Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba rytą visom. Kokiam čia krašte, kad krokai nežydi? Krokai pas mane kartais dar nenutirpus sniegui pradeda žydėti. Tik šiemet žiūriu dalis bus išnykusiu reiks rudenį atsodinti.

[attachment=261046:DSCF5024.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 24 kovo 2019 - 11:54
Labas smile.gif Vakar saslus kepem...as tvarkiausi,yra kas kepa.Tad nagu i zeme nekisau,o sendien saltas vejas vel,bet terasoj smagu tupet 4u.gif Krokai vis daugiau zydi, sausmedis gyvybe rodo.Pavasaris wub.gif
Atsakyti
Bet jau turbūt kokios 3 savaitės, kai kasdien vėjuota, tai nelabai tos šilumos jaučias. Šiandien saulėta, bet vėl smarkus vėjas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Na pas ką prisnigo ? Kaune tai sausa, neben popiet koks debesiukas užslinks.

Supynių labai noriu kaime, šeimyna šaiposi , kad vis tiek nebus kada man suptis smile.gif Norėčiau tvirtų stulpų įkastų į žemę, kad nešiot nereiktų ir niekam nerūpėtų , kol manęs nėra .

Auda, pas mane krokai irgi žydi ir dar kiekvienam kroke po bitę sėdi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 kovo 2019 - 11:36

Va, toks vaizdas mano kaime ax.gif Kokie 5 cm iškrito, bet jau tirpsta smile.gif

Atsakyti
Iki manęs prieš 10 min atėjo sniegas. Gal daug neprivarys. Šiaip šalta, nešiojau šiltnamyje paletes su daigais, rankos net su pirštinėmis sugrubo.
Atsakyti

Dusia iš manes irgi šaipėsi kai užsimaniau supynių, o dabar visi sėdi kas tik laisvo laiko turi:) Aš per karščius ir knygą paskaitydavau ir pamegzdavau. O ji pas mane dar kaip lova gali pasidaryti tai ir pamiegodavau.... Kaifas

Pas mus tik pradėjo snigti, bet nepaprastai gražu lauke... ach ir vėl su slidėm būtų gerai....

Atsakyti
Laba,
Auda mano sodybėlė Pakruojo rajone. Ji labai atviroje vietoje. Vėjų perpučiama. Pas mane viskas vėliau sužydi. Žibutės prie pat namuko sienos priglaustos, bet dar irgi žiedų nesukrovė. Bet pas mane vėliausiai viskas baigia žydėti. Kai kiti apie tulpes jau būna pamiršę, aš dar žiedais džiaugiuosi.
Atsakyti

Na aš pabūsiu tikras lietuvis ir pasidžiaugsiu, kad ne pas mene viena viskas vėluoja. Nes pas mus tai abrikosai, tai vynuogės normalesnės, tai slyvos nušąla. Kaune tėvukas viską sėja, sodina, o aš dar dvi savaites sėdžiu ir laukiu. Jau net ir Amšėjus (bitininkas sodininkas) į mus ranka numojęs, nieko normalesnio negali pasiūlyti. Tiesa kiti tai prižada augs tik pirk ir sodink, bet veltui. 

Atsakyti
Auda pas mane yra ir pliusų, braškės pradeda vėliau žydėti ir jų niekada nenušaldo pavasarinės šalnos. O uogelių galiu ir palaukti.
Abrikosų nesulaukiu, bet čia gal medžio bėda.
Atsakyti