Papildyta:
Laba,darbstuolems.A,pas jus grazi diena buvo?pas mus prapliaupe visa diena..Tad ir sugebejau tik namus susitvarkyt..savo ir mamos,pelergonijas apziuret,pomidorus pakalbint ant palanges,pietus pagamint ir savo megstama sporta paspoksot-biatlona.IK,o kriause labai didele?Noreciau ir as kriauses,nezinau kokia ieskot Jos lepesnes uz obelis?Laukiu egluciu,darysim tvora Galetu jau ir atvest,galima jau sodint,bet kaip sakoma-ne taip rope kepa,kaip sikna nori
Labas
O auginimas kaip ir obelaičių. Gal kiek vėliau derėti pradeda. Būna, kad pramečiuoja, todėl siūlyčiau bent du medelius skirtingo derėjimo laiko turėti. Reikia žiūrėti, kad netoliese nebūtų kazokinių kadagių, nes jie užkrečia kriaušes rūdimis.
Niurzga aplankė, smagų kavagerį ir paplepėjimą apturėjome.
Labas rytas.
Labutis visom, Žiūriu tiek darbų jau nudirbot, o aš dar tik pradedu. Pomidorai tik pradėjo dygti, paprika užsispyrusi nenori dygti visiškai, Bet užtai kraujažolė šalavijas ir bazilikai kaip ant mielių, Atrodo taip retai sėjau o miškas darosi.
Namuose turiu vagį. Šiandien išsikasiau du tokius didelius pastarnokus, sakau bus skanių salotų dviem dienom ir ką manot vienas dingo. Ogi mano šuo įsisuko, negana, kad runkelių ar obuolių negaliu palikti ant laiptų be priežiūros, dar ir pastarnokus susirenka. Vasara agurkus darže nuskindavo. Porą kartų gavo velnių, kad nutvėrus agurką tempiasi su visom virkštėm, tai išmoko nukąsti. Tik pomidorų ir paprikos nelietė, nors kai agurkų neliko lauke tai sėlindavo į šiltnamį ir neradusi agurkų rinkdavo pomidorus. Vyras šaiposi, sako tu tai valgai daržoves prie mėsos ir šuniukas nori.
Maniškis tai nė obuolio graužtuko nevertina, nė kriaušės. Tik mėsa ir mėsa.
PS šuniui gal ko trūksta? Kažkokiu maisto medžiagų? Jis vis tik mėsėdis . Nes mano parketinė katė gaudama žolių tablečių paprikas palieka ramybėje . O buvo metai kai turėjau saugoti .
Aš pomidorus tik šyvakar pasėjau ... Tinginė
O visus baltus šakniavaisius reikia ne tarkuoti, o smulkiai pjaustyti kubeliais. Tada lieka toks riešutų skonis. O salotų gali sugalvoti.
Yra tokia patarlė : moteris gali iš nieko padaryti tris dalykus: skrybėlaitę, salotas ir tragediją.
O visus baltus šakniavaisius reikia ne tarkuoti, o smulkiai pjaustyti kubeliais. Tada lieka toks riešutų skonis. O salotų gali sugalvoti.
Yra tokia patarlė : moteris gali iš nieko padaryti tris dalykus: skrybėlaitę, salotas ir tragediją.
Aga , pamiršau , dariau rudenį
Dusia, o aš pomidorų dar nesėjau. Neskubu. Aš kaip kasmet vėliau už kitas. Bet vakar nors trumpam nagučius į žemę sukišau, susodinau Kaimietukės dovanotus svogūnėlius laiškams auginti, pasėjau serenčiukų, porų, bazilikų ir dar kažko
Kavinėje neseniai teko ragauti žirnių daigelių, jetus kaip skanu buvo, tai namuose pusę pakiuko sėklyčių radau, žemėn subėriau, jei sudygs tai šeimyną pavaišinsiu
Labas rytas.