Labas rytas.
Niežti rankos niežti.Kurios dėžės buvo neįšąlę,nešu į šiltnamį braškes.Darbe vieną dėžę laikau patalpoje kur dieną kurianama,tai leidžia po truputi braškės lapelius naujus.
Pas mus šiandien pavasaris. Saulė, šilta, be jokio vėjelio.
Labas rytas.
Sniego beveik neliko,žiūrint per langą.
Laba,
buvusioji, pačiai tikriausiai smagu, kad vaikiukas pas jus atgal nori, vadinasi gera jam pas jus.
Vaikams smagu ten kur daugiau laisvės, didesnės žaidimų erdvės...
Aš tai praeitą savaitgalį porą valandų kolegos dukrytę dabojau. Pati labai savimi didžiavausi, kad su viskuo susitvarkiau. Ją pirmą kartą vieną su kitu žmogumi paliko. Jau baigiantis priežiūros laikui pravirko mažutė, matyt tėvelių pasigedo, o gal pietų miegučio mažai buvo tai man pavyko ir nuraminti, ir užmigdyti, o užmigdyti ne visada net kolegai pavyksta, nes ji prie mamytės pripratusi. Kol anūkų neturiu tai nors taip gavau mažu vaikiuku pasidžiaugti
buvusioji, pačiai tikriausiai smagu, kad vaikiukas pas jus atgal nori, vadinasi gera jam pas jus.
Vaikams smagu ten kur daugiau laisvės, didesnės žaidimų erdvės...
Aš tai praeitą savaitgalį porą valandų kolegos dukrytę dabojau. Pati labai savimi didžiavausi, kad su viskuo susitvarkiau. Ją pirmą kartą vieną su kitu žmogumi paliko. Jau baigiantis priežiūros laikui pravirko mažutė, matyt tėvelių pasigedo, o gal pietų miegučio mažai buvo tai man pavyko ir nuraminti, ir užmigdyti, o užmigdyti ne visada net kolegai pavyksta, nes ji prie mamytės pripratusi. Kol anūkų neturiu tai nors taip gavau mažu vaikiuku pasidžiaugti
pabandziau pasivaiksiot su suniu Jau kaip drebiausi...traukos desnis buvo ziaurus,galvojau vyra su masina sauktis,bet parbinzenom rodo noseles geliukai,bet taip kose visur.Aisku smagu,kad anukas nori pas mus,tik ne taip paprasta su juo Ir labai gaila,kad is terapiju iskrenta ilgam,o jam tai labai svarbu.
Buvusioji. Nieko nesusižalojai? Ar atsipirkai tik mėlynėmis?
Labas rytas.
Su švente Mielieji.
Ech anūkai.............
Tiksi ,kapsi laikrodis,nei mano nei sesės,nei brolienės bernai jau visi sunokę,nėra anūkų.
Ko gero, ir man užsireikės anūkų. Tai gražiai apie mažus pasakojate.
Kol kas dukra vietoje anūko siūlo mylėti jos triušį . O aš jo pakęsti negaliu, graužikas durno veido ir tiek.
Kol kas dukra vietoje anūko siūlo mylėti jos triušį . O aš jo pakęsti negaliu, graužikas durno veido ir tiek.