Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

biggrin.gif
Reiks išmokti mažiau gaminti. Šuo ne paršiukas, daug maisto pertekliaus nesuvalgys, o be to sena jinai jau ir taip su maistu jau sunku pataikyti, dažnai virškinimas sustreikuoja, bet jau išmokau be veterinarės susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 04 04, 09:02)
Taip! bigsmile.gif Ir Taviškė ten pat? bigsmile.gif Maniškis informatikoj, dieve, kaip aš juo didžiuojuosi wub.gif Koks protingas ir atsakingas vaikas užaugo wub.gif O buvo laikas, kai sakiau, kad 'tiurma po emu plačet" lotuliukas.gif 

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai maniškė irgi programuotoja-analitikė.Tai ir sakau kad gal ir ne vienoje grupėje,bet tame pačiame gal kurse? mirksiukas.gif Urtės paklausk.Dirba irgi jau pagal specialybe,o dabar baigiant vos ne kasdien ateina į paštą pasiūlymai darbo,kaip graibstomi. biggrin.gif biggrin.gif
Niurzgiuk,kie tavo taksytei jau metų? 4u.gif 4u.gif
Aš kaifuoju,kai vaikai grįžta su maisto gaminimu,kai šventės ateina,giminė susirenka.O kasdien irgi vištoms,šuniui sueina perteklius.Dar irgi niekaip neįprantu. ax.gif
O jūs kad matytumėte kiek maisto išmatama darželyje vaikų,teko padirbėti.Vienos dienos maisto,vienos grupės,užteko ir šuniui ir vištoms,susirinkau,sąžinė neleido į šiukšliadėžę mesti. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Abu vaikai išvažiavo , bet maisto neišmetinėju ... Viskas sprendžiasi labai paprastai : pasiimi mažus puodus. O kaip MB išvažiuoja į komadiruotę ir lieku viena - tai iš viso kaifas.
Sunku kai vaikai išvažiuoja pirmą mėnesį ... O jei jiems gerai - tai ir man turi būti gerai . Ne sau auginau smile.gif
Ingrida, SP - Jūsų vaikai pasirinko labai gerą specialybę ... Turės duonos ir ant duonos sveisto storai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir jai dar patinka tai ką daro 4u.gif
Maniškis baigia irgi šiemet , liko apsigint magistrinį darbą ir 3 egzai iš visų 4 metų . UK neliks, bet kol kas taip žada ... Bet ar užsikabins Lietuvoj nežinau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 05, 07:17)
Maniškis baigia irgi šiemet  ,  liko apsigint magistrinį darbą ir 3 egzai iš visų 4 metų . UK neliks, bet kol kas taip žada  ... Bet  ar užsikabins Lietuvoj nežinau .

Tai žada grįžti į LT?Mano dičkis irgi skrido keliems mėnesiams į UK.Eina šešti metai ir tikrai nežada su marčia grįžti.UK didesni plotai ateičiai. mirksiukas.gif LT porą metų po baigimo,padirbėjo,pamatė čia kokie atlygiai,tikrai negrįš kol kas. ax.gif UK per dieną uždirba,kiek du pensininkai per mėnesį gauna pensijos.Kas čia tiek mokėtų? bigsmile.gif bigsmile.gif
O tokią specialybę,bent artimą pasirrinko visi trys ir pusžentis dar. mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,grazu ryta smile.gif Silumos vistiek nera-vejas.Ar as nemoku,ar ka?nu nedygsta pas man salotos...kelios islindo ,susirange...ridikeliai kuo graziausi.Ir jau keletas metu su tom salotom taip.Paprotykit sena boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 05, 08:24)
Tai žada grįžti į LT?Mano dičkis irgi skrido keliems mėnesiams į UK.Eina šešti metai ir tikrai nežada su marčia grįžti.UK didesni plotai ateičiai. mirksiukas.gif LT porą metų po baigimo,padirbėjo,pamatė čia kokie atlygiai,tikrai negrįš kol kas. ax.gif UK per dieną uždirba,kiek du pensininkai per mėnesį gauna pensijos.Kas čia tiek mokėtų? bigsmile.gif  bigsmile.gif
O tokią specialybę,bent artimą pasirrinko visi trys ir pusžentis dar. mirksiukas.gif

Aha pirminiai planai grįžti metams į Lietuvą...
Atsakyti
Ingrida, nu baisiai nuobodžios bus užstalės tavo vaikams. Pas mamą giminėje buvo 6 veterinarai , paskui dar du žentai veterinarai prisidėjo. Prasidėdavo stalo pokalbiai kaip ir pridera, o paskui baigdavosi, kaip karvei kokiais būdais cezarį darė. Arba kaip gydė Pofigausko kumelę, kuri dratų kuldulį buvo prarijusi. Ir taip kiekvieną kartą. doh.gif
Nors ir mano su kolegomis pokalbiai prie kavos primena paukščių kalbą. tongue.gif
Buvusioji, gal per giliai sėklas sukiši ? Dar pasižiūrėk, iki kiek galiojimas ant pakelio. Salotos labai greitai daigumo netenka. Pabandyk sėti po vieną sėklą į paletę, paskui persodinsi. Dar išbandyk romėniškas salotas, jos lengviau auginasi.
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Laba,
Ingrida mano taksytei 12,5 metų.
Atsakyti
Mano vyriausioji dukra irgi informatikė.Susirado darbą be problemų ir Vengrijoj, Budapešte.|Uždirba virš milijono biggrin.gif .Aišku jų pinigų, kurie visai beverčiai biggrin.gif Bet dirba tarptautinėje kompanijoj, programuoja sava kalba, bendrauja angliškai su kolegom, o vengrų kalbos taip ir neišmoksta.Nėra su kuo jai kalbėti, su vyru ir vaikais kalba angliškai.Gal kai vaikai pradės eiti į mokyklą ir reikės jiems padėt daryt namų darbus ax.gif .Guodžia tik tai, kad lietuvis poliglotas mokytojas moka 20 užsienio kalbų, tarp jų kinų ir japonų, o niekaip neišmoksta vengrų ir suomių.Skaičiau Feisbuke smile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Jauniems dabar perspektyvų daug.Kaip mb sako,kad man būtų kas būtų taip rankas atrišę,važinėti po pasaulį. mirksiukas.gif
Mažasis mano tai baigęs ISM ekonomiką,bet vitiek surištas su programavimu,įmonė programuotojų,tai ne gana skraido po pasaulį ir skaito paskaitas konferencijose. bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Bangele,man atrodo vengrų sunki kalba? blink.gif
Atsakyti
Laba,
O maniškės nei viena nenorėjo eiti į IT sritį nors tai ir labai perspekryvu ir gerai apmokama. Ne kiekvienam tokua specialybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 06 balandžio 2019 - 21:24