Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

o man kvailų klausimų su rožių šakelėm iškilo, jei jos pilnai parudavo tai jau galiu mest lauk? O jei pusė stiebelio dar žalia?
Atsakyti
Greičiausiai bus amen. Dar palauk truputėlį dėl širdies ramumo, suspėsi išmesti. Per šalta žiemą joms, ne tas laikas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

šiandien šitoks stalas liko nepaliestas, sėdu pavakarių essen.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 22:00)
Greičiausiai bus amen. Dar palauk truputėlį dėl širdies ramumo, suspėsi išmesti. Per šalta žiemą joms, ne tas laikas.

Rami ta mano širdis, einu raut.

Aš dar papildomai naujų prismaigsčiau jaunesnių stiebelių, jau ar taip ar taip tie vazonėliai stovi. Vis užsiėmimas.
Atsakyti
Tai gal nuo kitos savaitės išviję žiemą jau pradedame sėja? Šiandien po pietų tokia graži diena stojo. Pėdinau atsilapojusi per miestą ...
Atsakyti
Labai jau apgaulinga ta graži diena. Saulytė tai švietė, bet vėjas tai man labai šaltas pasirodė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O šiandien kas darosi? blink.gif bigsmile.gif Gal jau paskutinis pasispardymas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 24, 07:33)

Labas rytas.
O šiandien kas darosi? blink.gif  bigsmile.gif Gal jau paskutinis pasispardymas? ax.gif

kažin, kad dar kovo 10 praneša -19 unsure.gif

Sveikos

savatgali sesiu pilkaji šlamuti smile.gif, va baus jau antras augaliukas pasetas mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Lyžuka, žalioj stotelėj nusipirkau rudgrūdėlės sėklų bigsmile.gif Užkliuvo už akių, tai pabandysiu ax.gif
Dar šitie įkrito į rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 10:28)
kažin, kad dar kovo 10 praneša -19  unsure.gif

Kai tokios tolimos dienos, tikėtina, kad bus +10 biggrin.gif Tolimų prognozių nesugeba tiksliai numatyti, bando spėjimo būdu. nesistebėčiau, jei tam naudotų ir stiklinį ritulį lotuliukas.gif
Išsipikiavau čilius. Po savaitgalio kelsiuos jau į šiltnamį, o savaitgalį-į sodybėlę, pasiruošėm medžių šakas čečkavoti.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 02 24, 17:47)
laba  4u.gif
Lyžuka, žalioj stotelėj nusipirkau rudgrūdėlės sėklų  bigsmile.gif    Užkliuvo už akių, tai pabandysiu  ax.gif 
Dar šitie įkrito į rankas  biggrin.gif

O rudgrudeles daugiametės?
Atsakyti
šita bigsmile.gif
Atsakyti