Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ir matai, Iš kaimo, kiek FB tamsių žmonių, tikinčių sąmokslų teorijom? biggrin.gif Tikrai trūksta šamano, būgnelio ir pilnaties lotuliukas.gif
Niurzga, registruokis FB nebūtinai savo tikra pavarde, kiti registruojasi-vardas ir mergautinė pavardė arba vardas ir pavardės pradžia, arba net kokiu niku. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 02 27, 07:26)
Ir matai, Iš kaimo, kiek FB tamsių žmonių, tikinčių sąmokslų teorijom?  biggrin.gif Tikrai trūksta šamano, būgnelio ir pilnaties lotuliukas.gif 
Niurzga, registruokis FB nebūtinai savo tikra pavarde, kiti registruojasi-vardas ir mergautinė pavardė  arba vardas ir pavardės pradžia, arba net kokiu niku.  mirksiukas.gif

O kiek fanatikų ? doh.gif Reikės eiti kolegų grupių pasidairyti, tose mėgėjų - užsiknisimas.
Juokingiausia, kad drauguose viena bendrakursė. Smarkiai politikon pasinešusi. Kadangi teta Neringa patupdyta, tai panašioje partijoje reiškiasi. Nebūčiau pagalvojusi , kaip žmonėms stogus nurauna. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 28, 00:04)
O kiek fanatikų ?  doh.gif Reikės eiti kolegų grupių pasidairyti, tose mėgėjų - užsiknisimas.
Juokingiausia, kad drauguose viena bendrakursė. Smarkiai politikon pasinešusi. Kadangi teta Neringa patupdyta, tai panašioje partijoje reiškiasi. Nebūčiau pagalvojusi , kaip žmonėms stogus nurauna.  blink.gif

Bando pasinaudoti skandalais ir prasiveržti į politiką. smile.gif Aš irgi nustebau, pamačiusi savo vieną buvusią kolegę, besitaikančią į savivaldybę su Zuoko partija. biggrin.gif O kai dirbo pas mus-Zuoką į šuns dienas dėjo biggrin.gif

Svarbiausia, Iš kaimo, nesivelti su durniais į ginčus, geriau patylėti, susilaikyti ir palengva mokyti. Mat atsiranda ir tokių, kurie ne tik ginčijasi, kaip SM, bet puola skųsti administracijai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 28 vasario 2019 - 07:55

Sveikos, pas jus čia tiek daug gražių nuotraukų ir pokalbiai įdomūs. Aš kaip iš kaimo, sėja augaliukais, bitutėm domiuosi, sakau gal priimsit į savo kompaniją, Jūsų pokalbius jau seniai skaitinėju.

Atsakyti

Sveikos, pas jus čia tiek daug gražių nuotraukų ir pokalbiai įdomūs. Aš kaip iš kaimo, sėja augaliukais, bitutėm domiuosi, sakau gal priimsit į savo kompaniją, Jūsų pokalbius jau seniai skaitinėju.

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 02 28, 14:28)
<p>Sveikos, pas jus čia tiek daug gražių nuotraukų ir pokalbiai įdomūs. Aš kaip iš kaimo, sėja augaliukais, bitutėm domiuosi, sakau gal priimsit į savo kompaniją, Jūsų pokalbius jau seniai skaitinėju.</p>

Prašom, prašom, visada priimam gerus žmones 4u.gif
Atsakyti

Tada pasigirsiu, kad pas mus jau snieguolės pražydo, vakar vyras darželį apžiūrėjo ir pirmus žiedus atnešė man.

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 02 28, 13:44)
<p>Tada pasigirsiu, kad pas mus jau snieguolės pražydo, vakar vyras darželį apžiūrėjo ir pirmus žiedus atnešė man.</p><p></p>

Ir vyras po to gyvas liko? Kaip gali kilti ranka skinti patį pirmą žiedą ? biggrin.gif
O šiaip užeik, draugė būsi. 4u.gif

SP, nieko nemokau ir nemoralizuoju, ypač tų , kurie eina politikon. Tai jų bėdos. Paskui verkia, kad negražiai parašė ar supeikė. Mane jau kelis kartus kalbino kelios partijos, neinu. Didelių nusikaltimų neturiu pridariusi, bet ir saulė turi dėmes. Būtų labai nemalonu, jeigu kokią seną pamirštą ir išpirktą nuodėmę atkapstytų.
Atsakyti
La,fainulka tu IK.Kaip smagu jus pasiskaityt,gaila,kad i snukiaknyge lendat smile.gif Sniegutes zydi wub.gif
Atsakyti
Snukiaknygėje niekuo nesidalinu, savo nuotraukų nežadu kelti, privataus gyvenimo neviešinti. Su draugėmis susiskambinu , arba kavutės sulekiame pasiurbti ir savo artimus apkalbėti. biggrin.gif O pabandyk FB skelbti, kas su kuo ką darė tongue.gif
Va, paskaitinėju SP postus. Atominė tu moteris, šitiek spėji . 4u.gif
Norėjau šiandien jau paprikas išsidėlioti, snapus rodo. Bet palauks rytdienos, saulė pasislėpė ir vėjas šaltas stogus kilnoja.
Atsakyti