Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

aha čia tos pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
jei jų su kokiom kitom gėlytėm nemaišau tai man jų kvapas nepatinka.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

o aš namuose jau turiu ,,kačiukų". Parsinešiau praeitą savaitgalį šakų jau su mažytėmis išlindusiomis uodegytėmis tai dabar jau gerokai ūgtelėjo mano katinukai. Tai pas mane jau pavasaris nors ir žadėto +11 nėra.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 02 24, 22:28)
Laba,
jei jų su kokiom kitom gėlytėm nemaišau tai man jų kvapas nepatinka.

niekada neuosčius bigsmile.gif , bet tikrai nera kažkoks stiprus, kad pareinant pro juos užuostum unsure.gif

pas mus -2 viena minute sninga, kita saule šviečia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Beveik pasninkas biggrin.gif
Sveikos. Vakar tokį žiemos pasispardymą teko stebėti: šilta, saulė šviečia, mes su šakų smulkintuvu zvimbiam... Tik nespėjom apsidairyti, kaip vėjas pakilo, ėmė smulkų sniegą į akis purkšti, pūga įsišoko kaip turi būti. Mamai sakau, važiuok namo(ji su sava mašina), o tai užpustys kelius, nesugebėsi kaip naujokė grįžti. Ta lapatai, lapatai į trobą, daiktus susidėjo, na gal 10 minučių, nedaugiau, įsėda į mašiną, o čia vėl viskas baigiasi, vėl saulė žeme ritinėjasi, tarsi ta pūga mano vaizduotėje tebuvo. Dar pasvarstė ji, ar tikrai važiuoti, o gal dar likti, ale išgrūdau. Po pusvalandžio vėl žiauri pūga, kad net kol iš malkinės malkas parnešiau, antrą kartą ėjau ir mano pėdos jau užpustytos buvo blink.gif Į Vilnių parvažiavom, o čia pavasaris, čiunga čianga, sniego nė žymės...
Atsakyti
Laba,

šiandien važiavom su reikalais tai pakeliui ir sodybėlėn užsukom, panašu, kad ,,skęsim" tai kaip dar niekad neskędom, na nebent labai palaipsniui sniegą nuleidinės.
Galvojom prie kūdros jau nebelįsti, žada lietų, pliusinę temperatūrą, bet... kūdra užsnigta, ledas neskaidrus... nusprendėm porą ekečių išpjauti, nepatikėsit ledas 30 cm storio blink.gif Na bet dabar ramu bus, eketės jau nebeužšals (gal), tai likęs ledas galės atitirpinės nors ir porą mėnesių.

Parsivežiau sėklas reiks sužiūrėti ką nusipirkt, ko trūksta.
Atsakyti
Tai ir pas mus vakar oras permainingas. Iš ryto MB ragina greičiau skalbti ir nešti į kiemą padžiauti skalbinius, jam baisiai nepatinka namie džiovintų kvapas, sakė , dvėseliena neša. tongue.gif Nesvarbu, kad kvėpiklių privarau. Na ir ką - išskalbiau, susidėjau į bliūdą, jau nešiu, ogi pasižiūriu, ko aptemo : sniego pūga baisulinė. Tai ką jau bedžiovinsi tokiam ore... Šiandie irgi iš ryto snigo. Sniego pilna malkinė privaryta blink.gif Gerai, kad jau šalčių nežada, tai ir su atidrėkusia malka kaip nors išsiversime.
Niurzga, nepasakyčiau, kad daug polaidžio vandens bus. Gruntinio vandens atsargos jau keli pavasariai žemiau įprasto lygio. O dabar taip baisiai viskas atrodo, nes pašalas buvo gilus, kai prieš dvi savaites patraukė be sniego. Paskui prisnigo, paleido, vėl prisnigo. Pas mane kėniukai skendo kelias dienas kaip niekada nebuvo, bet po vienos nakties kažkur pramušė pašalą ir nuseko vanduo. Taip ir pas tave bus. Išeis pašalas ir sausa. Nors dabar sniego tai tikrai nemažai, pas mus kelias dienas nė smilgos nesimatė, kiek buvo privaryta. Gatvę MB išgreideriavo, nes iš namų išvažiuoti su lengvąją jau būtų problema.
Atsakyti
Sveiki,

Skaitau ir netikiu smile.gif vakar diena kas kelias minutes oras keites...tai saule tai trasas beria is dangaus o vakar vakare salo,ryte atsibudom dregna ziema ir per diena sniega nutirpde atodrekis,migla,o dabar pliaupia lietus ir gan neblogai :/

Nieko neseju,net svogunu nepasisodinus laiskam...tingiu...ir sarasus ka ir kiek siemet sesiu,sodinsiu- nesusirasius... blush2.gif
Atsakyti
Kaimietuke tikiuosi, kad taip ir bus. Na, pieva vandeny tikrai stovės, bet čia jau norma man, svarbu keliuko neapsemtų. Vandens šiemet daug tai galėsiu drąsiai šulinio vandenį atnaujint pavasarį.

Panašu, kad vienas kūdros šlaitas čiuožia vandenin, na bus matyt koks šitas pavasaris man bus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti