Labas rytas.
Labas rytas.
Niurzgiuk,jei ne daug reikia,aš turiu dumplūnių,tik mano žemuoginės dar nepikuotos,vėlai pasėjau.Tos didžiosios tai paruoštos sodininmui.Užlėk kada,arčiau aš gi.
Oi kiek pasiūlymų. Ingrida man nedaug reikia ir kaip tik mažučių noriu. Aš tik penktadienį vakare grįšiu. Susirašysim.
IK nepyk, Ingrida man arčiau bus
Ačiū merginos.
Labas rytas.
Pagaliau pas mus nors vieną dieną palijo, šeštadienį, šiandien ir namuose ir daržuose gerokai padirbėjau. Po pietų su kavos puodeliu atėjau pas jus paskaitinėti, pasidžiaugti jūsų pasiekimais.
Ravėjau šiemet sodintas gervuoges tai kai kurie daigeliai apšale ir sode aktinidijos apšale. Gaila. Šiaip tai smagu dirbti jei nebūtų vėjo tai iš vis gerai būtų, Tiesa beieškant naujų pokalbių temų radau GRUODŽIO SNIEGO UŽBURTI NAMAI Žiūriu jūs daugelis ir ten pasisakot, net plačiau nei šioje temoje.
Nesvietiškai sausa. Jau matosi pirmieji nuostoliai. Kai kuriuos pasėlius reikės iškultivuoti. Dabar karštligiškai ieškau, ką vietoje jų sėti trumpos vegetacijos ir dar kad naujas pasėlis nestresuotų dėl buvusios panaudotos chemijos.
Katino ašaros tas lietus. 3 mm , kaip ir nieko.
Nesvietiškai sausa. Jau matosi pirmieji nuostoliai. Kai kuriuos pasėlius reikės iškultivuoti. Dabar karštligiškai ieškau, ką vietoje jų sėti trumpos vegetacijos ir dar kad naujas pasėlis nestresuotų dėl buvusios panaudotos chemijos.
Tai jūs pagrinde grūdininkyste užsiimat?
Bet čia pirmas toks palynojimas šį pavasarį