Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

Kaimietuke tada pas mane pupmedis. Kekės, skystos tokios, bet kekės ir auga jis nu tokiam skersvėjyje, kad net baisu, bet jis man peržiemoja. Antra vertus ir neauga.

SP ačiū.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 14, 18:02)
Pupmedžio žiedynai ilgi, kaip akacijos , tik geltoni. Žirnmedžio žiedai pavieniai arba po 2-3. Žirnmedis man neypatingo grožio, tik tiek, kad dažniausiai auginama jo svyranti skiepyta forma.
Dusia, nežinau , kaip pas tave pupmedis gyventų tose tyruose. Gi ten praktikai jokios užuovėjos neturi.

Dėkui , žinosiu . Viena bėda, pasak MB pas mus niekam nėra vietos biggrin.gif biggrin.gif O pats sodina bele kiek visokių "eglių " , kaip aš vadinu ...
O tulpmedis labai bijo lietuviškų žiemų ? Man labai gražus medis, yra Kauno botanikos sode ....
Atsakyti
Tulpmedis nebijo mūsų žiemų. Tik labai lėtas. Sulauksi žiedų po 20 metų. Prieisi lazdele pasiramsčiuodama . biggrin.gif
Iš žydinčių medžių pas tave puikiai augs ginalinis klevas, ieva ( gali sodinti Colorata, rausvi žiedai ir bordiniai lapai). Akacijos, tiksliau , robinijos , balta ir mėlyna. Dekoratyvinės vynios. Šeivamedžiai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 15, 13:08)
Tulpmedis nebijo mūsų žiemų. Tik labai lėtas. Sulauksi žiedų po 20 metų. Prieisi lazdele pasiramsčiuodama . biggrin.gif
Iš žydinčių medžių pas tave puikiai augs ginalinis klevas, ieva ( gali sodinti Colorata, rausvi žiedai ir bordiniai lapai). Akacijos, tiksliau , robinijos , balta ir mėlyna. Dekoratyvinės vynios. Šeivamedžiai.

Dėkui IK 4u.gif
Klevių bent kelis MB pasodinęs, reiks paklausti kokių . Laukinių ievų pilni laukai . Reiks pasižiūrėti dekoratyvinių dėkui . Akacijų noriu , bet vis neprisiruošiu pasisodinti . Jos taigi medingos . Akacijų medus labai kvapnus .
O bobulė aš būsiu bistra, kokios ten lazdos po 20 metų tongue.gif na po 30 gal ir pasiimsiu . Jei tiek išgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kur dingę visos ? Jau lauke darbuojatės ?
Pasisodinau maksimines rožes. Nepaisant to, kad garaže vėsu, pradėjo augti. Matyt, užteko parduotuvėje atšilti.
Rytoj verkiant reikia kriaušę išgenėti. MB rėkia, kad nesikarčiau į viršūnę, kad neišdribčiau. Na, tiesą sakant, evoliucija mūsų tokia, kad dar prieš kokius 10 mln metų medyje tupėjome. Gal atšviežinti įgūdžius ? biggrin.gif
Atsakyti
Labas

truputi siltnamyje tvarkiausi, tiksliau braskiu nurudavusius lapus nugenejau. Tokiu baisiu zoliu priauge, pas mus arkliadanciais vadina, saknys ilgos. Dar kazkokie i apynius panasus auga. Reiks ryt su sakem nueit. Ridikeliai graziai sudyge.
Atsakyti
Nedingusi, bet kompiuterį įsijungiau tik dabar.Persodinau paprikas, atsilaisvinau palanges pomidorams-išboginau amarilius, pelargonijas į verandą.Kad ir pietinėje namo pusėje, bet, kai nėra saulės, tai temperatūra nedaug nuo lauko tesiskiria.Bet gal nebesušals, vis tik pavasarėja.
Nusipirkau iš Lidlo sirinę kinrožę, mėlynais žiedais.Kol kas pasodinsiu į vazoną, vėliau perkelsiu į lauką,gal pavyks užsiauginti, per žiemą išsaugoti? Labai norėčiau ax.gif Kaip man patiko jų žydinčios gyvatvorės pas dukrą Budapešto mieste.Ten visokių spalvų žiedais jos žydėjo, ir buvo tiek daug, kaip pas mus kokių tujų! biggrin.gif
Atsakyti
Bangele, vakar aš jų visas dvi Lidle nusipirkau. Dabar neapsisprendžiu : ar sodinti į vazonus ir palaikyti šiltnamyje, iki sušils, ar į lauką. Prie kelis metus turėjau lauke tokią dvasną, atželdavo, bet nežydėjo , tai išroviau. Gal bandysiu dideliuose vazonuose pradžioje palaikyti, žiemai nunešime į sandėlį.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti