Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(bangelee @ 2019 05 17, 22:05)

Laimingas žmogus, kuris moka tikėti, kad metai gražiausi dar ateity.

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bangele,kaip gražiai parašei. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos merginos,

ačiū labai už sveikinimus,
Kol stalą suruošiau ilgokai užtrukau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

ačiū labai už sveikinimus.
Aš Jums taip ilgai stalą ruošiau 4u.gif
Atsakyti
Nešk tą stalą toliau, norėsiu pasėdėti po pasakiška visterija.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labai skanūs pusryčiai , dekui Ingrida 4u.gif

Kaune ir Vilniuje lyja ir lyja. O mano kaimas pusiaukelyje tarp Vilniaus ir Kauno lietaus aplenkiamas. Kiek buvo palyta prieš savaitę viskas smėlynuose išdžiuvę. net žolės nėra daržų ir šiltnamio mulčiavimui ...
Atsakyti
Dusia, pas mane virš pusantro mėnesio be lietaus. Ai , šią naktį kelias minutes palijo. Per pirštą atlyta, o giliau pusė metro sausa.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 20, 10:09)
Dusia, pas mane virš pusantro mėnesio be lietaus. Ai , šią naktį kelias minutes palijo. Per pirštą atlyta, o giliau pusė metro sausa.

Čia jau bėda...
Nedrįstu dejuoti - bo mano daržas vieno aro , ir atlyginimo niekas neatima. PS Joniškio rajone ( gimtinė ) šį pavasarį visai nelyta. Nei karto . O žemės ten geros, ūkininkai stiprūs ... ir jų nemažai. Mano smėlynuose nors vienas lietus buvo, stipriai kokį 1,5 val lijo .
Va Kaune paryčiai visai neblogai palijo - nuo kokių 5 iki 6,30 val. ryto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 gegužės 2019 - 10:53
La,jeigu apie lietu tai ir as girsiuos biggrin.gif Siuo metu LYJA :yahoo:Su griausmais ir zaibais,bet vandens gausim biskutuka
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 05 20, 13:47)
La,jeigu apie lietu tai ir as girsiuos biggrin.gif Siuo metu LYJA :yahoo:Su griausmais ir zaibais,bet vandens gausim biskutuka

Siųsk tik greičiau į šiaurės pusę. Susigriebė, mat, apžora. Ir lietų , ir griausmus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti