Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Žolyte, su gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zolia, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
ir as,ir as .SVEIKINU su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Žolia, su praėjusiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad kūrybinės mintys suktųsi, kad sveikatos užtektų ir darbams, ir linksmybėms.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas,
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Per telefoną rašau, tad vaišių nemoku įkelt ax.gif rolleyes.gif
Bučkis visoms oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 30 balandžio 2019 - 05:53
Laba,
žolia labai pavėlyotai, bet labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu.

O aš šiandien bais pikta. Mano šuo prie konteinerių aptiko dėžutę su balanadžių jaunikliais. gun_smilie.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif batų dėžute su nevykusiai susuktu ir labai priterštu lizdeliu. Matyt nestiklintame balkone apsigyveno. Nu gi galėjo leisti pabaigti užaugti ir tada skubiai lizdą išdraskyti. O dabar pietus katei ar lapei išnešė. Gerai, kad mano šuo nieko nepadarė.

Darže salotos, špinatai ir žirniai sudygę. Bulvės po šiaudais. Drėgnesnių šiaudų parinkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 30 balandžio 2019 - 10:56
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
vaizdelis už milijoną. wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Niurzga 4u.gif
Mes Darbo liaudies šventę švenčiam dirbdami biggrin.gif Deginam šakas, valomės vis dar. Pomidorai verkia vazonuose, prašosi išsodinami, o aš vis nedaeinu iki jų. ax.gif
Kaip keistai suveikė roundapas unsure.gif Patepiau dumplainio lapus su vata, nepurškiau, nes jie pas mane į šiltnamį įlindo jau, niekaip neišnaikinu. Tau pagelto rukola, šalia augusi... Pradedu galvot, kad vistik ir per dirvožemį persiduoda... Nes kaip kitaip paaiškint? Jau taip atsargiai viduriukus tepiau...
Atsakyti
Žolia, įtariu, grynu tepei ar bent stiprios koncentracijos. Šiltnamyje oras drėgnas , roundapas irgi garuoja, taigi susidaro aplink nuodingi garai. Jeigu lauke, taip nesijaustų. Per žemę nepersiduoda, nebent labai gausiai palaistei po procedūrų. Šiaip užtenka vos didesnės nei įprasta koncentracijos tam tamponų baksnojimui. Su grynu lauke geriau. Man kaip tik buvo , kad praskiestu purškėme moliūgų tarpueilius , moliūgai apsvilo. Nors purkštuvas su apsaugomis linijinis. O ten kur gryno pilta purškimui - viskas OK.
Atsakyti
Tepiau 1:1 skiestu. Tai gerai , kad pomidorai nenugeltonavo unsure.gif . Jie toliau nuo to naikinamo plotelio, bet jei oru , tai galėjo ir jiems pakenkt... Reik prisimint kitam kartui unsure.gif
Atsakyti