Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 01, 13:36)
Auda o kiek bičių kelmų turite ?
Kai Lietuvoj tokios medaus kainos, o kas antras lietuvis mėgsta bitininkauti , tai manau sunkus verslas ....

Va ko nemėgstu-tai bitininkauti biggrin.gif Niekaip neperprantu jų technologijos, visos bitės man piktos, manęs nemyli, per kelis švogerio avilius turiu pas mamą į sodybą eiti aplinkiniu keliu biggrin.gif Ir įdomiausia, kad visi šmirinėja, pro šalį tų avilių eina-nieko, nu aš stengiuosi ir baltais rūbais, ir skarele prisidengti plaukus, nenaudoju jokių kvepalų-tuoj įsisega ir ne viena, o, atrodo, visas avilys unsure.gif
Tai man tokia antipatija bitėms... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 03 01, 11:40)
Va ko nemėgstu-tai bitininkauti biggrin.gif Niekaip neperprantu jų technologijos, visos bitės man piktos, manęs nemyli, per kelis švogerio avilius turiu pas mamą į sodybą eiti aplinkiniu keliu biggrin.gif Ir įdomiausia, kad visi šmirinėja, pro šalį tų avilių eina-nieko, nu aš stengiuosi ir baltais rūbais, ir skarele prisidengti plaukus, nenaudoju jokių kvepalų-tuoj įsisega ir ne viena, o, atrodo, visas avilys unsure.gif
Tai man tokia antipatija bitėms... blush2.gif

Kas jau nepatinka, to ir nereikia daryti ax.gif

SP tai pavasaris bus vėjuotas ir snieguotas ? Ar todėl , kad gerai peržiemojom dar gausim dovanų porą žiemos mėnesių ? Kaune sninga, tuoj bus balta....
Atsakyti
Kaip ir SP, negaliu pakęsti bičių. Ir mane jos gelia. Gali įsisegti į padą, o sutinsta snukis kaip japonės. blink.gif Ir kaip skauda... Gaunam medaus mainais į daržoves po du kibirus kasmet, tai ir nevargstu.
Tėvas laikė gal penkis avilius. Per medaus ėmimą iš namų kojos nekeldavau.

Liniau, gal jau viščiukus turi? Mano draugė gyrėsi, kad jau šimtinė tvarte ciepsi. A dar palauksiu šiltesnių dienų. Šaldiklis tuščias, tik visokie groblai likę. Pikta ant vaikų. Kai valgyti darytis, tai tik krūtinėlės. O man kaulai. Ir iš jų turiu kažką nerealaus sumeistrauti.

Gal kas žinote, kaip panaikinti avienos kvapą ? Na nevalgo parazitai, užuodžia iš tolo .
Atsakyti
Oi, ne, man irgi anksti dar, be kovo pabaigos tikrai nepirksiu.
Audringa diena šiandien, tai saulė švysteli, tai sninga, vėjas didžiulis.
Atsakyti
IK jei jau nemėgsta avienos tai nevalgys. Maniškai dėl avienos pasirauko . Bet paskutiniu metu vaikas valgo labai skaniai lėto kepimo šonkauliukus , jei nepamažinu česnako . O panelė paprastą kotletą iš avienos irgi radus suvalgo smile.gif Vadovaujuosi mamos patarimais - aviena valgoma šilta, nepagailėti česnako.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif IK eik knygu rasyt.Prisnigo,o planuose darbu buvo biggrin.gif Anukas atvaziuoja!!!smagus savaitgalis nusimato,visi darbai i antra plana.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 03 01, 16:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif IK eik knygu rasyt.Prisnigo,o planuose darbu buvo biggrin.gif Anukas atvaziuoja!!!smagus savaitgalis nusimato,visi darbai i antra plana.

tu taip graziai rasai apie anuka, su tokia meile wub.gif kad net as pradesiu apie anuko turejimo nora svajot. biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Bandausi prisijaukinti bites. ax.gif Ankščiau kaip bojodavau,tindavau kaip IK.Dabar vasarą vaikštau kasddien po kelis kartus,jau įprasta. ax.gif MB norėjau operuotis klubą,pakeitė planus rudeniop,vien dėl bičių,nes kur aš susitvarkysiu? bigsmile.gif
Atsakyti
Buvusioji, nėra reikalo juoktis. Sūnus išvytas vežė likusius nuo kaupų šiaudus. Aš užsiėmiau išdėlioti prasikalusias paprikas.
Dusia, tavo patarimai - aukso vertės. 4u.gif Kaip nepagalvojau apie kotletus.
Ne visa aviena turi kvapą. Yra veislių, kurios kvapo neturi.
Atsakyti
Laba,

Auda labas. Jetus kaip smagu, kad dar ir SM kažkas skaito ne tik FB.

QUOTE(sena pažįstama @ 2019 02 27, 08:26)
Niurzga, registruokis FB nebūtinai savo tikra pavarde, kiti registruojasi-vardas ir mergautinė pavardė  arba vardas ir pavardės pradžia, arba net kokiu niku.  mirksiukas.gif

Nėra didelių problemų atsekti ir su nikais mirksiukas.gif O šiaip tai bijau, kad daug laiko suės tas FB man. Manau, kad tik laiko klausimas, kada aš ten aktyvi pasidarysiu.

QUOTE(sena pažįstama @ 2019 03 01, 12:40)
... ir skarele prisidengti plaukus, nenaudoju jokių kvepalų-tuoj įsisega ir ne viena, o, atrodo, visas avilys unsure.gif

Mano mažutę bitės susiranda kitame sodybos gale. Nepatinka ji bitėms.

MB pradeda bitutės nusibost. Sakau aš eisiu prie bitučių, bet per žiemą taip ir nesugebėjau knygos apie bitutes perskaityti unsure.gif tai nežinau ar jis mane mokins. Su kiekvienu nuėjimu prie jų, man vis ramiau. Jau nebepanikuoju kai jos visos iš plyšių pasipila dangtį atidarius. Porą kartų net viena ėjau kai jis išvykęs buvo, tik susakė ką padaryt reikia. Man tai jau progresas.
Atsakyti
IK,tu tik nesupyk 4u.gif Bet tikrai labai smagiai rasai.Kepu kotletus,tuoj seima turi pasirodyt wub.gif Jus turbut nepamirsot,kad mazasis autistukas.Tai man labai smagu,kad jis nori pas mus ir jam cia smagu.Ir jismokosi,ir as mokausi
Atsakyti
Labas, o man aviena netinka, as nezinant esu suvalgius , nesupratau is pradziu tik veliau riaugeti pradedu pakilom tokiom. Ir su svogunais tas pats jei tik bando kas apgauti kad kugeli, bulviniuose blynuose nera svoguno itarkuoto, galiu po 15 minuciu pasakyti kad buvo.
Atsakyti