Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,
Tingiu gaminti tai atėjau pusryčių. ax.gif
Šiemet labai daug žirnių pasisėjau, tik kažkodėl sodyboje man jų nepavyksta užauginti normalaus kiekio, nu kokio bliūdo. Bet vis bandau.
Pasodinau kelis medžius. Pabanžiau akmenimis ir kuoliukais užtverti kelią kur per mano pievą mašinos važiuoja. Bus matyt ar pavyks.
Atsakyti

Parsivežiau žuveliokus į savo tvenkinį. Vakar suleidom, vyras nuvažiavo vakare tai sakė, kad dar iškilusių pilvais į viršų kaip ir nėra. Vienas šamiokas nelabai aiškus, neskęsta bet ir nekyla į viršų. Kai pirkau, man jis įtartinas pasirodė reikėjo neimti. Bet tik keturis ir gavau tik vienmečius, Buvau Kaune parodoje, na ten tai tikrai mailius, visiškai mažiukai, geriau apsimoka iš Išlaužo pirkti. Pažiūrėdiu kaip šiemet seksis kitais metais reiks dasipirkti. Tiesa, o gal kuri pirkot Amerikinių šamų? Aš dar nieko nesėjau tik šiltnamyje truputį, dar manau, kad anksti.

Atsakyti
Auda kokių dar žuviukų pirkot? Kokios kainos?
Atsakyti
Labas, ne manes klausiat, bet mes irgi parodoj pirkom 11 lynuku 15 euru.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas, kiekvieną rytą vis skanesni pusryčiai gundo. 

Parodoje žuveliokai po 1,5 eur.  bet labai maži. Išlauže už vienetą gal kaina ir panaši, bet didesni. Pvz 4 šamai svėrė 300 g, sumokėjau 6 eur. Kitų žuvų kiekio neskaičiavau, bet visos žuvys didelės. Pirkau karoso karpio hibridus, lynų, plačiakačių, šamų. Norėjau dar amūrų, bet pas mane per mažai žolės, tik pernai kastas tvenkinys. O parodoje jos sveria kokia 30-50 g. Išlaužas turi savo svetainę kur skelbia kainas ir žada prekiauti iki Velykų, kiti lygtai veža į namus jei pakeliui susidaro daugiau pirkėjų. Kitais metais parodoje nebent pirksiu kelis unguriukus. 

Atsakyti
Laba,
Ačiū. O man kaip tik amūrų reikia nors sakiau, kad jų pas mane niekada nebus.
Atsakyti
Ninervuokite su žuveliokais. unsure.gif Mano svajonė tvenkinukas, bet deja... Gyvenu kaip ant kalniuko, apačioje upelis. Nutraukia visą vandenį. Kaimynas kasė , išsikasė siaubingo gylio, kol kažkiek vandens prisirinko. Kokius 3 metrus reikia lipti žemyn, kol vandenį surandi. O man reikia vos ne su žemės paviršiumi.
Atsakyti
Na tuomet lieka baseinas.
Atsakyti

Aš pirmiausia išsikasiau namie kieme tokį mažučiuką, dėjau plėvelę ant dugno, nusipirkau lelijų, na dar vasara pasigaunu mažų karosiukų ir suleidžiu, rudenį dažnai išgaudau ir vėl suleidžiu į kokią didesnę balą. 

[attachment=261387:PHTO0062.jpg]

Atsakyti
Labas rytas.
Auda,kaip gražu- wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti