Labas rytas.
Auda pas mane yra ir pliusų, braškės pradeda vėliau žydėti ir jų niekada nenušaldo pavasarinės šalnos. O uogelių galiu ir palaukti.
Abrikosų nesulaukiu, bet čia gal medžio bėda.
Tas tiesa ir gyventi neskubėti išmoksti Ilgesnis pavasaris, vėliau prasideda darbai Ir kas man smagiausia žiemos daugiau būna.
Labas rytas.
Ir aš jau šiandien radau žibučių miške ir šalpusnio žiedą pamiškėje. Taip pat ir ievos sprogsta. Šiaip aš niekada nepastebėdavau, matydavau tik kaip žydi. Taip pat labai daug apsiuvų lervų, net keista pernai ta bala buvo visiškai išdžiuvusi, ir kaip jos sugebėjo išgyventi neįsivaizduoju. Reiks daugiau apie jas internete paskaityti. Tai vienas iš privalumų, kad nedirbi, yra daugiau laiko praleisti laukuose ir miškuose.
Šiandien baigėme genėti sodą, išrovėme kelmą serbentų, dar visokių smulkių darbelių nuveikėme.
Na, taip, pavasaris , rūpestėliai.Aš senatvėje tapau daugiavaike Mano ožka prieš beveik pora savaičių atvedė ketvertuką.Jai treti vaikai, pernai buvo trynukai, o , va, aš tai pirmakartė , man viskas nauja, tokio gyvulio anksčiau neturėjus.Karvės tai po vieną veršelį teveda, motininių kiaulių nelaikiau.Po geros savaitės ožka pradėjo bėgti nuo vaikų, nes ramybės nebuvo, jei ne vienas, tai kitas vis žįsti norėjo.Atskyriau, tai dabar lakstau į tvartą su buteliukais, žindukais.Rytą ir vakarą ožkos pienu maitinu, o dieną pieno pakaitalu girdau, nes ožka tiek pieno neduoda.Vienam kartui reikia pusantro litro pieno arba mišinuko .vienai pagirdyt nėra šansų, rankos dvi, o buteliukai keturi, tai padeda pagirdyt vyras arba dukra Bet laaabai faina, tie ožkiukai laaabai meilūs, atgaiva sielai.Yra dvi porelės, mergaitės labai gražios, dabar noriu visas auginti.Po dviejų metų būsiu ožkų karalienė Na, bet, kai pabėgę ką nors nuės, tai gal persigalvosiu, nes pernai, kai nunagavo visus koloninių obelų lapus buvau baisiai perpykus.Žiūrėsim, kaip tos obelys bus peržiemoję, gal nebeatsigaus, nes rugpjūčio pradžioj liko kaboti tik obuoliukai, bet juos pati nuskyniau, kad nenaudotų energijos.
Pomidorus nakčiai nešu į kambarį, neturiu tų stebuklingų putplasčio dėžių, kai sutempiu vidun, tai bent ramiau miegu