Visas lietus šiemet Lenkijoj ir Čekijoj MB praėjusią savaitę buvo komandiruotėj - kai pradėjo už Varšuvos lyti taip ir lijo 4 dienas ir Lenkijoj ir Čekijoj ... Grįžtant už Varšuvos saulė nušvito .
Dusia, pas mane virš pusantro mėnesio be lietaus. Ai , šią naktį kelias minutes palijo. Per pirštą atlyta, o giliau pusė metro sausa.
Pas mane tas pats. Šiandien gerai apžiūrėjau j. serbentus, visi nušalę, vėlyvų veislių nė vienas neužsimezgė, tik žiedai sudžiūve byra. Medaus irgi ne kas, ko gero bitės neužilgo gali spiesti iš dyko buvimo. Avietės apvytę, jei nebus lietaus, neskirs nektaro, net ir amarų pirmos generacijos nesimato reiškia ir lipčiaus nelabai kas bus. Reiks ko gero į užsienį lėkt padirbėti šiemet.
Buvusioji, nė lašo .
Dusia , pats blogiausias variantas man, kai Lenkijoje lyja, o pas mus sausa. Negana to, kad bus menkas derlius, tai dar lenkai pigaus pavarys.
Dusia , pats blogiausias variantas man, kai Lenkijoje lyja, o pas mus sausa. Negana to, kad bus menkas derlius, tai dar lenkai pigaus pavarys.
Labas rytas.
Irvel,su Tavo švente.
Labas rytas.
QUOTE(buvusioji @ 2019 05 23, 18:32)
La,nieks nepusryciavo?Sodybieciai patarimo Kasiu lauk Zagreni.Ka sodintumet vietoje jo?pasidalinkit idejom Aplink pusys,kastonai,vieskelis
Putinai. Jeigu gražu- paprastas , galima ir pilnavidurį "gulbiną". Jeigu reikia nedidelio medelio - gal į kamieną skiepytą gudobelę, kažką iš rausvų - raudonų. Galbūt šermukšnis. Iš aukštų krūmų - virgininis jazminas, šeivamedžių visokios formos, alyvos. Sunku patarti, nemačius vietos ir nežinant konkretesnio noro.
Labas rytas.
O aš visai nieko nebesuprantu kas darosi gamtoj. Kaune Slabotkėj vienu metu kaštonai ir liepos žydi . Nenormalu .Ir lietus nei lašo Kaune , ko gero ir kaime. Tik atšalo . Žadėjau savaitgalį pirmą medų kopinėti . Bet jei oras toks nevykęs bičių nedrąskysi .
Taip šiemet orai nelepina. Ir mes galvojome apie kopinėjimą, bet vyras pasižiūrėjo, kad ne kas. Sausra