Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

SP , ar tik nebūsi nuo Ingridos kokio viruso pasigavusi. Dabar jau turim Sodyboje dvi moteris - terminatores. Dirba non stop be poilsio, be išeiginių ir miego tongue.gif
Atsakyti
laba.Gal baigsis saltukas?ryte -8,pomidorai keli pamirojo,pelargonijos apsalo unsure.gif Pati kalta,kad palanges mazas pasidariau.Isgyvensiu,negi verkt?pas man ne tokie kiekiai,kaip pas SP.Is kur tiek sveikatos pas jus? smile.gif Zinot ka maciau?kaip vanagas kiski gaude biggrin.gif biggrin.gif Vaziuodami turejom sustot,nes kiskis leke per kelia,turbut spejo krumuos pasislept bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
Auda išlaužo žuvys man patiko jei tik netoli važiuoti. Klaipėdos įžuvinomas kartais po visą Lietuvą žuvytes pavežioja na kai surenka daugiau užsakymų į vieną pusě, bet jie nervina nes bando įsiūlyti ir tai kas tavo prūdeliui gali netikti, be to bando įsiūlyti žuvis vėlai rudenį... nu žodžiu iš jų gerai pirkti tik tuo atceju jei pati žinai ko tiksliai nori t.y kiek ir kokios žuvies. Nei net mei ten ligotų žuvų nepaditaikė nei man nei kaimynei.

Jetus ir kaip aš jus vakar apgaut pamiršau, tokią getą nuotrauką turėjau. Pažįstamas atsiuntė naują mano sodybėlės nuotrauką su gandralizdžiu ant elektros stulpo. Atseit pas mane gandrai atskrido.Manęs neapgavo, o aš net 5 apgavau su ta viena nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 02 balandžio 2019 - 22:42
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na aišku IK ne terminatorė? mirksiukas.gif
Bet jau SP,tai duoda. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ne ne IsKaimo tai tikrai ne terminatorė biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
SP,gal sūnus šiemet baigia VGTU?sUSITIKSIME BIRŽELIO 19 ?Gal kartu ir mokosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 balandžio 2019 - 07:24
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 04, 09:19)

Labas rytas.
SP,gal sūnus šiemet baigia VGTU?sUSITIKSIME BIRŽELIO 19 ?Gal kartu ir mokosi? mirksiukas.gif

Taip! bigsmile.gif Ir Taviškė ten pat? bigsmile.gif Maniškis informatikoj, dieve, kaip aš juo didžiuojuosi wub.gif Koks protingas ir atsakingas vaikas užaugo wub.gif O buvo laikas, kai sakiau, kad 'tiurma po emu plačet" lotuliukas.gif

Aš, merginos, greit "zdoxnu"... unsure.gif Nebegaliu, nebeturiu jėgų, o darbų dar milijonas... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Laba,

SP 4u.gif čia dėl nuovargio.
O dėl vaikų tai labai smagu kai jiems sekasi.
Mano ,,mažutė" ryt išskrenda į sporto stovyklą, vyras irgi užsienyje komandiruotėje, tai kaip man vienai namuose gyvent??? Nemoku aš taip. Net nemokėsiu valgyt sau vienai gamint.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2019 04 04, 17:22)
Laba,

kaip man vienai namuose gyvent??? Nemoku aš taip. Net nemokėsiu valgyt sau vienai gamint.

Džiaukis ir lepink save smile.gif Geriausias laikas ...
Atsakyti
SP , imk 4u.gif Labai tave suprantu. Aš kiekvieną rudenį taip mirštu. Ir jau nuo vasaros vidurio su siaubu laukiu rudenio. Šiemet gal jau nue pavasario pradėsiu stresuoti. O rudenį būna, kad pareiname su Mb prieš vidurnaktį. Kol priekabas išverčia ar sustumdo, didmaišius susivežame. Tada galima iš mūsų daryti vaizdinę medžiagą Homo sapiens vystymosi ciklams. Žinote tą paveiksliuką, kur pradžioje eina beždžionė keturiomis, paskui vis tiesiasi ir galiausiai tiesus žmogus. Tai mes parsivelkame jau vėl susirietę kaip pitekantropai. biggrin.gif

Niurzga, neniurzgėk. Labai didelis kaifas yra kai būni vienas namuose. Valgyti nereikia virti, gali sėdėti apsikuitusi ir daryti tai, kas tau patinka. Kai MB turėjo pusmečio stažuotę Prancūzijoje, aš 25 kilus numečiau. wub.gif Nereikėjo valgyti kartu, tai sau jogurtuko praryji indelį ir laiminga.

Šiandien dariau gėlynų pertvarką ir mulčiavimą. Dar rožyną mėšlu perpuvusiu ir durpe užskleisti ir bus kaip ir baigti žemės knisimo darbai apie namą. Liks tik du tolimesni gėlynai.
Atsakyti
Kaimietuke kaip mane įsivaizduoji atėmus 25 kg? tongue.gif
Atsakyti
Geras klausimas biggrin.gif .Tai tu, Niurzda, padaryk priešingai, daug gamink maisto, o paskui negi mesi lauk, nuodėmė, tad viską suvalgysi ir pasistenk priaugt 25 kilogramus.Tada visi pamatys rezultatą, nes 10 kg pridėjus, dar nieko nesimatytų mirksiukas.gif
O jie rimtai, tai reikia išmokt gyventi su mažesne šeima.Tuoj mažoji išskris iš namų, dviem bereiks daryt valgyti.Aš sunkiai su maistu prisitaikiau prie mažėjančios šeimos.Gerai, kai paršiukai tvarte buvo, tai perteklių jie sulapnodavo.Bet palengva išmokau ir mažiau išvirt valgyt, ir puodą ne sklidiną sriubos išvirti, ir bulvių priskusti ant dviejų žmonių ax.gif
Atsakyti