Laba,
Tikrai Ingrida nereikia jokios kavos :ir šokolado nereikia
Puikiai tiks ir arbata.
Nu arba tas gražus padėklas su vaisiais.
Labas rytas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 03 08, 10:15)
Su tulpadieniu!
Neišdegs. Tegul vyrai sveikina.
Labas rytas.
Žiūrėjome IK per laidą "Skinsiu raudoną rožę",Lietuvos ryto tv.
Taigi čia senas įrašas.
Na, nepaisant saulės nebuvimo, paprikos, baklažanai ir pomidorai sudygo. Ir dar salotų Balmoral prisėjau kiek per daug, paskui į šiltnamį išsodinsiu.
Na, nepaisant saulės nebuvimo, paprikos, baklažanai ir pomidorai sudygo. Ir dar salotų Balmoral prisėjau kiek per daug, paskui į šiltnamį išsodinsiu.
Labas rytas.
Ryte atsikeliame - saulė žeme ritinėjasi. Kol kavos išgėrėme, telefonu su broliu pusvalandį paplepėjau - lietus su vėju užėjo. O taip reikėtų gėlynus praeiti.
Teks eit virti cepelinų.
Teks eit virti cepelinų.
Lsba,
Vakar lapus grėbiau ir galvojau, kad vis tik pavasarį man juos geriau grėbti pavasarį nei rudenį. Lapai sausi, lengvi, puikiai dega...
Dar kokiems trims pusdieniams grėbimo liko.
Dar šilkmedį gan drastiškai išgenėjau. Vis gaila būdavo, bet, kad jau iki dangaus užaugo.
Truputį slyvą pakarpiau,, labai noriu stipriau išgenėti, bet skaičiau, kad slyvas vasarą genėt reikia tai bijau.
Pupmedis nervino į kažkokią tankią kūtvėlą panašus buvo tai irgu be gailesčio iškarpiau. Žinau, kad jie genėjimo nemėgsta, bet man jau vis vien, nepatinka tegul neauga.
Jetus koks ankstyvas pavasaris.
Vakar lapus grėbiau ir galvojau, kad vis tik pavasarį man juos geriau grėbti pavasarį nei rudenį. Lapai sausi, lengvi, puikiai dega...
Dar kokiems trims pusdieniams grėbimo liko.
Dar šilkmedį gan drastiškai išgenėjau. Vis gaila būdavo, bet, kad jau iki dangaus užaugo.
Truputį slyvą pakarpiau,, labai noriu stipriau išgenėti, bet skaičiau, kad slyvas vasarą genėt reikia tai bijau.
Pupmedis nervino į kažkokią tankią kūtvėlą panašus buvo tai irgu be gailesčio iškarpiau. Žinau, kad jie genėjimo nemėgsta, bet man jau vis vien, nepatinka tegul neauga.
Jetus koks ankstyvas pavasaris.