Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi jūs tik kalbėkite kalbėkite apie bites. ax.gif Aš dar ir mb perskaitau. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas. 

Na ir pusryčiai, jaučiu ne tik gražu bet ir skanu. Reikia eiti dirbti į daržą, kad pamirščiau ką mačiau.  :angel_not:

Dusia, tu tik kalbėk. Mokiausi vieną semestrą bitininkystės iš to paties Kriščiūno vadovėlio. Nieko neprisimenu. Per praktiką laikiausi bent 15 m nuo avilio. Tai nieko ir neišmokau.

Aš irgi mokiausi, įskaitą laikiau, dėstytoja siūlė pagalbą, sakė jūs taip domitės bitėmis, būtinai laikykite ir tel. Nr, davė, kad jei reiks skambinti padės. Išėjau iš  veterinarkės ir pasakiau garsiai "gyvenime aš tų bičių nelaikysiu, nei man jų reikia"  :sokiai:  O kas gavosi. Po kokia 10-15 m dar ir kaip jas pradėjau prižiūrėti, domėtis ir laikyti.  :bigsmile:

Atsakyti
Auda, Dusia, man irgi patinka jūsiškės rodos apie bites wub.gif
Bangele, kas ten jūsų pusėj dega, kad net iki mūsų migla smirdanti visur unsure.gif Vėjas tai siaubulinis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 balandžio 2019 - 14:49
O mano bitininkavo pamokos prasidėjo gal nuo kokių 3 metų , prie avilio , pasilipus ant apversto kibiro - bo maža buvau nieko nemačiau kas avilyje darosi smile.gif Labai įdomu buvo . Paauglystėj žinoma bijodavau ir neidavau , ne "unoras" buvo . Be to vienas dalykas eiti su Bitininku , kitas savarankiškai tvarkytis. Literatūrą pradėjau skaityti savas bites įsigijus . Prieš 7 metus . Išmokau ir motinėlę pakeisti , ir pavasarinio medaus pasigaudyti ... Nors bitininkauju tik savaitgaliais ir tik savo malonumui . Nemoteriškas tai darbas . Mb baigiu išsimokyti . Šiaip geriausias padėjėjas sūnus, turi pajautimą . Tik retai bepapuola tvarkytis prie bičių su juo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 balandžio 2019 - 15:01

Labas rytas.
Vakaro darbas. ax.gif Šiandien baigiame anglų kursus,norisi atsidėkoti ne gyvomis gėlėmis,pasimirš mūsų grupė,o čia išliks ilgiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas smile.gif as ir sakau,Auksaranke smile.gif Smagu skaityt,apie bitukes,rasykit. 4u.gif
Atsakyti
SP,su švente.
Atsakyti
SP su GIMTADIENIU !!!
birthday.gif 000552.gif clap_1.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Atsakyti
Sena Pažįstama, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Laba,
SP su gimtadieniu. Neblėstančios tau energijos ir sveikatos.

Taip, taip rašykit apie biteles. MB darbas, o aš tik labai neskubėdama mokausi ir jei jis išvyksta kur nors, tada aš nueinu sužiūrėti, ką reikia padaryti.

Vat jūsų paskaičius jau žinau, kad laikas spietinę medin kelti. ax.gif

Merginos pasakykit kokias šilauoges auginate?
Kokio dydžio duobes joms rausėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 25 balandžio 2019 - 20:27
SP, su gimtadieniu! Kad užtektų jėgų ir sveikatos visiems tavo darbams padaryti, norams įgyventinti! Ir rezultatas džiugintų ax.gif
Žollia, apie vakarykštį miško gaisrą , manau, jau žinai.Kadangi vėjas į jūsų pusę pūtė, tai jūs matėt, o aš lauke darbe buvau, bet nieko nemačiau, nepastebėjau, gal daugiau nei 5 km nuo mūsų degė.Tik vakare pirmiausia fb radau pranešimą, paskui vyras grįždamas po darbo naujienas pranešė.Gaila, gražus pušynas buvo.Vakar labiau mokyklų naikinimo klausimas rūpėjo, į dangų ir horizontą nesižvalgiau biggrin.gif
Niurzga, aš rausiau tranšėją, gal kokia 60 cm gylio, ir pločio gal panašaus, kokius 4 metrus.Pripylėm rūgščių durpių ir pasodinau 5 šilauoges, visos skirtingos veislės, ir dera ne kartu, kai vienos jau būna suvalgytos, kitos pradeda derėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 25 balandžio 2019 - 20:42
SP, kad tavo energijos varikliukas vis suktųsi ir suktųsi ir puikiai viskas sektųsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti