Ingrida, čia gal tavo pačios saldumynai?
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 04 22, 20:39)
Ingrida, čia gal tavo pačios saldumynai?
Taip Liniukai.
Ingrida, žiūriu, kad matosi ir puokštė, ir grybukai, riešutukai, tavo stiliuks
SP, tai bus liūdesio jums, taip su tais gyvūnėliais
SP, tai bus liūdesio jums, taip su tais gyvūnėliais
QUOTE(Auda @ 2019 04 22, 07:15)
<p>Su šventėm visas. </p><p>Labai gražios tradicijos, jei būtų daugelyje bažnyčių tikrai daugiau pritrauktų tikinčiųjų ir ne tik.
Čia gal labiau tinka kitas posakis, kad bažnyčia arti , Dievas toli. Mūsų bažnyčia, Pievėnų parapijai priklausom, mums 7 km iki jos.Kol jaunesni buvom, eidavom patys ir vaikus vesdavom žydukų pasižiūrėt, paaugę vaikai atsivedė savo antrąsias puses parodyt, anūkai visi buvo pasižiūrėt, o mes dabar į tas šventes nebevažiuojam Nepatinka , kad per daug žmonių.Geriau nuvažiuojam eilinį sekmadienį, kai tylu, ramu
Labutis,
Ir iš kur pas jus visas tiek kantrybės? Tokie grožiai tokie skanumynai..... Daugiau iš pačio ryto forumo nebeatsiversiu nes nebegaliu laikyti protarpinio badavimo į jūsų grožybes prisižiūrėjus, seilės varva,
Skaudu netekti keturkojo draugo, daug ašarų, bet be jų irgi negali.
Pritariu Audai. Ingrida, tu čia mus į pražūtį vedi. Iš paskutiniųjų laikausi ko nesurijus.
Ingridos kepiniai man priminė vaikystę . Riešutukai , grybukai ... Aš pati tokių dalykų nekepu, bo tinginė esu Velykoms iškepu velykinę bobą ir gana .
Ingrida apie motinėles : motinėles keičia dėl darbštumo+, kad bitės būtų ne tokios piktos ... Tik dažnai toms "laukinėms" , ty spiečių piktoms bitėms labai sunku įduoti motinėlę . Joms netinka kilmingos . Jei tik gali nužudo kilmingą iš užsiaugina savo . Todėl motinėlės dažniausiai įduodamos rudenį , kai jau nebėra tranų . Kai eisit pas bites paieškokit motinėlės- jei žymėta lengvai rasit . O jei nerandat - ko gero pasikeitė tyliai į savo veislės ( kaimietę ) . Kolektyvinė sąmonė sudėtingas dalykas
Šiaip jau avilius reiktų statyti , kad jų lakos būtų į nevaikštomą pusę atsuktos ... Pas mane sode stovi , tai žolę tik nupjauti būna reikalų - arba lietingos dienos reikia, arba vėlai vakare. Nemaišysi gražią dieną darbų, lakūnės jos nekažką Uždėjau pusines meduves . Patikrinau : agrastas nepražydęs. Taigi, gamta nuo pono Kriščiūno laikų labai pasikeitusi. Pagal jo rekomendacijas lizdai plečiami agrastui pražydus. Ps apie bites galiu kalbėti ilgai... tikiuosi nieko neužknisu
Ingrida apie motinėles : motinėles keičia dėl darbštumo+, kad bitės būtų ne tokios piktos ... Tik dažnai toms "laukinėms" , ty spiečių piktoms bitėms labai sunku įduoti motinėlę . Joms netinka kilmingos . Jei tik gali nužudo kilmingą iš užsiaugina savo . Todėl motinėlės dažniausiai įduodamos rudenį , kai jau nebėra tranų . Kai eisit pas bites paieškokit motinėlės- jei žymėta lengvai rasit . O jei nerandat - ko gero pasikeitė tyliai į savo veislės ( kaimietę ) . Kolektyvinė sąmonė sudėtingas dalykas
Šiaip jau avilius reiktų statyti , kad jų lakos būtų į nevaikštomą pusę atsuktos ... Pas mane sode stovi , tai žolę tik nupjauti būna reikalų - arba lietingos dienos reikia, arba vėlai vakare. Nemaišysi gražią dieną darbų, lakūnės jos nekažką Uždėjau pusines meduves . Patikrinau : agrastas nepražydęs. Taigi, gamta nuo pono Kriščiūno laikų labai pasikeitusi. Pagal jo rekomendacijas lizdai plečiami agrastui pražydus. Ps apie bites galiu kalbėti ilgai... tikiuosi nieko neužknisu
Dusia, tu tik kalbėk. Mokiausi vieną semestrą bitininkystės iš to paties Kriščiūno vadovėlio. Nieko neprisimenu. Per praktiką laikiausi bent 15 m nuo avilio. Tai nieko ir neišmokau.
Dusia, Nežinau kaip jūsų krašte, bet mes šiemet jau pirmą spiečių pasigavom. Vyras sakė kokia 2 kg sveria.Vežėm ir kiemo avilį prie miško ir žiūrim kabo kažkas medyje, minčių buvo visokių, nes prietema gerai nesimato, jau artėjant sakau spiečius, MB sako negali būti balandžio mėn. Tada jis na gal spiečius vis-dėlto. Gerai, kad turėjom papildomų korpusų