Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Dusia, na tu ir pavarai .. biggrin.gif Katėms Velykas organizuoji ?

Buvusioji, man visokie trąšų sėklų pardavėjai priveža kalendorių. Visi beveik tarptautiniai, anglų kalba, be jokių švenčių. Man dar reikėtų paieškoti gero lietuviško kalendoriaus.
Atsakyti
Laba,
Gyvūnai man kaip šeimos nariai, vadinasi ir jiems šventės priklauso. Nu gal ne pagal kalendorių, gal ne Velykos, bet vis tiek priklauso. ax.gif
Užsisakiau amūrų. Tikiuosi nepaves ir šeštadienį atveš.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
laba.Nu ir salta -5,pas mus unsure.gif I siltnami nuskuodziau-gyvi pomidorai,dygsta kopustai.keli metai vis save draudziu....nesek...vel pasisejau garbanotoju,vyrs myli juos.Agurkai ,prasyte prasosi i siltnami biggrin.gif nabagai ,nezino,kad ten salta.
Atsakyti

Griežtumo reikia šeimoje, aš pasakiau,kad niekur neis iš kambario ir šventa  :yahoo: 

O jei rimtai tai šiandien nulėkiau pasižiūrėti svogūnų, salotų, špinatų... tai svogūnai išlindę iš po agro plėvelės ir šaiposi jiems šilta. Šiltnamyje rodė apie 0 C gal kartais bačka su vandeniu padėjo, nes neužšalusi buvo, o lauke tvenkinukas apsitraukė ledu. Lauke ir pas mus rodė -5. 

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 04 12, 11:30)
<p>Griežtumo reikia šeimoje, aš pasakiau,kad niekur neis iš kambario ir šventa  yahoo.gif </p><p>O jei rimtai tai šiandien nulėkiau pasižiūrėti svogūnų, salotų, špinatų... tai svogūnai išlindę iš po agro plėvelės ir šaiposi jiems šilta. Šiltnamyje rodė apie 0 C gal kartais bačka su vandeniu padėjo, nes neužšalusi buvo, o lauke tvenkinukas apsitraukė ledu. Lauke ir pas mus rodė -5. </p><p></p>

Oho kaip griežtai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čia kam taip sakai ? Vyrui ? Manęs namie tai niekas neklauso ... Tik darbe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ne čia tik savo pomidorams sakau  :angel_not:  Nes tie vis stiebiasi dairosi per langą, į lauką nori  :D​ 

Atsakyti
O aš tik šiandien agurkus pasėjau. Kad neperaugtų.
Mano kopūstai šiltnamyje irgi nenukentėję. Kiek buvo - nežinau Miegojau iki 7,30. Aštuntą jau rodė -4.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Kokia nuostabi gėlių puokštė, o dar uogos, pakėlei nuotaiką ir -5 ne taip baisiai atrodo.

Atsakyti
Nusibodo šalčiai. Išpikiavau visas vasarines gėles. Betgi namie ant grindų sudėliota, laukiu pliusinės nakties temperatūros. Tada į šiltnamį nešiu. O dabar vakarais tai net nemalonu užeiti, tai kur ten augalui gyventi.

Liniukai, ar tu begyva ? Visai aptingai, nebeužeini paplepėti.
Atsakyti
Gyva, gyva biggrin.gif
Daigai šiltnamy, nesiskundžia, nakčiai dviguba agro užkloju, pirmi metai, kai pomidorai neišstypę, jau dvi savaitės ten gyvena. Reiktų jau arbūzus pasėti, bet tingiu vakare knistis, o dieną kiti darbai.
Atsakyti