Reiks išmokti mažiau gaminti. Šuo ne paršiukas, daug maisto pertekliaus nesuvalgys, o be to sena jinai jau ir taip su maistu jau sunku pataikyti, dažnai virškinimas sustreikuoja, bet jau išmokau be veterinarės susitvarkyti.
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 04 04, 09:02)
Taip! Ir Taviškė ten pat? Maniškis informatikoj, dieve, kaip aš juo didžiuojuosi Koks protingas ir atsakingas vaikas užaugo O buvo laikas, kai sakiau, kad 'tiurma po emu plačet"
Labas rytas.
Tai maniškė irgi programuotoja-analitikė.Tai ir sakau kad gal ir ne vienoje grupėje,bet tame pačiame gal kurse? Urtės paklausk.Dirba irgi jau pagal specialybe,o dabar baigiant vos ne kasdien ateina į paštą pasiūlymai darbo,kaip graibstomi.
Niurzgiuk,kie tavo taksytei jau metų?
Aš kaifuoju,kai vaikai grįžta su maisto gaminimu,kai šventės ateina,giminė susirenka.O kasdien irgi vištoms,šuniui sueina perteklius.Dar irgi niekaip neįprantu.
O jūs kad matytumėte kiek maisto išmatama darželyje vaikų,teko padirbėti.Vienos dienos maisto,vienos grupės,užteko ir šuniui ir vištoms,susirinkau,sąžinė neleido į šiukšliadėžę mesti.
Abu vaikai išvažiavo , bet maisto neišmetinėju ... Viskas sprendžiasi labai paprastai : pasiimi mažus puodus. O kaip MB išvažiuoja į komadiruotę ir lieku viena - tai iš viso kaifas.
Sunku kai vaikai išvažiuoja pirmą mėnesį ... O jei jiems gerai - tai ir man turi būti gerai . Ne sau auginau
Ingrida, SP - Jūsų vaikai pasirinko labai gerą specialybę ... Turės duonos ir ant duonos sveisto storai Ir jai dar patinka tai ką daro
Maniškis baigia irgi šiemet , liko apsigint magistrinį darbą ir 3 egzai iš visų 4 metų . UK neliks, bet kol kas taip žada ... Bet ar užsikabins Lietuvoj nežinau .
Sunku kai vaikai išvažiuoja pirmą mėnesį ... O jei jiems gerai - tai ir man turi būti gerai . Ne sau auginau
Ingrida, SP - Jūsų vaikai pasirinko labai gerą specialybę ... Turės duonos ir ant duonos sveisto storai Ir jai dar patinka tai ką daro
Maniškis baigia irgi šiemet , liko apsigint magistrinį darbą ir 3 egzai iš visų 4 metų . UK neliks, bet kol kas taip žada ... Bet ar užsikabins Lietuvoj nežinau .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 05, 07:17)
Tai žada grįžti į LT?Mano dičkis irgi skrido keliems mėnesiams į UK.Eina šešti metai ir tikrai nežada su marčia grįžti.UK didesni plotai ateičiai. LT porą metų po baigimo,padirbėjo,pamatė čia kokie atlygiai,tikrai negrįš kol kas. UK per dieną uždirba,kiek du pensininkai per mėnesį gauna pensijos.Kas čia tiek mokėtų?
O tokią specialybę,bent artimą pasirrinko visi trys ir pusžentis dar.
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 05, 08:24)
Tai žada grįžti į LT?Mano dičkis irgi skrido keliems mėnesiams į UK.Eina šešti metai ir tikrai nežada su marčia grįžti.UK didesni plotai ateičiai. LT porą metų po baigimo,padirbėjo,pamatė čia kokie atlygiai,tikrai negrįš kol kas. UK per dieną uždirba,kiek du pensininkai per mėnesį gauna pensijos.Kas čia tiek mokėtų?
Aha pirminiai planai grįžti metams į Lietuvą...
Ingrida, nu baisiai nuobodžios bus užstalės tavo vaikams. Pas mamą giminėje buvo 6 veterinarai , paskui dar du žentai veterinarai prisidėjo. Prasidėdavo stalo pokalbiai kaip ir pridera, o paskui baigdavosi, kaip karvei kokiais būdais cezarį darė. Arba kaip gydė Pofigausko kumelę, kuri dratų kuldulį buvo prarijusi. Ir taip kiekvieną kartą.
Nors ir mano su kolegomis pokalbiai prie kavos primena paukščių kalbą.
Buvusioji, gal per giliai sėklas sukiši ? Dar pasižiūrėk, iki kiek galiojimas ant pakelio. Salotos labai greitai daigumo netenka. Pabandyk sėti po vieną sėklą į paletę, paskui persodinsi. Dar išbandyk romėniškas salotas, jos lengviau auginasi.
Nors ir mano su kolegomis pokalbiai prie kavos primena paukščių kalbą.
Buvusioji, gal per giliai sėklas sukiši ? Dar pasižiūrėk, iki kiek galiojimas ant pakelio. Salotos labai greitai daigumo netenka. Pabandyk sėti po vieną sėklą į paletę, paskui persodinsi. Dar išbandyk romėniškas salotas, jos lengviau auginasi.
Laba,
Ingrida mano taksytei 12,5 metų.
Ingrida mano taksytei 12,5 metų.
Mano vyriausioji dukra irgi informatikė.Susirado darbą be problemų ir Vengrijoj, Budapešte.|Uždirba virš milijono .Aišku jų pinigų, kurie visai beverčiai Bet dirba tarptautinėje kompanijoj, programuoja sava kalba, bendrauja angliškai su kolegom, o vengrų kalbos taip ir neišmoksta.Nėra su kuo jai kalbėti, su vyru ir vaikais kalba angliškai.Gal kai vaikai pradės eiti į mokyklą ir reikės jiems padėt daryt namų darbus .Guodžia tik tai, kad lietuvis poliglotas mokytojas moka 20 užsienio kalbų, tarp jų kinų ir japonų, o niekaip neišmoksta vengrų ir suomių.Skaičiau Feisbuke
Labas rytas.
Jauniems dabar perspektyvų daug.Kaip mb sako,kad man būtų kas būtų taip rankas atrišę,važinėti po pasaulį.
Mažasis mano tai baigęs ISM ekonomiką,bet vitiek surištas su programavimu,įmonė programuotojų,tai ne gana skraido po pasaulį ir skaito paskaitas konferencijose.
Bangele,man atrodo vengrų sunki kalba?
Laba,
O maniškės nei viena nenorėjo eiti į IT sritį nors tai ir labai perspekryvu ir gerai apmokama. Ne kiekvienam tokua specialybė.
O maniškės nei viena nenorėjo eiti į IT sritį nors tai ir labai perspekryvu ir gerai apmokama. Ne kiekvienam tokua specialybė.