Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

SP, ninervui. Pas mane prilijo 3 mm . Kai reikia 30 mažiausiai.

Gal tą velnio lazdą išsikaskite, išrinkite šaknis. O paskui atžalas jau lengviau. Vienintelis dar tinkamas patarimas - napalmo reikia. tongue.gif Su amerikonais reikėtų konsultuotis, jie džiungles naikino Vietname, gal žino geresnių būdų.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif IK eik knygu rasyt.tysiu sildytuvus i siltnamius,turim dujinius.Sendien is pomidoru atzalas isskabiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 03, 14:45)

Gal tą velnio lazdą išsikaskite, išrinkite šaknis. O paskui atžalas jau lengviau. Vienintelis dar tinkamas patarimas - napalmo reikia. tongue.gif  Su amerikonais reikėtų konsultuotis, jie džiungles naikino Vietname, gal žino geresnių būdų.

biggrin.gif Ten jau Stelmužės ąžuolai-tokie kamienai biggrin.gif Be šansų iškasti... Ten vyro benzopjūklas jau sunkiai paima unsure.gif
Bandysim druskos kokios užbersim...

Balos, balos, balos pas mus tongue.gif Visą dieną kliokia...
Atsakyti
Vilnietės nenervuokite.Dukra paskambino,netiki,kad pas mus nei lašo. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Laba,
Sausra varo į depresiją.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2019 05 03, 17:35)
Laba,
Sausra varo į depresiją.

O man belieka nusišauti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 03, 20:41)
O man belieka nusišauti.

Tai apie tave tai tyliu 4u.gif
Atsakyti

Vakar lijo, šiandien kruša, o vakare vėl sausra. Kai toks vėjas tai džioviną viską nežmoniškai. Jei neužlis žmoniškai bus blogai. Kiekvieną kartą žiūriu prognoze ir kiekvieną kartą rodo skirtingai

Atsakyti
Auda pas tave nors truputį palyja ir tada džiovina, o mano sodybėlėje net nelyja, tik džiovina. Ryt laistymo diena bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 03 gegužės 2019 - 21:38
labutis.Pas mus balta unsure.gif ,aplekiau siltnamius,viskas gyva.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsikėliau mašinų stiklai sniegu su lietumi apdrėbti.Po dušo ir pažiūrėjau,jau nutirpo. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
Važiuoju į daržo laistymo šventę ax.gif

Ant sodybos lyg apverstas kibiras užvožtas.
Atsakyti