Niurzga , mes kasėme griovį apie 0,8-1 m skersmens ir maždaug iki kelių gylio. Kad būtų pigiau, prisikasėme durpių iš pievos, maišėme su pušų spygliais, pjuvenomis ir pirktine durpe. Reikia tą reikalą gerai išmaišyti ir dar geriau suminti.
Vakar netoliese pusė kaimo sudegė. Kaip tik mūsų Džoniui padanga plyšo, nuėmė tiesiog ant kelio ir išvežė permontuoti. Palikome dukrą už sargą. Tai sakė, kad gaisrinės blūdinėjo, o gal varė į tvenkinius vandens.
Bangele, tavo darbovietę naikina ?
SP ir aš prisidedu prie gimtadieninių sveikinimų. Daug energijos ir nors menkos dalies didžiųjų svajonių išsipildymo ir dovanėlių daug.
Labas rytas.
Auda ne tu iš Anykščių rajono?Kažkas parduoda Anykščių rajone bites?
Kiek dabar kainuoja šulinio iškasimas?Gal kas susidūrėte?
Ingrida, likau sužavėta tokia puokštė, tokia idėja, net stalčius atsidarė.
Bičių šeimas ir mes pardavėme rudenį, su jaunom motinomis. Bet pavasary reikia paklausinėti, nes kiek gridėjau visi tik ruošiasi gaudyti spiečius, o šeimas parduoda vėliau kai pradeda ristis (veislinės) motinos, O tau daug reikia? Bandyk statyti spietinę nes jau pradeda spiesti
O dėl kasimo nežinau nes mes nekasėm tik tvenkinį kasėm. Geriausia pasisikambinti firmai ir paklausti jie tiksliai pasakys.
O ne geriau grežinį daryti?
Auda,puokštė interneto platybių,bet laisvai galima padaryti nusižiūrėjus tokią.Esu per kursus bandžiųsi į dėžutę smaigstyti iš daržovių.
Kaip aš jums pavydžiu. MB pravažiavo darže su freza tai dulkių debesis pakilo. Sėdžiu ir laukiu lietaus.
Ingrida gerą sklypą turite, jei taip lengvai radot vandenį, pas mus ieškojo, vaikščiojo rado....... kanalizacijos vamzdį po žeme. O jūs išsikasit tą šulinį, jei MB išiksė ir išsibetonavo kanalizacijos 3 šulinius, kažkada prie 15 m tualeto duobę tai ir jūs pasidarysit, tik noro ir pasiryžimo reikia.
Kažkada madoje buvo tokius vaisių vėrinukus pasidaryti baliukui. Bet čia jau meniškas darbas.
IK, taip, liksiu be darbo greičiausiai.Mokyklą naikina, palieka tik pradines klases,, bet jos bus jau kitos mokyklos tik skyrius.Turėtų likt keli darbuotojai, gal ir aš, bet , jei ir tų pačių pradinukų nenorės leisti į tą nepopuliarios mokyklos skyrių, tai gali rudenį nieko nebelikti.Gal kokius 5 metus kiekvieną rudenį ant klaustuko būdavom, bet dabar jau nuspręsta, antradienį ir popierius bus