kad aš bijau juos sutikti kelyje. ax.gif O gal pelėnas man padaro tunelius šiltnamyje.Gal ir ne pelėnas kirstukas?Su dryžiu ant nugaros.Visą žiemą pragyveno mėšle.Galvojau jau dabar išsikraustė.Einu vakar link šiltnamio,susitikau ant takelio,ėjo namo į šiltnamį.Tai gi jis galėtų tuos brūdus gaudyti. bigsmile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif Vel lynoja,dulkes tikrai nuplautos mirksiukas.gif galesiu langus issivalyt biggrin.gif Buvo zaliai geltona viskas-pusys prazydejo.Patarimo reik ax.gif : Menesi negaliu pripratint dedekliu,senosios skriaudzia blink.gif Gal koks burtazodis yra-taikai?ar tik kirvis senosioms unsure.gif
Atsakyti
Pas mane kaime kurkliai gyvena . Kurmiai ant kalno , kurkliai pakalnėj smile.gif Ir dar kažkokie pelėnai urvų prirausia ... Kurklio mačiusi nesu pas save , tik girdėjus. Vakarais jie išlenda koncertuoti .
Kas dėl naikinimo - na žinoma jei į šiltnamį lįstų - naikinčiau ... Bet gal ir žmogus kai kam atrodo kenkėjas ? O jei mes kažkam didesniam nusibosim ? Nesakykit - jei taip pažiūrėjus iš šono - žmogus kaip virusas šioj planetoj smile.gif Kažkaip stengiuosi susitart su visais gyviais . Man bepiga kalbėti - aš ne ūkininkė... Mano daržai menki smile.gif Jeigu kenkėjai norėtų mano atlyginimą suvalgyti , nemanau , kad taip galėčiau kalbėti.
Mano pavasarinė boružių kolekcija :

PS krienai tiek užveikė , kad MB tepliojo roundapu ... 50 pr numirė o kitiems dzin .
Atsakyti
Laba,

Dusia, gyvūnams aš irgi draugiška, beg yra ribos.

Pvz. peles dievinu, bet žiemai namelyje vis tiek palieku ,,lauktuvių,,, kitaip labai jau daug nuostolių pridaro.

Dar darže be gailesčio naikinu šliužus ir mažas sraigytes, nes kitaip lieku visai be salotų.

Nu žodžiu mano gerumas irgi ribas turi.
Atsakyti

Čia kas kam. Pas mus gyvena blakės kareivėliai ir jų nenaikinam, nes jie ėda puvėsius arba trunijančią medieną. Taip pat sraiges renku ir nešu ant komposto, arba kai raviu numetu toliau nuo salotų. Bet slimokų pakęsti negaliu. Kirstukai irgi nemaišo, bet peles nuodiju. Kai statėm sandėlį buvom iškasę didelę rūsio duobę, tai kol betonavom pamatus tai mes stebėjom kirstukų gyvenimą, labai įdomu buvo.

Atsakyti
Labas rytas.
Sako kirstukas miega tik 22 valandas per parą.Jo žema kūno temperatūra,tai jis vis turi valgyti? mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, Nežinau kiek miega, bet valgo tai ištisai, jei susitika kitą lyti greitai susieina ir vėl lekia maisto ieškoti. Bet ir gyvena trumpai. Labai greitai bėgioja.

Atsakyti
Pas mane šalna buvo, braškes buvau uždengusi -pats žydėjimas angel_not.gif Šalia bulvių viršūnės apšalusios. Nuvyniojau visas drobules, paskaitau orų proignozes, nu ir ką - šįvakar vėl reik dengt ... unsure.gif Dar tapetus klijavau - tūpt stot tūpt stot, tai nugara jau verkia unsure.gif
Atsakyti