Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

McDonalds-Waffles.jpg

Laba rytą.

Nepamiršot? Naujas laikas.

Atsakyti
Miego norisi.
Atsakyti
Prisisodinom egluciu smile.gif Tik laistyt ,tikrai reiks,pas mus sausa unsure.gif Salpusniai zydi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Sveikutės, galvoju apie mailiaus pirkimą į tvenkinį, ieškojau temos forume, bet neradau, tik tvenkinių kasimas yra. Gal kuri kur nors rašėt ar skaitėt? Skaitau internete atsiliepimus apie įžuvinimo įmones, bet apie visas nieko gero. Man geriausia būtų Išlaužo, bet ir apie ją blogai atsiliepia. Gal paprasčiausia gerų atsiliepimų niekas nerašo?

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 04 01, 16:06)
<p>Sveikutės, galvoju apie mailiaus pirkimą į tvenkinį, ieškojau temos forume, bet neradau, tik tvenkinių kasimas yra. Gal kuri kur nors rašėt ar skaitėt? Skaitau internete atsiliepimus apie įžuvinimo įmones, bet apie visas nieko gero. Man geriausia būtų Išlaužo, bet ir apie ją blogai atsiliepia. Gal paprasčiausia gerų atsiliepimų niekas nerašo?</p><p></p>

Mes perkame Išlauže, bet ne mailių o paaugintus kelis plačiakačius . Vasara valo vandenį , rudenį susigaudom 90 pr. Vienasi metais buvom ligotų nusipirkę, bet pakalkinom prudelį , tai tik 1 nudvėsė. Laiku pamačiau . Jokių kitokių nusiskundimų neturiu ... Ir dėl tų ligotų , taigi ne jų kaltė ... parsivežėm gražius , po kokio mėnesio gal liga išlindo . Labai tvarkingai fasuoja į naujus maišus, kalio permanganato įpila , kad dezinfekuoti .
Atsakyti
Sveikos gyvos. Šimtas metų. Aš be pulso-ir tuoj užversiu kojas. Nieko nespėju, darbų milijonas, pikiavimas, laistymas, karpymas, sodinimas...
Praeitą savaitę gavau braškes,tai kol supakavau,kol išsiunčiau, buvau net dvi dienas atostogų pasiėmusi,pakuodavau nuo 4 ryto iki 22. Atsiguldavau ir sapnuodavau braškes unsure.gif Niurzga,tu nori? O tai vyras daro stelažus ir tuoj susodinsiu... Vazonuose maniškės jau žydi wub.gif
Atsakyti
SP, tavim tik žavėtis ir gal užjausti biškiuką
Atsakyti

Mes perkame Išlauže, bet ne mailių o paaugintus kelis plačiakačius . Vasara valo vandenį , rudenį susigaudom 90 pr. Vienasi metais buvom ligotų nusipirkę, bet pakalkinom prudelį , tai tik 1 nudvėsė. Laiku pamačiau . Jokių kitokių nusiskundimų neturiu ... Ir dėl tų ligotų , taigi ne jų kaltė ... parsivežėm gražius , po kokio mėnesio gal liga išlindo . Labai tvarkingai fasuoja į naujus maišus, kalio permanganato įpila , kad dezinfekuoti .

Aš nuo pernai metų tapau žveju, na trumpai šnekant artėjant senatvei, prisigalvojau visokių dalykų apie kuriuos jaunystėje net negalvojau.Todėl norėčiau ne tik plačiakčių bet ir kitokios žuvies, tik karpiai nelabai tinka, nes neaeruojamas tvenkinys. Ir norėčiau šamukų, nes jaučiu pavasary bus kalnai varlių ir buožgalvių, nes tvenkinio vietoje anksčiau buvo bala, apsemta pieva. O kalkes pirkote Senukuose? ir gal gali pasakyti kokį kiekį 1 arui naudojot? Čia profilaktiškai, kad žinočiau. 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 balandžio 2019 - 06:06
Auda kalkių būna visur Senukuose, Moki veži , Ermitaže, Lytagroj ... Kiekio nepasakysiu , paieškok forumuose .Buvau tuo kartu pasiskaičius . Kiekis turi būti ne arui mano durna galva, nes priklauso nuo prūdo gylio ? Palčiakakčiai meškerėm negaudomi . Jei dumblius valgo ir vandenį valo ... Nėra jauko kuris juos domintų .
SP , ar pasiutai taip savęs negailėt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 balandžio 2019 - 08:46