Nebežinau, tikrai ciklonas artinasi. Taip į patalus traukia. Reikėtų iš dyko buvimo bent buhalterinius popierius susagstyti į segtuvus. O tai ant darbo stalo galima filmuoti sceną kokiam katastrofų filmui , pvz "Uraganas Karibuose"
Vyras gyvas. Jis visada kai tik randa kokį žiedelį ir neša man Pas mus irgi vėjas nežmoniškas, pašėriau visus ir į gryčią moviau. Viduje smagu pečius kūrenasi. Ryt praneša šalčius, bus galima eiti į mišką pasivaikščioti. nusibodo pliurzė
Gavom siandien apie pietus krusos, po to truputi lietaus. Dabar vejas namo stogo skarda bildina,
Labas
Aukštaitija, Anykščių r
Labas rytas.
Auda,sveika,kaimyne. Į kurią pusę Anykščių gyveni?Labai gražios vietos.Prašau daugiau apie save,mes smalsios.
Kokia nuostabi nuotraukėlė. Aš daugiau link Utenos. Ką čia daug gali pasakoti, bedarbė vyro džiaugsmui. Kaip visi vyrams taip ir jam smagiausia, kad gali valgyt "normalų maistą" kiekviena dieną . Šiaip bitininkaujam pagrinde, na dar mano užgaida keli triušiai ir šuo. Kaip mano draugai sako gyveni kaime o jokios vištos nei karvės nelaikai Vienu žodžiu mes ūkininkai tinginiai, nepersidirbam . Mėgstam su vyru ir šunimi palėkti per laukus ir miškus, nežiūrint koks metų laikas.
O tai mano draugė.Miškai man irgi priduoda jėgų. Tai gal neseniai gyvenate kaime,jei dar be vištų? Mes irgi ankščiau išėję į poilsį,dalinę pensiją.
Aš jau virš 10 metų, o vyras šiose apylinkėse nuo gimimo gyvena. Šiaip nemėgstam paukščių, nors aš dar kartais kalbinu. Anksčiau dėl mėsos norėjau auginti, nes mėgstu paukštiena, bet dabar mėsos per akis ir triušių ir žvėrenos.
Kai Lietuvoj tokios medaus kainos, o kas antras lietuvis mėgsta bitininkauti , tai manau sunkus verslas ....