Sena pažįstama, tai gal man pasitaikė tada akcijinė kieta mėsa
Šiandien durniukų priviriau ir bulvinių kleckiukų sriubos baltos. Liapotaaa
o mums Lidle pasiseka dukrai sportinės aprangos gaut.
Sviestas šaldytuve jau yra, bet dar nebandžiau. Silkę berods parūkytą MB mėgsta, o jos tikrai ne visur yra. Sakė skani. Konservuotas maistas gyvūnams pigus. Vaisiai. Javainių ar šokoladukų būna pigiau. Sūrio nusipirkom pigiau, skanus... Ai beje dantų pasta labai patiko, bet dantų siūlai nieko gero.
Na kaip visur, reikia gaudytis kainose, aklai negriebt.
Kaip beje iš kavinėse maisto šviežumas.Niekada nieko neužsisakome iš bulvių. Nes jos skustos gal dar praėjusią vasarą, o apie tarkuotas tai galima susibloguoti. Vežame bulves perdirbėjams. Tai dar prieš kokį dešimtį metų dejavo, kad turi priedus tarkiams tik tokius, kurie mėnesiui užkonservuoja. O va, mol, anglai ar kas ten tokie , jau turi du mėnesius "grojančias". Logistikos klausimas, kada tasivežė Lietuvon. Kadangi nuo to meto praėjo nemažai dienelių, chemijos pramonė vystėsi neregėtais tempais, manau dabar jau pusmetis ne riba. Ir "vsio zakono", Europos teisės aktai ir sertifikatai leidžia tuos nuodus su didžiausiu malonumu.
Laba, o mums Lidle pasiseka dukrai sportinės aprangos gaut.
Teko girdėti , kad lidl parduodami rubeliai tikrai neblogi kaip už jų siūlomą kainą.
Aš išmokau "gaudyti" akcijas tai išeina ne ką blogiau nei važiuojant pas lenkus...plius gimus mazei pradėjom prekinis per Barbora tai laiko visą dieną susitaupo plius atveža ir užneša į ketvirtą aukštą nemokamai ;) ..Ir nereikalingų valgomų ir nevalgomu daiktų neprisiperki
Labas rytas.
Miltus tai gerai būtų natūralius naudot, ale nėr pas mus tokių kur gaut. Pernai vis svaiguliavau susimalt nuvežt į Žemytės malūną. Bet reik vežt ne mažiau 4 maišų vienu malimu. Tai kur aš dėsiu tokį kiekį paskui. O ir sėlenos dar iš jų . Duonai kept sueitų, bet irgi kiekis gaunasi.
Taip noriu jau pasėt ką nors, bet kenčiu
aš pelargonijas pasejus, reiks tuoj jau persodinti, bet sunkiai jos auga , matyt šviesos trūksta vis tik
Pas PS tai jau gal su žiedais kas nors
Reiks pabandymui kelis pomidorus įkišti,nes pavydas ima,kai Liniukas anksti valgo pomidorus. Ai agurkus įkišau savaitgalį kelis šiltnamiui.Nes jau keli metai perku daigus iš turgaus su žiedais ir agurkiukais,reikia pačiai užsiauginti.
Kas nors susidūrė su elektros tinklais?Savaitgalį buvau sodyboje,visą žiemą nebuvome,tai radau nuo stulpo iki ūkinio nukritųsi kabelį ant žemės.Bijojau ir eiti arti labai. MB paskaitė taisykles,kas jau nuo stulpo mes atsakome patys.Nu blyn,tai kaip mes įlipsime į stulpą?Paskambinome į elektros tinklus,taip ir pasakė atsakome patys.MB pasiūto,kai mūsų buvo iškelta pypkė ,storas kabelis,ne panaikino,nutiesė plonesnį kabelį,pritaisė bile kaip.Ir ką atlaikė 4-5 metus,kai mūsų stovėjo dešimtmečius. O dabar patys sako nuvažiuosime pažiūrėsime,nes gali kas kabelį pavogti.Tai mes dar turime kabelį saugoti??????? Tokia betvarkė visur,pikta šiandien iš viso.
Agyrkai labai greit stypsta troboj, dar tikrai ankstoka man sėti.
Pas mane našlaitės dygsta,salotos,rukola.Ai pirmetes valgome.
Reiks pabandymui kelis pomidorus įkišti,nes pavydas ima,kai Liniukas anksti valgo pomidorus. Ai agurkus įkišau savaitgalį kelis šiltnamiui.Nes jau keli metai perku daigus iš turgaus su žiedais ir agurkiukais,reikia pačiai užsiauginti.
Kas nors susidūrė su elektros tinklais?Savaitgalį buvau sodyboje,visą žiemą nebuvome,tai radau nuo stulpo iki ūkinio nukritųsi kabelį ant žemės.Bijojau ir eiti arti labai. MB paskaitė taisykles,kas jau nuo stulpo mes atsakome patys.Nu blyn,tai kaip mes įlipsime į stulpą?Paskambinome į elektros tinklus,taip ir pasakė atsakome patys.MB pasiūto,kai mūsų buvo iškelta pypkė ,storas kabelis,ne panaikino,nutiesė plonesnį kabelį,pritaisė bile kaip.Ir ką atlaikė 4-5 metus,kai mūsų stovėjo dešimtmečius. O dabar patys sako nuvažiuosime pažiūrėsime,nes gali kas kabelį pavogti.Tai mes dar turime kabelį saugoti??????? Tokia betvarkė visur,pikta šiandien iš viso.
O kaip dėl skaitliuko? Ar kartais ne jų reikalas nuo stulpo iki skaitliuko, o nuo skaitliuko į namus jau šeiminikų rūpestis.
Aha, kinrožė net su 6 žiedų pumpurais
Trūksta saulės, oi, kaip trūksta, vėl juodoji kojelė šienauja daigiukus, nors laistau saikingai ir tik šiltu vandeniu...