IK, jei ir kava šalta, tai tikrai sušalt galima
Ingrida, pasėjau kelis vnt ankstyvų žemų, kad kuo anksčiau derliaus būtų. Agurkų reiktų, bet man su jų ankstyvu sėjomu visad pravalas būna... nors labai noriu , kad kuo anksčiau šiltnamy turėčiau savų. Nu bet miršta jie pas mane, kol į šiltnamį nešt reik sodint. Pernai užsiauginau kelis, bet sėjau jau vėliau , kai jau pakako dienos ilgumo. Bandysiu kelis agurkus pasėt, o gal pavyks
Labas rytas.
Na, bundame iš žiemos miego. Marš paprikas sėti.
o ka daryt tom, kurios jau pasejo?
du isdygusius ankstyvesnius pomidorus lepinu. Du tik sejau.
Labas
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 24, 15:51)
o ka daryt tom, kurios jau pasejo?
Labas
Labas
Na, vijurkas, ne motera. Tik nesakyk, kad jau žydi.
Labas rytas.
Laba,
Dusia berods klausei kaip bitutės.
Nežinau, nebuvom šį savaitgalį. Tešlos jau nusipirkę bet šalta pasirodė tai nevažiavom, norim tuo pačiu ir medžius pagenėti, avietes nupjauti...
Vėlai rudenį buvo įtarimas, kad viena šeima žiemos nesulauks. Nu bus matyt.
Šiemet man žuvys ramybės neduoda. Galvos skausmas. Nu gal kaip nors, nebedaug iki pavasario liko. 4 dienos
Ir tai aš vis dar be feisbuko , bet jau mesendžeriu naudojuosi progresas. Aplinkybės privertė, tiksliau dukros privertė, kai užsienin kur išlekia nėra kaip susirašinėti.
Dusia berods klausei kaip bitutės.
Nežinau, nebuvom šį savaitgalį. Tešlos jau nusipirkę bet šalta pasirodė tai nevažiavom, norim tuo pačiu ir medžius pagenėti, avietes nupjauti...
Vėlai rudenį buvo įtarimas, kad viena šeima žiemos nesulauks. Nu bus matyt.
Šiemet man žuvys ramybės neduoda. Galvos skausmas. Nu gal kaip nors, nebedaug iki pavasario liko. 4 dienos
Ir tai aš vis dar be feisbuko , bet jau mesendžeriu naudojuosi progresas. Aplinkybės privertė, tiksliau dukros privertė, kai užsienin kur išlekia nėra kaip susirašinėti.
Labas rytas.
Niurzga, ir mane privertė gyvenimas prasidėti su Fb.Bet tai kiek ten šlamšto. Viena sena mano draugelė tokius niekus kelia, kad graudu žiūrėti. Kol greituoju būdu pravarau tuos niekalus.. Nors gerą humoro jausmą labai vertinu.
Ech, kad kas nors palaistytų šiltnamį ir duris įstatytų... Ką nors pasėčiau.
Ech, kad kas nors palaistytų šiltnamį ir duris įstatytų... Ką nors pasėčiau.
Kam tos durys, IK Užleisk celofano gabalą, viršų tik prikalk. Įeidama suvyniosi . Aš taip langą buvau pasidarius. Iš ryto pakeliu, vakare nuleidžiu, prispaudžiu
Nusistatyk, kad nematytu kuo dalinasi tavo draugai, ramybė bus. O jei ką norėsi pamatyt, atsidarysi draugo sieną ir viską rasi
Nusistatyk, kad nematytu kuo dalinasi tavo draugai, ramybė bus. O jei ką norėsi pamatyt, atsidarysi draugo sieną ir viską rasi
QUOTE(žollia @ 2019 02 26, 21:22)
Kam tos durys, IK Užleisk celofano gabalą, viršų tik prikalk. Įeidama suvyniosi . Aš taip langą buvau pasidarius. Iš ryto pakeliu, vakare nuleidžiu, prispaudžiu
Panašiai pernai dariau. Šiltnamį perkėlėme, o durų MB svetimiems neleidžia daryti, pats neturi laiko. O durys tokio didumo, kad su tanku įvažiuotum. Tai vos horizonte pasirodydavo audros debesys, elektrinį prisukėją į rankas ir lėkdavau prie rėmo prisukti tokias plokštes. Pašviečia saulė - nuimu. Dar palaistyti reikia. Gali būti vanduo amžino įšalo žemėje. Palauksiu, jeigu pašalas jau bus išėjęs, reikės bandyti šlangą mauti ant vandentiekio ,palaistyti , vesti į šiltnamį elektrinį "arklį", permalti žemę ir sėti. Svogūnų sudygusių dvi dėžės laukia, tuos susodinti. Nors gal rytoj parsivešiu dėžių, privarau durpių , susodinsiu ir į sandėlio priestatą išnešiu. Jis iš polikarbonato, ten beveik šilčiau.