Dėl savų miltų-tai mes pasiauginame ir vasarinių ir žieminių kviečių.Sėkla beicuojama, na rankiniu būdu kastuvu kažkiek sumaišomas beicas su grūdais, daugiau kaip ir jokios chemijos negauna, vasarinius kviečius sprindžio aukščio nuo piktžolių nupurškiam, o žieminiams kažkaip nereikia, jie greit paauga, tai nepurškiam.Tai grūdai jau beveik ekologiški, bet kokybė tai nelabai-žieminiuose dirsių yra, kai kuriais metais ir nemažai, vežėm valyt vienais metais dvidešimt kilometrų į kažkokią mandrą valyklą, bet pusė dirsių vistiek liko.Tai nemanau, kad geri miltai gautųsi, jei ir rastumėm malūną.Liniuxxxx, kur tas malūnas Telšių pusėj?O jei kada sugalvotume susimalti.Antrarūšiai miltai labai gerai duonai kepti, aš ieškau, bet negaunu, tenka pirkti pirmos rūšies, bet tada duona išeina šviesi.
O lidle 2 kg aukščiausios rūšies miltų kainuoja 85 centai.Rašo, kad iš Lietuvoj užaugintų javų. :hm:Man patinka studijuoti etiketes ant lidle pirktų produktų, ieškot kilmės šalių

Ten tokia tų šalių įvairovė, nežinau ar iš vis nėra, ar tik nepataikiau ant kinietiškų produktų.Nors tai gerai
Aš pasisėjau paprikas, bet dar nedygsta, o keli pasėti pomidorai lenda, o viskas vienam inde, tai neišeina ir šviesos ir šilumos kartu duot, tai pomidorai, atrodo, perstyps

Svogūnlaiškių turiu visada, o daugiau nieko dar neturiu.Kaip aš pipirnes užmiršau, sėklų turiu, bet nepasisėjau