Zolia, su gimtadieniu
Žolia, su praėjusiu
Kad kūrybinės mintys suktųsi, kad sveikatos užtektų ir darbams, ir linksmybėms.
Kad kūrybinės mintys suktųsi, kad sveikatos užtektų ir darbams, ir linksmybėms.
Labas rytas,
Ačiū už sveikinimus, merginos
Per telefoną rašau, tad vaišių nemoku įkelt
Bučkis visoms
Per telefoną rašau, tad vaišių nemoku įkelt
Bučkis visoms
Laba,
žolia labai pavėlyotai, bet labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu.
O aš šiandien bais pikta. Mano šuo prie konteinerių aptiko dėžutę su balanadžių jaunikliais. batų dėžute su nevykusiai susuktu ir labai priterštu lizdeliu. Matyt nestiklintame balkone apsigyveno. Nu gi galėjo leisti pabaigti užaugti ir tada skubiai lizdą išdraskyti. O dabar pietus katei ar lapei išnešė. Gerai, kad mano šuo nieko nepadarė.
Darže salotos, špinatai ir žirniai sudygę. Bulvės po šiaudais. Drėgnesnių šiaudų parinkau.
žolia labai pavėlyotai, bet labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu.
O aš šiandien bais pikta. Mano šuo prie konteinerių aptiko dėžutę su balanadžių jaunikliais. batų dėžute su nevykusiai susuktu ir labai priterštu lizdeliu. Matyt nestiklintame balkone apsigyveno. Nu gi galėjo leisti pabaigti užaugti ir tada skubiai lizdą išdraskyti. O dabar pietus katei ar lapei išnešė. Gerai, kad mano šuo nieko nepadarė.
Darže salotos, špinatai ir žirniai sudygę. Bulvės po šiaudais. Drėgnesnių šiaudų parinkau.
Labas rytas.
Labas rytas,
vaizdelis už milijoną.
vaizdelis už milijoną.
Ačiū, Niurzga
Mes Darbo liaudies šventę švenčiam dirbdami Deginam šakas, valomės vis dar. Pomidorai verkia vazonuose, prašosi išsodinami, o aš vis nedaeinu iki jų.
Kaip keistai suveikė roundapas Patepiau dumplainio lapus su vata, nepurškiau, nes jie pas mane į šiltnamį įlindo jau, niekaip neišnaikinu. Tau pagelto rukola, šalia augusi... Pradedu galvot, kad vistik ir per dirvožemį persiduoda... Nes kaip kitaip paaiškint? Jau taip atsargiai viduriukus tepiau...
Mes Darbo liaudies šventę švenčiam dirbdami Deginam šakas, valomės vis dar. Pomidorai verkia vazonuose, prašosi išsodinami, o aš vis nedaeinu iki jų.
Kaip keistai suveikė roundapas Patepiau dumplainio lapus su vata, nepurškiau, nes jie pas mane į šiltnamį įlindo jau, niekaip neišnaikinu. Tau pagelto rukola, šalia augusi... Pradedu galvot, kad vistik ir per dirvožemį persiduoda... Nes kaip kitaip paaiškint? Jau taip atsargiai viduriukus tepiau...
Žolia, įtariu, grynu tepei ar bent stiprios koncentracijos. Šiltnamyje oras drėgnas , roundapas irgi garuoja, taigi susidaro aplink nuodingi garai. Jeigu lauke, taip nesijaustų. Per žemę nepersiduoda, nebent labai gausiai palaistei po procedūrų. Šiaip užtenka vos didesnės nei įprasta koncentracijos tam tamponų baksnojimui. Su grynu lauke geriau. Man kaip tik buvo , kad praskiestu purškėme moliūgų tarpueilius , moliūgai apsvilo. Nors purkštuvas su apsaugomis linijinis. O ten kur gryno pilta purškimui - viskas OK.
Tepiau 1:1 skiestu. Tai gerai , kad pomidorai nenugeltonavo . Jie toliau nuo to naikinamo plotelio, bet jei oru , tai galėjo ir jiems pakenkt... Reik prisimint kitam kartui