Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 19, 12:06)

Ne toje temoje parašiau , pašiukšlinau , persiprašau ...
Atsakyti
Labuks 4u.gif
Kur lapais gėlynai užkloti, tai įšalas dar tebėr.Bandžiau kišt nagus, tai atšipo biggrin.gif Bet vistiek jau lauke geeera wub.gif
Iš Kaimo, sukėlei intrigą , įkėlusi nuotraukas, ir dingai biggrin.gif Čia aš apie FB melionų grupę 4u.gif Jau teks dabar pasakot, nes klausimai pabiro ax.gif
Atsakyti
Žolia, net nuėjau pažiūrėt ar tikrai IK į Fb alkeliavo biggrin.gif Nu akurat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 19, 14:01)
Žolia, net nuėjau pažiūrėt ar tikrai IK į Fb alkeliavo biggrin.gif  Nu akurat biggrin.gif

Kur jūs randate? bigsmile.gif
Atsakyti
Arbūzų ir melionų augintojai, toj grupėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 19, 16:23)
Arbūzų ir melionų augintojai, toj grupėj mirksiukas.gif

Nu tai gal į draugus mus priims biggrin.gif
Niurzga, gal paskutinė likai be fb? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man ir apatinis žandikaulis biški pakritęs buvo, kai pamačiau kieno melionų foto mirksiukas.gif Tik be komentarų kolkas. Pakviečiau įsidrauginti ax.gif l
Atsakyti
Žolia, nebuvau tikra , kad tu baladojiesi į duris, reikės priimti. Mačiau, ar ne bangelė dar. Turėjau registruotis FB nori nenori, nes augalų užsakymai ten išsikėlė. Tai dabar krapinėju ir ieškau, kas yra kas. Gaila, mano FB mokytoja išvykusi pas berną, tik paknopstomis parodė, kas ir kur.
O melionus aš jums gal rodžiau, o gal ir gyvai matėte. Tik nuotraukų pas mane nedaug, pamirštu kiekvieną pirstelėjimą įamžinti. Jeigu pasižiūrėti telefone nuotraukų galeriją, tai pusę sudaro augalai su kainomis ir pavadinimais iš parduotuvių, mugių. Paskui namie ramiai išsinagrinėju.
Na, šiandien ar ne paskutines sėklas Lietuvoje papirkau. Labai rekomenduoju, nusipirkite agurkų Gershwin ( Sėkluvos) ir Octopus (SG). Išbandyti, labai puikūs , geros šaknų sistemos. Gershwinas dera labai neįprastai, kekėmis po 3 ir daugiau agurkų. Negeltonuoja, ilgi, gražūs, rauginimui. Octopas - nepamainomi per sausrą, irgi labai derlingi, tik virkščios ilgesnės. Dar prigriebiau salotų Balmoral. Ši veislė nelabai bijo karščio, kietos gūžės. Irgi auginta didesniais kiekiais. Ai, dar reikėtų romėnų salotų. Tik gal auginsiu rudens derliui.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 19, 21:14)
Žolia, nebuvau tikra , kad tu baladojiesi į duris, reikės priimti. Mačiau, ar ne bangelė dar. Turėjau registruotis FB nori nenori, nes augalų užsakymai ten išsikėlė.  Tai dabar krapinėju ir ieškau, kas yra kas. Gaila, mano FB mokytoja išvykusi pas berną, tik paknopstomis parodė, kas ir kur.
O melionus aš jums gal rodžiau, o gal ir gyvai matėte. Tik nuotraukų pas mane nedaug, pamirštu kiekvieną pirstelėjimą įamžinti. Jeigu pasižiūrėti telefone nuotraukų galeriją, tai pusę sudaro augalai  su kainomis ir pavadinimais iš parduotuvių, mugių. Paskui namie ramiai išsinagrinėju.
Na, šiandien ar ne paskutines sėklas Lietuvoje papirkau. Labai rekomenduoju, nusipirkite agurkų Gershwin ( Sėkluvos) ir Octopus (SG). Išbandyti, labai puikūs , geros šaknų sistemos. Gershwinas dera labai neįprastai, kekėmis po 3 ir daugiau agurkų. Negeltonuoja, ilgi, gražūs, rauginimui. Octopas - nepamainomi per sausrą, irgi labai derlingi, tik virkščios ilgesnės. Dar prigriebiau salotų Balmoral. Ši veislė nelabai bijo karščio, kietos gūžės. Irgi auginta didesniais kiekiais. Ai, dar reikėtų romėnų salotų. Tik gal auginsiu rudens derliui.

Laba, pernai Oktopus auginau. Derlingi, bet ne mūsų skonoskono. Stora žievelė. Turiu sėklų dar lyg. Galiu atiduot.
Atsakyti
Labas rytas.
Octopus irgi bandžiau du metus,ne mano skonio.Čia skonio reikalas. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš dar nebuvau toje melionų grupėje, bet, kai vakar čia,SM, parašėte, tai paprašiau, kad priimtų.Priėmė ax.gif Taip buvau kitoje , arbūzų augintojų grupėje.Ir Kaimietukę į draugus pakviečiau mirksiukas.gif .Fb kasdien panaršau, kartais pakomentuoju, bet nuotraukų nekeliu nes...iki šiol dar neturiu išmaniojo telefono blush2.gif .Ir ne dėl to, kad pinigų neturiu.Tiesiog neturiu kaip patogiai prie savęs laikyti darbe.Todėl kišenėje mažiukas atlenkiamas telefoniukas, nereikia su purvinais pirštais braukyti per ekraną.Gaila, kad pas mus dar negalima dviejų telefonų turėtį ant to pačio numerio.Tada vienas būtų darbinis, kitas išeiginis, abu skambėtų, kuris arčiau, iš to atsilieptum biggrin.gif
Octopus du metus auginau, nesakau kad blogi, bet ne stebuklas.Geriau jau pigus Polan.Nors kasmet kažkią naujo pasisėju.Pabandymui, o gal užkabins, gal paaugs kažkas TOOOKIO ax.gif Geršwino sėklų reikės paieškoti.
Paletėje sudygę keliasdešimt ridikėlių, salotų, keli ankstyvieji kopūstai.Dieną auga šiltnamyje, naktį parsinešu į verandą.Dar paprikas pasėjau, bet dar nesudygo.Ir tai visi šių metų pradžios darbai kol kas.Dar nejaučiu pavasario, nors ir saulė šviečia ax.gif
Atsakyti
Octopus tipiškas konservavimo agurkas. Neperauga, negeltonuoja, gerai laiko formą marinate. Jeigu reikia minkštų, yra toks Regal iš Sėkluvos. O Polan tai man toks per greitai gelstantis ir storėjantis.
Nagi kiekvieno skonio reikalas, kadangi kelis metus auginau hektarais, tai rinkausi ypač derlingus, negelstančius ir atsparius sausrai, šalčiui. Dar priedo tuos, kurie skirti specialiai konservavimui. Skonis buvo paskutinėje vietoje.
Atsakyti