Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

pas mus ka tik krusos gavom blink.gif blink.gif Islekiau,pamojavau,nuleke link Vilniaus biggrin.gif
Atsakyti
O mes vėją baisulinį turime. Sustirau, kol šiukšles išnašiau ir šunį pašėriau. Dieną krito kelis kartus tokie dideli kali lašai. Iki krušos nepriėjo.
Nebežinau, tikrai ciklonas artinasi. Taip į patalus traukia. Reikėtų iš dyko buvimo bent buhalterinius popierius susagstyti į segtuvus. O tai ant darbo stalo galima filmuoti sceną kokiam katastrofų filmui , pvz "Uraganas Karibuose" blink.gif
Atsakyti

Vyras gyvas. Jis visada kai tik randa kokį žiedelį ir neša man :) Pas mus irgi vėjas nežmoniškas, pašėriau visus ir į gryčią moviau. Viduje smagu pečius kūrenasi. Ryt praneša šalčius, bus galima eiti į mišką pasivaikščioti. nusibodo pliurzė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 28 vasario 2019 - 19:24
Auda, is kokio krasto esi.

Gavom siandien apie pietus krusos, po to truputi lietaus. Dabar vejas namo stogo skarda bildina,

Labas
Atsakyti

Aukštaitija, Anykščių r

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 02 28, 20:20)
<p>Aukštaitija, Anykščių r</p>

Kaimynės. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Auda,sveika,kaimyne. 4u.gif 4u.gif Į kurią pusę Anykščių gyveni?Labai gražios vietos.Prašau daugiau apie save,mes smalsios. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Kokia nuostabi nuotraukėlė. Aš daugiau link Utenos. Ką čia daug gali pasakoti, bedarbė vyro džiaugsmui. Kaip visi vyrams taip ir jam smagiausia, kad  gali valgyt "normalų maistą" kiekviena dieną :essen: . Šiaip bitininkaujam pagrinde, na dar mano užgaida keli triušiai ir šuo. Kaip mano draugai sako gyveni kaime o jokios vištos nei karvės nelaikai  :hmm:  Vienu žodžiu mes ūkininkai tinginiai, nepersidirbam  :P . Mėgstam su vyru ir šunimi palėkti per laukus ir miškus, nežiūrint koks metų laikas. 

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 03 01, 08:18)
<p>Kokia nuostabi nuotraukėlė. Aš daugiau link Utenos. Ką čia daug gali pasakoti, bedarbė vyro džiaugsmui. Kaip visi vyrams taip ir jam smagiausia, kad  gali valgyt "normalų maistą" kiekviena dieną essen.gif . Šiaip bitininkaujam pagrinde, na dar mano užgaida keli triušiai ir šuo. Kaip mano draugai sako gyveni kaime o jokios vištos nei karvės nelaikai  hmm.gif  Vienu žodžiu mes ūkininkai tinginiai, nepersidirbam  tongue.gif . Mėgstam su vyru ir šunimi palėkti per laukus ir miškus, nežiūrint koks metų laikas. </p>

O tai mano draugė.Miškai man irgi priduoda jėgų. mirksiukas.gif Tai gal neseniai gyvenate kaime,jei dar be vištų? bigsmile.gif Mes irgi ankščiau išėję į poilsį,dalinę pensiją. mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš jau virš 10 metų, o vyras šiose apylinkėse nuo gimimo gyvena. Šiaip nemėgstam paukščių, nors aš dar kartais kalbinu. Anksčiau dėl mėsos norėjau auginti, nes mėgstu paukštiena, bet dabar mėsos per akis ir triušių ir žvėrenos.

Atsakyti
Jei nenorėčiau kiaušinių, tai nelaikyčiau vištų, nu nėr bjauresnio padaro- visur lips, kapstys. Bet parduotuvinio kiaušinio nepraryčiau biggrin.gif
Atsakyti
Auda o kiek bičių kelmų turite ?
Kai Lietuvoj tokios medaus kainos, o kas antras lietuvis mėgsta bitininkauti , tai manau sunkus verslas ....
Atsakyti