Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labutis, jazminai.... kaip gražu.

o aš serenčius visai pamiršau, nors gal dar ir ankstoka jie labai greitai auga.

Pastarnokus labai paprastai darau, sutarkuoju, dar morkų svogūnų laiškų, taip pat pradėjau kasti žieminius porus ir truputį majonezo. Na taip žinau, kad nesveika, bet kiek gali sveikai gyventi  :hmm:  Prie  mėsos labai tinka.

Svogūnų laiškus auginau dėžutėje su žemėm ant palangės, dabar išnešiau į šiltnamį ir kitų dar pasodinau bus vėlesniam laikui. Šiemet ir vėl bandau sėti sėklas, vienais metais labai pasiteisino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 19 kovo 2019 - 08:27
Na ir orelis. Tai saulė, tai sniegas, tai vėjas, tai lietus.
Šiandien buvo didžioji sėja. Gėlės, porai, šparagai, svogūnai daigams.
Atsakyti
la,oras pagerintas biggrin.gif Be ziemines striukes i lauka nelendu blink.gif Spjoviau i viska ir isejau i laukus su suniu....o jau siuksliu,o miskus kaip iskirto blink.gif Prasitasiau pora valandu,nu zmones sazines visai neturi.Prie kapu konteineris pilna padangu ir vaikisku drabuzeliu,pamiskese-maisai su aviu kailiais,kruvos buteliu nuo snapso blink.gif Gal cia tik dzukai ,tokie netvarkingi?Noretusi nagus nukapot tokiem unsure.gif
Atsakyti
Laba,
Kai pradėjau skaityti tai pirma mintis ir buvo, kad nagus nukapot. Pas mus tik mokesčių visokiausių prigalvoja, baudas didina, bet, kad gaudyt tokius niekšus niekada lėšų nėra.
Atsakyti
O man atrodo duotų valdžia po eurą už padangą,pamatytumėte kaip išvalytų miškus.Dabar kai reikia mokėti už šiukšles taip ir gaunasi.Žiūrėkite naujų plastikinių butelių nebe pamatysi miškuose. mirksiukas.gif Juk iš padangų lygtais gamina guminius kilimėlius,panaudoja vadinasi kažkur.Dadėtų po eurą prie naujų padangų.Nemoka valdžia gyventi. ax.gif
Atsakyti
gal maziau butu,jeigu neribota kieki priimtu i aiksteles?bet,jei turi masina,kad isvezt i miska,tai turi pinigeliu kurui,kad nuvest i aikstele?sirdi skauda ziurint unsure.gif Kiek save atsimenu,niekada nevezdavom siuksliu i miska,buvo kasamos duobes ,namu valdoj,laidojamos siuksles.Keitem stogus,prasiau seniuno,surinko didelius kiekius seno siferio,isveze.Jeigu nori iseiti rasi ir su siukslem,bet taip paprasciau-max maisas ir per langa masinos.Mes uzsisodine pusis prie kelio,bande pijokeliai butelius metyt....Atidariau kosere,kaimynka dar padejo,dabar nebemeto
Papildyta:
Per kiek dygsta porai?
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ko tėvai neišmokė, policija ir kitos policinės įstaigos neišmokys ... Prie kiek vieno miškelio girininko nepastatysi .
Niurzga aš jau seniau rankas į žemę sukišau smile.gif pas mane jau parprikos tikrus lapelius augina. Ir Betaliux nori atskirų namų ...
Šiltnamyje gruodį sėtos salotos sudygę . Nes namie salotų daigus tai perlaistau , tai numarinu ... nesekasi gerų užsiauginti : ) MB buvo sniego prikasęs , tai drėgmės užteko išdygi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 kovo 2019 - 19:44
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.

Dėl šiukšlių tiesa, mėto kur papuola. Mes su šuniu kai einam pasivaikščioti tenka už miestelio ribų palei kelią eiti tai tų popierinių puodelių, maisto dėžučių pilna. Padangų tai nelabai nes mūsų rajone bent vieną kartą į metus surenka iš namų didelių gabaritų šiukšles, o be to padangas kai keiti gali palikti autocentre. Mane tai nervuoja kansarai jų pilna visur.

Paprikos tai nedygsta, nors šilčiausioje vietoje sėdi, bet užtai bazilikas gražu pažiūrėti. Ko gero reiks pradėti dienai nešioti į šiltnamį, ant palangės gali pradėti tysti.

Atsakyti
Labas

i siukslintoju tema. Mes su vyru vienakart nuvaziuojam i savo miska, einam grybaut ir matom vaizda: kur kazkieno eita, visas kelias numetytas euro vaistines reklamom, zmones kelia zymejos blink.gif Mano miskai klaidus, daug pelkiu, svetimam ten sunku, bet eini atgal pagal reklamas ir susirink. Su vyru per du kartus tas nelemtas reklamas surinkom biggrin.gif

Kai karta su mama pasiklydom ir papildomus gal 7 km. praejom, atsimenu: sedi a.a. mano tevas ant slenkscio ir sako: ner galvu tai nereik i miska lyst ax.gif
Atsakyti
Nemėgstu šiukšlintojų, bet ir šiukšlių vežikai parazitai. Keitėme padangytę karučiui, seną įdėjome į šiukšlių konteinerį. Atvažiavo vežti šiukšlių ir išmetė iš konteinerio. Dabar dėsiu į dugną.
Gal prieš 10 15 metų įsigijome seną dvarvietę, kur dabar mūsų gamybinis centras. Kelis metus vargome, kol šiukšles iškuopėme. Geležis, spygliuota viela, gumos dirbiniai, o jau stiklo stiklo.. blink.gif Buvo ten toks visos gyvenvietės "greitas" šiukšlynėlis. Atvaro, papila po medžiu ir namo. Galiausiai iš po žemių atrausėme nemažą kilimą , o iš krūmų - neseniai nustipusią vištą maksės maišelyje. Paskui jau pastatėme lenteles, kad privati valda ir nepageidaujame šiukšlintojų.

Porai dygsta 7-10 dienų.
Atsakyti

Užjaučiu, ir labai gerai suprantu kaip jaučiatės rinkdami šiukšles

Atsakyti