Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su gražia švente.
Įdomu parduotuvės dar užsiveš svogūniukų?Mamai jau panika pirko brangiai,aš dar tikiuosi kad užsiveš?Sako sausra kalta?Vienais metais Olandijoje potvyniai viską sugadino? bigsmile.gif
Atsakyti
Svogūniukai šiemet brangūs. Europoje sausra sugadino. Paprastai atvaro kokį laivą iš Kanados, būna pigesnių kažkuriuo momentu. Tik dabar jau po visko, daugiau neužsakys. Vakarų Europoje jau pasodinti, dėl Lietuvos neužsakinėja. Taip kad pirkitės, jeigu kur randate. Nors ... Būna, kad kurioje parduotuvėje neišperka, tai jau gegužės viduryje paleidžia kainą.
Atsakyti
Labukas :)Gavot verba?Mes mama i baznycia nuvezem ir parvezem.gavom verba biggrin.gif Man didziausia svente,kai vaikai atvaziuoja wub.gif Su mazuoju pasivaiksciot buvom,parejom dulkini,purvini..sausuma nesvietna blink.gif Ar jau turit mesiniu vistuku?
Atsakyti
Šiandien žiūrinėjau turguje paaugintų savaitės viščiukų. Tik dar nėra. O man jau reikėtų.
Nebent paukštynuose žiūrėti.
Atsakyti
sveikos smile.gif aciu IK.Nu,vel -5 unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus rodo -1.2,bet pojūtis -6. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi nebetelpu į šildomą šiltnamį, dalį augalų išgrūdau į braškinį šiltnamį, apklojau, apmuturiojau triguba agroplėvele, peržegnojau. Ryte net bijojau agroplėvelę nuimti, nes pas mus praeitą naktį buvo -4. O braškinis šiltnamis kiauras visas, tai garantuoju, kad tiek pat ir ten... Atklojau agroplėveles-visi gyvi! bigsmile.gif Vienas kraštas tagečių tik apšalęs...
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 15, 08:26)

Labas rytas.
Pas mus rodo -1.2,bet pojūtis -6. bigsmile.gif

Man tas "pojūtis" visada juokingai skamba biggrin.gif Pagal ką jie sprendžia apie tą pojūtį? Žiemą, kai apsiniaukę, kai vėjas žvarbus, tai tas -1 tikrai labai jaučiasi, o dabar? biggrin.gif Saulė šviečia, jokio vėjo, su lietpaltuku į darbą atkeliavau, be pirštinių, be šalikų, nu tikrai -6 nejaučiu biggrin.gif Gal kad karšta moteris-ir pagaliau pavasario, gražiausio laiko savo, sulaukiau wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano sodyboj kasnakt šąla. Šįryt termometras 7 val - 5 C rodė. Pomidorai šiltnamy gyvena nuo kovo pabaigos agro tuneliuke. Gyvi. Nelabai auga, bet grūdinasi smile.gif O šiaip jau užkniso tie šalčiai ir vėjai rolleyes.gif Negi jau reiks laistyt? unsure.gif Braškės sausokos, o noriu užmulčiuot. Bet juk tokias sausas negalima mulčiuot?
Džiaugiuos, kad miško karveliai šiemet lizdą pas kaimyną susuko biggrin.gif O tai kasmet pas mus būdavo, tai atidaru langu miegot neidavo, tas jų kurkavimas labai garsus , o dabar nuo kaimyno pusės toks silpnas girdisi. ax.gif
Atsakyti
SP, tai mieste vėjo nesijaučia. Pas mus rytais žvarbu. O dabar tai iki žemės vėjas lanksto pušeles.
Braškes reikėtų patręšti, palaistyti gerai ir tada mulčiuoti.
Maniškės net netvarkytos. Pieva. Atsilaisvins darbininkės nuo bulvių rūšiavimo, sutvarkys kokią dieną. Man dabar striokas, kad daigynai lauke nesėti. Šalta, nedygs. O be to, jeigu po plėvele kopūstai sudygsta, perkaista. Naktį šaltis, labai didelis stresas.

Žolia, kažkada su drauge atostogavome Palangoje. Jaunos ir nerūpestingos. Atidarę balkono duris palikdavome ir išvarydavome prie jūros. Rytais vis karveliai miegoti neduodavo, burkuoja kažkur arti. Po kelių dienų aptikome, kad po lova lizdą susukę. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 15, 12:56)

Žolia, kažkada su drauge atostogavome Palangoje. Jaunos ir nerūpestingos. Atidarę balkono duris palikdavome ir išvarydavome prie jūros. Rytais vis karveliai miegoti neduodavo, burkuoja kažkur arti. Po kelių dienų aptikome, kad po lova lizdą susukę. bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jaunystė gi mirksiukas.gif
Dabar mes jau link senatvės, tai marazmai visokie prasideda biggrin.gif įkyrus triukšmas erzina.
Apie braškes teisingai galvojau ax.gif Šiek tiek užmulčiavus esu , čia prieš kelias savaites su žoliapjove lapų pasismulkinau patvoriais. biggrin.gif Bet dar labai daug jų yra, reik gal susikraut į didelį trąšų maišą ir paskui panaudot.
Atsakyti
Laba,
Aš kadangi sodybėlėje tik svečias tai yra negyvenu ten tai dievinu purpelius (miškinius balandžius), kiekvieną pavasarį laukiu sugrįžtančių. Jie visada tame pačiame lizde gyvena. wub.gif

Porai prastai sudygo tai atsėjau. Serenčiukai vos 3 išdygo. Tai irgi iš naujo žemėn papyliau. Matyt sėkla nesubrendusi nurinkta. O gražūs turi būti, chameleonai.

Balkone saulėgražų buvau pasėjusi tai jau baigiu suvalgyti. Žirnių daigiukai dar per maži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 15 balandžio 2019 - 19:01
Niurzga, o ko tu tuos daigiukus valgai? As siuos augalus iki kondicijos auginu.

Labas

Mano pomidorai, paprikos ir geliukai iskraustyti i siltnami, padariau tuneliuka ir del didesnes nenusalimo garantijos, uzdegiau zvake.
Atsakyti