Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas

kaip gražu :rolleyes: 

Atsakyti
Tikrai, kokie pusryčiai. wub.gif Po tokių vaizdų užsimaniau atostogų. Su pusryčiais gražioje vietoje. Ir kad galėčiau palikti nenukraustytą stalą ir išmėtytus rankšluosčius bei neklotą lovą. Lepotaaaa
Atsakyti

Roma. Per langą matosi Koliziejus... Atostogos yra gėris. 

Atsakyti
Laba,

kažkurią dieną sodybėlėj palijo, bačkutė beveik pilna nuo stogo pribėgo. Bet žemė sausa, aju išdžiūti spėjo. Nu vis šis tas. Nors lapai rasos gavo.

O bitutės pas mus medutį neša nors ir sausa. Šiandien išsukom. Į spietinę spiečius atlėkė. Nors MB pernai sakė, kad bitutės pabodo, bet spiečių sau pasiliks. Mat neseniai vėl du avilius gavom, o pasiėmė avilius tik todėl, kad vienas mūsų avilys jau prastas tai atsarginio reikėjo.

IK gelbėk patark, kažkas serbentus užpuolė, voratinkliais apkibę, lapai susiraitę, lapų apačioje smulkūs balti gyviai. Ką purkšt??? Šiemet tai jau amen derliui, bet nors krūmus išgelbėčiau.

Sėdėjau ant sūpynių ir į dangų žiopsojau. Ant elektros laidų kielės viena po kitos tūpė ir visos su karkvabaliais snapuose. Atmaitins jaunikliukus.
Kregždės vis per kūdros paviršių pervažiuoja. Varnėnai pakraščiuose tiurškiasi, nemokama vonia naudojasi niekšeliai.

Penktadienį vos spėjau lėkti, ryte dukros sutvirtinimas buvo, paskui iš karto paskutinis skambutis - ašaras pabraukėm, o paskui man renginys darbe. Dukros draugas tai tiesiai iš paskutinio skambučio į varžybas išlėkė. Dukra tai kitą rytą į varžybas išmovė, bet po skambučio dar treniruotė buvo. Tik spėk suktis.
Atsakyti
Niurzgiuk,apgavau,dėžėje pomidorai ne dumplūnės. mirksiukas.gif Pati vakar irgi susodinau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Niurzgiuk, serbentus užpuolė agrastinis ugniukas. Senokai jau bebuvo jo invazija. Bandyk prapurkšti su kokiu insekticidu : Mavric, Actara, Fastac. Teks kelis kartus papurškinėti. Uogos bus apgraužtos.

Tavo dukrelė kaip vijurkas sukasi. Maniškė sėdi ir zubrina lietuvių egzaminui.
Atsakyti
Laba,

Ingrida tai aš tada ir kaimynę apgavau. Jai tris daigus įkišau. O aš juos kaip tik prie lauko pomidorų pasodinau. Kaip žinodama.

IK ačiū. Būtinai purkšiu. Šiemet svarbu augalus išsaugot.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Nu labs 4u.gif
Pagaliau praplyšo dangus ties mano kaimu wub.gif Šiek tiek vakar pakrapnojo, o šiandien jau ilgėliau. Nors iš ryto buvau kapinėse, tai tik 1 cm šlapias, o giliau sausa.
kažkokiu,būdu pas mane atsirado 2 kurkliai blink.gif Pagavau aš juos, labai geroj vietoj pasimatė jų rausiamas urvas. Turbūt porelė. Dabar galvoju, ar jie jau spėjo pridėt kiaušinių, ar dar ne. Argi jie galėjo iš kažkur atskristi? Taip negerai pasijaučiau, iki šiol džiaugiausi, kad mano daržai saugūs unsure.gif
Atsakyti
Žollia, ojeei.Aš gyvenime nesu mačiusi kurklio ir visai nenoriu jo pamatyti.Maniau, kad mūsų pašalyje jo nėra.O tu taip netoli nuo manęs...
Atsakyti