Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Taip, Iš Kaimo, kai sėji hektarais, tai ir kriterijai visai kitokie.O kai aš sėju lauke vieną lysvę, na, plius minus 8 gramus sėklų, ir tai būna kokios 4 veislės dar, tai pusę to ploto paskiriu Polan, o kitų tai tik po 1 gramą.Derliaus metu skinu kas antrą dieną, stengiuosi nuskinti švariai, o kadangi konservuoju į maximum 1 l stiklainius, tai skinu kuo mažesnius.Tada ir į puslitriuką telpa 5 agurkai stačiom ir koks vienas ant viršaus susilenkęs.Tai to peraugimo ir pageltimo nepajaučiu.Jei jau kokį pražiopsojau, tai jis nukeliauja į pašarą gyvuliams ax.gif , didelių nekonservuoju, nes stiklainyje užima per daug vietos smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Aš Bikuvoj pakilnojau tuos Polan agurkus ir nepirkau, paėmiau vėl iš muzikinės linijos biggrin.gif . Pernai labai derlingi buvo Dirigent , Pucini ax.gif Aš irgi sėju kelių veislių, ypač mėgstu savidulkius - tada garantuota, kad bus derliaus. ax.gif
Na ką, saulutė šviečia, į lauką kviečia. Kelis ankstyvus pomidorus padėjau daigintis, bet ant radiatoriaus bijau palikt, kad neišsitūšintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 02 21, 13:30)
Aš Bikuvoj pakilnojau tuos Polan agurkus ir nepirkau, paėmiau vėl iš muzikinės linijos  biggrin.gif  . Pernai labai derlingi buvo Dirigent , Pucini  ax.gif    Aš  irgi sėju kelių veislių, ypač mėgstu savidulkius - tada garantuota, kad bus derliaus.    ax.gif
Na ką, saulutė šviečia, į lauką kviečia.  Kelis ankstyvus pomidorus padėjau daigintis, bet ant radiatoriaus bijau palikt, kad neišsitūšintų  smile.gif

Iš kaimo, pasibeldžiau pas tave, priimk FB į draugus 4u.gif

Man irgi Dirigent labai patinka, net kažkaip geriau nei Pasalimo. Dirigentas labai derlingas, gražūs tokie, mažai kauburiukų, sėklų viduj beveik nėra. Tik rašo, kad raugimui netinka. Na mes raugiam tik greitam vartojimui+marinuojam.
Atsakyti
SP, gerai, priimsiu į draugeles. Reikės šį vakarą atrankioti. Gal kokių 15 žmogų beldžiasi.
Man irgi šiltnamiui labai patinka tie iš muzikinės temos. Šiemet dar turiu tokiu gražiu lietuvišku keiksmažodžiu : Pindos. biggrin.gif
Nežinau, su paprikomis pomidorais dar luktelėsiu. Dar savaitę pakentėti.
Merginos, ar jums neatrodo, kad šiemet pavasaris per anksti atėjo ? Aš kažkaip morališkai nepasiruošusi. Yra kibiras durpių substrato atneštas sėjai, bet kažkaip prie jo dar netraukia. Reikėtų sėklas gėlikių peržiūrėti ir padėti stratifikacijai kai kurias.
Atsakyti
Labas. As irgi dar pavasariui nepasiruosus, laukiu dar to trecio uzsnigimo kuri, kazkas pranasavo.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Nebus jokio užsnigimo. Tik šiandien žvėriškai šalta. Grįžau iš renginio, bandau sušilti. Sušalau, kol iki mašinos nukulniavau su plonomis pėdkelnėmis , o ir suknelė plona.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 22, 21:24)
Nebus jokio užsnigimo. Tik šiandien žvėriškai šalta. Grįžau iš renginio, bandau sušilti. Sušalau, kol iki mašinos nukulniavau su plonomis pėdkelnėmis , o ir suknelė plona.

Jazau, ryt ruošiamės šitnamį reanimuoti unsure.gif O lauke geliantis šaltis...
Atsakyti
IK, bet tai renginys nekoks, jei nesušilai mirksiukas.gif Ar kamštuko nebuvo kam atsukt?
Sudygo pirmi pomidoriukai -Beta žemi. ax.gif Patupdžiau į durpę. Šiand buvau nusiteikusi tujas karpyt, bet kai taip šalta, tai geriau troba ir šltas maistad rolleyes.gif
Atsakyti
Užkamštuotų nebuvo, šioks toks furšetas, kava beveik atšalusi. Svarbu , kompanija nie vielka, ale bardzo pszijemna...
Atsakyti
Labas rytas.
Žolyte,jau pomidorai? bigsmile.gif
Atsakyti