Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 02, 17:12)
SP , gal esi sėjusi lubinus į vazonėlius ? Gal žydėtų tais pačiais metais.  O tai pakilnoju ir nedrįstu. Šiaip juos visada į lauką tiesiai pasėju. O kažkokiame gėlių ūkyje užmačiau jau vazonėliuose žydinčius. wub.gif

Ne, nesėjus. Man lubinams nėra jokios nostalgijos, pilna sodyboj jų prisisėjusių, kol žydi-gražu, o kai lieka tokios pupos, tai visai baisiai atrodo. Aišku, ne pas mane sodyboj konkrečiai, mes tai šienaujam, traktoriuką nusipirkę, bet kaimyninėj žemėj, kuri apleista, o man per langus matosi...
Atsakyti
Laba,
Nepatiko lubinams pas mane, nesisėja. Vienas suskis tik aiga. Bandžiau sodint daigais, neprigijo.

Buvom sodybėlėj. Visos bitučių šeimos gyvos. Netikėjom, kad viena šeima išgyvens.

Kūdroj vanduo be proto nusekęs nu gal pavasarį prisipildys.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Lyja pas mus smile.gif Kaži, tai gerai ar blogai? Kad bjauru, tai tikrai biggrin.gif Šiltnamyje kurmį pagavau, nes be ridikų būčiau likusi. Reik laukt ar neateis dar, nes braškės tai ojojoj kaip iškilnotos darže.
Aš jau šaltibarščių valgiau su žieminių dviaukščių svogūnų laiškais bigsmile.gif Peržiemojusius namie dašį ir mairūna išnešiau šiltnamin , dar rozmarinas namie šildosi, bet boginsiu ir tą ax.gif
Mero neišrinkom, kovo 17 d eisim papildomam balsavimui, du kandidatai surinko apylygiai balsų ax.gif
Tiek žinių rolleyes.gif
Atsakyti
LA,lietinga ryta biggrin.gif nezinau ne ka veikt rolleyes.gif Zemes sildosi-pomikams,i lauka tik su guminiais-noro ner unsure.gif Prost beda biggrin.gif
Atsakyti
Iš kaimo, nusipirkau rožes iš maximos. Pastačiau vėsiai. Ar reikia palieti šaknis?
Atsakyti
SP , kol kas nejudink tos plėvelės. Nebent su adata kelias skylutes ir trumpam į vandenį. Jeigu per šlapiai laikysi, uždus šaknys. Taip kad geriau laikyk vėsiai ir po kelių savaičių pasodink.
Šlapia visoje Lietuvoje. Buvau sostinėje, lijo, brrr.
Mero ir mes neišrinkome. O tiek nedaug trūko.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

:cook: Sveikinu visas su blyndiena. Kepiau blyntort truputcukraus pagailau var bet ganėnai skanus gavosi.

1550743808123296445.jpg

Šiandien tikrai bjaurus oras. Vyras vienas o parnei klevsulos, apasirinkau mkaimo bibliotek :) Kol dar tokie orai yra laiko paskaitini. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 05 kovo 2019 - 19:23
Auda, o jau torto grožis, aišku, nekenktų ir receptuks
Atsakyti

Receptą radau internete, labai paprastas. Iškepi lietinius su kakava (apie 10 vnt). Išplaki grietinėlę, užtepi ant lietinio ir jį suvynioji. Kai visus taip paruoši dedi į šaldiklį ir palaikai (lengviau pjaustosi) Tada supjaustęs maždaug 2 cm pločio ritinėliais apdedi formos šonus. Į vidų pili paruoštą varškę (varškė maždaug 05 kg, želatinas 1š, cukraus pagal skonį, razinos) ir ant viršaus likusius blynų gabaliukus. 

Nežinau ar galima čia dėti nuorodas įdėčiau internetinę nuorodą.

Atsakyti