Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Oi, Bangele, kaip gaila. Kur dabar privažinėsi su darbu. blink.gif

Ko nepasiutau iš piktumo Pavakaryje pradėjo formuotis debesiokas Ukmergės pusėje. O į mano pusę nė krust. Taip stovėjo ir lijo. Man teko tik vaivorykštė. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 26 balandžio 2019 - 21:13
Kas tokiių metų bepriims? biggrin.gif
Atsakyti

Nepergyvenk vyras išlaikys. Čia juodas jumoras, bet iš patirties, nes aš jau tą perėjau. Neįsivaizduoju kaip mano dejones vyras iškenčia. Šiaip darbų tai daug būtų, bet norisi, kad mokslai ne veltui nueitų, ir gal jau mokytis pardavėja dirbti per vėlu ir sveikatos visą dieną išsėdėti.....

Vienu žodžiu važiuosim abi į užsienį žiemai porai mėnesiu, vasarą Lietuvoje daržiukyje.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mergaitės išvykdamos ir mane paiimkite.Nes darbo rinkai irgi nebe tinkama. ax.gif
Bangele,ko tu imi į galvą.Vaikai užauginti,kiek jūms abiems bereikia?Mes jau seniai su mb gyvename išankstinėje pensijoje(čia mes taip vadiname) ax.gif Visko užtenka,gyvename jau savo malonumui. mirksiukas.gif Aš jau ir nenoriu kažkur eiti,siūlė vaikų darželyje nuo gegužės iki spalio auklėtoja padirbti pakaitine.O kam vasarą gadinti,dabar dar šiuolaikiški tėvai............. blink.gif blink.gif blink.gif
Lankau visokius kursus,anglų pabaigėme nemokamai,dabar tariamės už pinigus tęsti,sūnus jau seniai sponsoriu siūlosi.Kitas jau seniai siūlosi supirkti bičių,kad senatvėje turėtume ką veikti. ax.gif Ggegužę žada psichologijos kursus,antradienį veža mus 54+ į edukacinę ekskursiją.Bijau baigsis europos sąjungos pinigai niekas mūsų 54+ nebe mylės taip. mirksiukas.gif Tiek visokių kursų baigiau. O prasidės miškas.........tiek mane ir bematys.
Tai Bangele,nepergyvenk labai,džiaukis gyvenimu,kol dar galime. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, aš visai nepergyvenu, jau per tiek metų mes pripratom prie tos minties ir atbukom.Jau visai vienodai viskas.Tuo labiau, kad vien čia išdirbau 31 metus, o anksčiau dar kolūkyje apie 7 metai, bet čia jau daugiau dekrete buvau, nei dirbau biggrin.gif Galiu ir į išankstinę pensiją eiti, ir žemės neturiu, tad ir biržoj dar vos ne metus pinigų gaučiau..Vyrui šią vasarą jau tikra pensija bus, tik vis dar nenusprendžia ar dar eit į darbą, ar namie būt jau.
O į užsienį nenoriu, aš gi ūkį turiu-šiuo metu NET 6 ožkas biggrin.gif
Pagal specialybę ir raudoną diplomą tikčiau dirbti pas IK biggrin.gif Bet 31 metai dirbti ne pagal specialybę, taip , kad tas diplomas jau nieko nebereiškia.O atrodė, kad tik laikinai išeisiu į mokyklą, kol vaikai praaugs, kad iš darželio laiku pasiimti galėčiau, nes agronomo darbas kolūkyje vasarą tai iki vakaro 10 būdavo. O va, kiek pradirbau laikinai juodą darbą, pradžioje skambindavau skambutį ir valydavau dalį mokyklos, paskui , po mažosios gimimo, visą laiką aplinką tvarkiau.Nors, pažiūrėt į tai galima ir iš kitos pusės- kas dvaruose aplinką senovėj tvarkė ?-sodininkai-.Tai vadinasi aš kaip ir pagal specialybę dirbau biggrin.gif .Tik pas mus pavadinta taip kitokiu vardu biggrin.gif
Atsakyti

Ech vis dėlto mes tarybiniai žmonės nemokam be darbų, nemokam prasčiausia džiaugtis. Aš irgi kai mokiausi svajojau į kaimą važiuosiu dirbsiu pagal specialybę, bet... pasikeitė laikai teko papildomus mokslus baigti, paskui vis dėlto į kaimą patekau, tad direktorė pasiūlė mokytoja dirbti, jai trūko žmonių, vėl mokslai, uždarė vieną mokyklą, paskui kitą.....

Dabar dirbu pagal specialybę -namuose triušius auginu ir bitininkauti padedu. Bet vis maža. norisi kada išvažiuoti pakeliauti, kokį nereikalingą menkniekį nusipirkti ar hobiui papildomų pinigų išleisti. 

Jei atvirai tai į mokyklą nesinori grįžti. Buvo vienas pasiūlymas, bet prie Vilniaus apie 80 km nuo namų.Vyras atkalbėjo, sako daugiau pravažinėsi  kuro ir mašinos remontui išleisi nei uždirbsi, o pervargusi būsi kiekvieną dieną. 

O šiaip darbo birža man nieko nesiūlo, pati nebent ką truputį susirandu ir viskas. 

Atsakyti
Iškepėme. bigsmile.gif bigsmile.gif
Auda,tai mes kolegos? 4u.gif
Cha,mažasis povestuvinėje kelionėje Turkijoje,pakyla vos iki +18,vaikšto su lietpalčiu ir šaliku.Gamta sukvailiojo. mirksiukas.gif
Neskubu sodinti pomidorų į šiltnamius gal 20 tik susodinau,nuo pirmadienio atvės,nes šiltnamyje-pirtis. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif Pasakokit,kas gavot lietaus?Nors uz kitus pasidziaugt biggrin.gif Kazkur labai zaibavo ir griaudejo,juodas dangus buvo....pas mus ne laselio blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Jaučiu tik per langą,kad atvėso?vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nėra kuo džiaugtis. Dabar sėdžiu Kaune, bet ir čia viskas pro šalį praėjo. MB grasinasi jei dar vieną savaite nelis tai šiemet daržų nebus. Na bulvių ir viskas. Tai nors prie namų pasisėsiu po mažą galiuką būtiniausių daržovių vasarai. Dar vakar žiūrėjau prognozę, tai rodė visą savaitgalį ateinantį stiprų lietų, o dabar tik po 2 val per diena lengvas  lietus arba lietus ir viskas. \Jei kam įdomu aš žiūriu pas norvegų tinklapyje :  https://www.yr.no/place/Lithuania/  Čia reikia įvesti savi miestą ir parodys daugiau nei savaitės orų prognozę

Atsakyti
Labas rytas.
Žolyte,šiek tiek pavėluotai su Tavo švente.
Atsakyti
Labos ,

Žolia su Tavo diena 4u.gif
Laimės , meilės, geros sveikatos ir visų svajonių išsipildymo !!!
bis.gif
cook.gif

happybday.gif
Atsakyti