Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,darbstuolems.A,pas jus grazi diena buvo?pas mus prapliaupe visa diena..Tad ir sugebejau tik namus susitvarkyt..savo ir mamos,pelergonijas apziuret,pomidorus pakalbint ant palanges,pietus pagamint ir savo megstama sporta paspoksot-biatlona.IK,o kriause labai didele?Noreciau ir as kriauses,nezinau kokia ieskot ax.gif Jos lepesnes uz obelis?Laukiu egluciu,darysim tvora biggrin.gif Galetu jau ir atvest,galima jau sodint,bet kaip sakoma-ne taip rope kepa,kaip sikna nori tongue.gif
Papildyta:
Laba,darbstuolems.A,pas jus grazi diena buvo?pas mus prapliaupe visa diena..Tad ir sugebejau tik namus susitvarkyt..savo ir mamos,pelergonijas apziuret,pomidorus pakalbint ant palanges,pietus pagamint ir savo megstama sporta paspoksot-biatlona.IK,o kriause labai didele?Noreciau ir as kriauses,nezinau kokia ieskot ax.gif Jos lepesnes uz obelis?Laukiu egluciu,darysim tvora biggrin.gif Galetu jau ir atvest,galima jau sodint,bet kaip sakoma-ne taip rope kepa,kaip sikna nori tongue.gif
Atsakyti
buvusioji, linojo pas mus visa diena, todel lindau i siltnami.

Labas
Atsakyti
Buvusioji, kriaušė buvo suformuota maždaug 3 m aukščio. Paskui kaip dėjo vilkūglių. Iš dvejų padariau dar vieną aukštą, kiek galėjau, atlanksčiau. Vis tiek priaugo vėl į aukštį. Reikia panaikinti daugumą. Veislė Paten. Rudeninė, bet dalį susitempiu į rūsį. Tik ilgai nesilaiko, kokias dvi savaites. O šiaip labai skani, didelės kriaušės. Turiu dar Vasarinę Sviestinę, dar maža , irgi be galo skani. Pernai jau turėjome gal kibirą kriaušių.
O auginimas kaip ir obelaičių. Gal kiek vėliau derėti pradeda. Būna, kad pramečiuoja, todėl siūlyčiau bent du medelius skirtingo derėjimo laiko turėti. Reikia žiūrėti, kad netoliese nebūtų kazokinių kadagių, nes jie užkrečia kriaušes rūdimis.

Niurzga aplankė, smagų kavagerį ir paplepėjimą apturėjome. 4u.gif
Atsakyti
IK ,dekui.Kazokini turim ir sodyboj unsure.gif ,labai tinka prie kelio,siaurinej pusej-dulkes sulaiko.Bandysiu pirkt kriause,kaip bus ,taip bus.Yra ,turbut,purskalu nuo rudziu rolleyes.gif Nu noriu tos kriauses,nors tu ka...paskui bus-nusipirko boba parsiuku biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labutis visom, Žiūriu tiek darbų jau nudirbot, o aš dar tik pradedu. Pomidorai tik pradėjo dygti, paprika užsispyrusi nenori dygti visiškai, Bet užtai kraujažolė šalavijas ir bazilikai kaip ant mielių, Atrodo taip retai sėjau o miškas darosi.

Namuose turiu vagį. Šiandien išsikasiau du tokius didelius pastarnokus, sakau bus skanių salotų dviem dienom ir ką manot vienas dingo. Ogi mano šuo įsisuko, negana, kad runkelių ar obuolių negaliu palikti ant laiptų be priežiūros, dar ir pastarnokus susirenka. Vasara agurkus darže nuskindavo. Porą kartų gavo velnių, kad nutvėrus agurką tempiasi su visom virkštėm, tai išmoko nukąsti. Tik pomidorų ir paprikos nelietė, nors kai agurkų neliko lauke tai sėlindavo į šiltnamį ir neradusi agurkų rinkdavo pomidorus. Vyras šaiposi, sako tu tai valgai daržoves prie mėsos ir šuniukas nori.

Atsakyti
Auda, iškrypusios orientacijos tavo šunėkas. Vegetaras. biggrin.gif
Maniškis tai nė obuolio graužtuko nevertina, nė kriaušės. Tik mėsa ir mėsa.
Atsakyti
Auda , prašom salotų receptą. Nes vakar 2 kibirus prikasiau , jau laiksa sėti naujus smile.gif mano smėlynuose šliapia nebūna . Mokiu valgyti tik keptus , virtus ir troškintus ...
PS šuniui gal ko trūksta? Kažkokiu maisto medžiagų? Jis vis tik mėsėdis . Nes mano parketinė katė gaudama žolių tablečių paprikas palieka ramybėje . O buvo metai kai turėjau saugoti .

Aš pomidorus tik šyvakar pasėjau ... Tinginė smile.gif

Atsakyti
Dusia, nebandei pastarnokų traškučių ? Su bulvių skustuku reikia suraikyti išilgai, smulkios druskelės, apipurkšti trupučiu aliejaus ir išdžiovinti. Jeigu ilgesniam laikui, tai aliejaus neverta dėti, kažkaip toks kaip maininės alyvos skonis.
O visus baltus šakniavaisius reikia ne tarkuoti, o smulkiai pjaustyti kubeliais. Tada lieka toks riešutų skonis. O salotų gali sugalvoti.
Yra tokia patarlė : moteris gali iš nieko padaryti tris dalykus: skrybėlaitę, salotas ir tragediją.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 18, 20:10)
Dusia, nebandei pastarnokų traškučių ? Su bulvių skustuku reikia suraikyti išilgai, smulkios druskelės, apipurkšti trupučiu aliejaus ir išdžiovinti. Jeigu ilgesniam laikui, tai aliejaus neverta dėti, kažkaip toks kaip maininės alyvos skonis.
O visus baltus šakniavaisius reikia ne tarkuoti, o smulkiai pjaustyti kubeliais. Tada lieka toks riešutų skonis. O salotų gali sugalvoti.
Yra tokia patarlė : moteris gali iš nieko padaryti tris dalykus: skrybėlaitę, salotas ir tragediją.

Aga , pamiršau , dariau rudenį ax.gif
Atsakyti
Laba,

Dusia, o aš pomidorų dar nesėjau. Neskubu. Aš kaip kasmet vėliau už kitas. Bet vakar nors trumpam nagučius į žemę sukišau, susodinau Kaimietukės dovanotus svogūnėlius laiškams auginti, pasėjau serenčiukų, porų, bazilikų ir dar kažko ax.gif
Kavinėje neseniai teko ragauti žirnių daigelių, jetus kaip skanu buvo, tai namuose pusę pakiuko sėklyčių radau, žemėn subėriau, jei sudygs tai šeimyną pavaišinsiu ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti