Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Mes irgi pabuvome po audrų sodyboje.Nieko neišlaužė,sedula jau sprogtsa,vienintelė dar tik. mirksiukas.gif Kažkas apmažino krūvą suverstų nupjautų medžių,ot ačiū jiems galėjo viską išsivežti. bigsmile.gif Nesimato vėžių mašinos,jaučiame kaimynai pasidarbavo,neturėjo kuo kūrenti.Nors kiek važiavome baigia visas pakeles išpjauti malkoms,tuoj bus plyni laukai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Kažkas gyveno šiek tiek ūkiniame.Dviejuose languose stiklo blokeliai keli išdaužti,kai laikėme vištas išlipdavo laukan,tai matyt per tuos langus kažkas įlipo.Išmatos kaip gero šuns.Arba ūsurinis,arba lapė pagyveno. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pabuvojau miškelyje,parsivežiau gamtinės medžiagos,reiks pradėti sukti lizdelius velykoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš visą dieną braškes sodinau biggrin.gif Pavargau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 03 10, 19:05)
Sveikos, o aš visą dieną braškes sodinau  biggrin.gif Pavargau...  biggrin.gif

Kur tuos braškių daigus pasodintus laikysi? Mano šiltnamyje žaliuoja braskes iš jūsų kur buvau parsisiuntus... Gal reik bandyt paraut ir I vazonus su sodint? hmm.gif ax.gif įdomu gautus kaz ar ne ax.gif
Atsakyti
Niurzga, sakai pavasaris ankstyvas mirksiukas.gif .Pas mus dabar žiema sugrįžo.Kai padavė tokiom didelėm snaigėm, tai, kol apėjau savo gyvulių ūkį, visa žemė pabalo. blink.gif Tuoj slidu pasidarė, geriau jau pavasaris būtų ax.gif
Atsakyti
O pas mus vis palydavo. Nervavo, kaimynė pečių pakūrusi, visi dūmai konkrečiai į mano langus. Nė orlaidės praverti.
Niurzga, o pas tave pupmedis žydi ? Pas mane tai vis nušąla vos ne kas antrą žiemą. O pernai jau buvo toks nemažas kamienas ataugęs, tai vėjas nulaužė.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2019 03 10, 20:12)
Kur tuos braškių daigus pasodintus laikysi? Mano šiltnamyje žaliuoja braskes iš jūsų kur buvau parsisiuntus... Gal reik bandyt paraut ir I vazonus su sodint?  hmm.gif  ax.gif įdomu gautus kaz ar ne ax.gif

Aišku, kad gausis mirksiukas.gif Jei pasodinsi dabar ir vazonus namo ar balkonan parsinešit-Motinos dienai irgi uogų, kad ir požalių, bet turėsit. biggrin.gif Tik sodinant reikia šaknis patrumpinti per pusę, nu braškė, kaip ir pomidoras, mėgsta šaknų trumpinimą, paskui užsiaugina šalutines, šonines, krūmelis stipresnis gaunasi.
O šiaip šiltnamyje ir taip viskas bus greit, žaliuoja, nes žemėje +5. Tai šiltnamyje uogos ir savaime antroje gegužės pusėje turėtų būti, jei pavasaris nesuvėluos.
Atsakyti
su Svente smile.gif Pas mus sninga,varnenai tupi susitrauke unsure.gif unsure.gif Kol parasiau kelis zodzius-pusto....jau nesinori ziemos
Atsakyti
O mes švenčiame su saulute. Toks gražus rytas. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gražu už lango,nežinau kaip lauke? bigsmile.gif
Darbe ant lango dėžė braškių puikiai leidžia lapelius,dar netoli pečiukas darbo dienomis pakūrenamas.Tai tikiu braškių anksti.O visos dėžės suneštos į šiltnamius,matysime. ax.gif Turiu irgi ūsų maišiuke dar,nežiūrėjau kaip peržiemojo. ax.gif
Atsakyti

Labas. Vakar buvo 40-ties paukščių diena. Sako jei tą dieną šąlą tai šals dar 40 dienų. Buvau Kaune tai ten nešalo tai gal kartais anksčiau baigsis šalčiai. Aš pradėjau sėja, pasisėjau paprikas. Gana vėlai, bet tikiuosi suspės užaugti.

Atsakyti
Pas mane ne 40 paukščių, o 40 žvirblių dienos. Na kokios peštynės vyksta. tongue.gif
Vakar kaimynas kažkam strutę atidavė, tai dabar neturiu safario po nosimi. O tai atsikėlusi kavą gerdama pasižiūriu į išdidžiai žingsniuojančius. wub.gif Vasarai įpusėjus žada paaugusius jauniklius atsivežti mainais.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti