Ne, nesėjus. Man lubinams nėra jokios nostalgijos, pilna sodyboj jų prisisėjusių, kol žydi-gražu, o kai lieka tokios pupos, tai visai baisiai atrodo. Aišku, ne pas mane sodyboj konkrečiai, mes tai šienaujam, traktoriuką nusipirkę, bet kaimyninėj žemėj, kuri apleista, o man per langus matosi...
Ne, nesėjus. Man lubinams nėra jokios nostalgijos, pilna sodyboj jų prisisėjusių, kol žydi-gražu, o kai lieka tokios pupos, tai visai baisiai atrodo. Aišku, ne pas mane sodyboj konkrečiai, mes tai šienaujam, traktoriuką nusipirkę, bet kaimyninėj žemėj, kuri apleista, o man per langus matosi...
Nepatiko lubinams pas mane, nesisėja. Vienas suskis tik aiga. Bandžiau sodint daigais, neprigijo.
Buvom sodybėlėj. Visos bitučių šeimos gyvos. Netikėjom, kad viena šeima išgyvens.
Kūdroj vanduo be proto nusekęs nu gal pavasarį prisipildys.
Labas rytas.
Labas rytas.
Lyja pas mus Kaži, tai gerai ar blogai? Kad bjauru, tai tikrai Šiltnamyje kurmį pagavau, nes be ridikų būčiau likusi. Reik laukt ar neateis dar, nes braškės tai ojojoj kaip iškilnotos darže.
Aš jau šaltibarščių valgiau su žieminių dviaukščių svogūnų laiškais Peržiemojusius namie dašį ir mairūna išnešiau šiltnamin , dar rozmarinas namie šildosi, bet boginsiu ir tą
Mero neišrinkom, kovo 17 d eisim papildomam balsavimui, du kandidatai surinko apylygiai balsų
Tiek žinių
Šlapia visoje Lietuvoje. Buvau sostinėje, lijo, brrr.
Mero ir mes neišrinkome. O tiek nedaug trūko.
Labas rytas.
Sveikinu visas su blyndiena. Kepiau blyntort truputcukraus pagailau var bet ganėnai skanus gavosi.
Šiandien tikrai bjaurus oras. Vyras vienas o parnei klevsulos, apasirinkau mkaimo bibliotek Kol dar tokie orai yra laiko paskaitini.
Receptą radau internete, labai paprastas. Iškepi lietinius su kakava (apie 10 vnt). Išplaki grietinėlę, užtepi ant lietinio ir jį suvynioji. Kai visus taip paruoši dedi į šaldiklį ir palaikai (lengviau pjaustosi) Tada supjaustęs maždaug 2 cm pločio ritinėliais apdedi formos šonus. Į vidų pili paruoštą varškę (varškė maždaug 05 kg, želatinas 1š, cukraus pagal skonį, razinos) ir ant viršaus likusius blynų gabaliukus.
Nežinau ar galima čia dėti nuorodas įdėčiau internetinę nuorodą.