Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Nu va, pagavau save pamelavus blush-anim-cl.gif Kai bangelee parašė, tai ir aš prisiminiau , kad cukrų, miltus ir skalbimo priemones perku. Tos tai geros tikrai ten. Bet miltų aš ir bazėj perku , kaina panaši.
Sena pažįstama, tai gal man pasitaikė tada akcijinė kieta mėsa ax.gif
Šiandien durniukų priviriau ir bulvinių kleckiukų sriubos baltos. Liapotaaa nail.gif
Atsakyti
Laba,

o mums Lidle pasiseka dukrai sportinės aprangos gaut.
Sviestas šaldytuve jau yra, bet dar nebandžiau. Silkę berods parūkytą MB mėgsta, o jos tikrai ne visur yra. Sakė skani. Konservuotas maistas gyvūnams pigus. Vaisiai. Javainių ar šokoladukų būna pigiau. Sūrio nusipirkom pigiau, skanus... Ai beje dantų pasta labai patiko, bet dantų siūlai nieko gero.

Na kaip visur, reikia gaudytis kainose, aklai negriebt.
Atsakyti
Miltus aplamai perku tik ūkininko malūno. Apie 0,6 eur už kilą, kažin, čia pigu ar ne??. Bet pagrinde dėl kokybės. Jie tokie gurgždantys, kepiniai žymiai geresnės kokybės būna. Įvaldiškus miltus privaryta papildų, kurie juos padaro aukščiausios rūšies. Jeigu pastebėjote, tai nėra gi pirkti pirmos ar antros rūšies miltų. O jų tai niekas neišmeta pašarams.Tiesiog dedami priedAI IR VUALIA : AUKŠČIAUSIA RŪŠIS. dRAUGAI TURI KEPYKLĄ, TAI PASAKOJO, KAD ŠNIŪRAIS PARDAVIMO AGENTAI SU TAIS PAPILDAIS VAro.
Kaip beje iš kavinėse maisto šviežumas.Niekada nieko neužsisakome iš bulvių. Nes jos skustos gal dar praėjusią vasarą, o apie tarkuotas tai galima susibloguoti. Vežame bulves perdirbėjams. Tai dar prieš kokį dešimtį metų dejavo, kad turi priedus tarkiams tik tokius, kurie mėnesiui užkonservuoja. O va, mol, anglai ar kas ten tokie , jau turi du mėnesius "grojančias". Logistikos klausimas, kada tasivežė Lietuvon. Kadangi nuo to meto praėjo nemažai dienelių, chemijos pramonė vystėsi neregėtais tempais, manau dabar jau pusmetis ne riba. Ir "vsio zakono", Europos teisės aktai ir sertifikatai leidžia tuos nuodus su didžiausiu malonumu.
Atsakyti

Laba, o mums Lidle pasiseka dukrai sportinės aprangos gaut.

Teko girdėti , kad lidl parduodami rubeliai tikrai neblogi kaip už jų siūlomą kainą.

Aš išmokau "gaudyti" akcijas :D tai išeina ne ką blogiau nei važiuojant pas lenkus...plius gimus mazei pradėjom prekinis per Barbora tai laiko visą dieną susitaupo  plius atveža ir užneša į ketvirtą aukštą nemokamai ;) ..Ir nereikalingų valgomų ir nevalgomu daiktų neprisiperki :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 20 vasario 2017 - 21:38
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Miltus tai gerai būtų natūralius naudot, ale nėr pas mus tokių kur gaut. ax.gif Pernai vis svaiguliavau susimalt nuvežt į Žemytės malūną. Bet reik vežt ne mažiau 4 maišų vienu malimu. Tai kur aš dėsiu tokį kiekį paskui. O ir sėlenos dar iš jų . Duonai kept sueitų, bet irgi kiekis gaunasi.
Taip noriu jau pasėt ką nors, bet kenčiu biggrin.gif
Atsakyti
ir pasmus nera arti malūnu, arba aš ju nežinau, plius ir grudu neturim, tai pirkt bile kaip augintus kviečius ir juos malti tai tas ant to smile.gif

aš pelargonijas pasejus, reiks tuoj jau persodinti, bet sunkiai jos auga unsure.gif , matyt šviesos trūksta vis tik

Pas PS tai jau gal su žiedais kas nors biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane našlaitės dygsta,salotos,rukola.Ai pirmetes valgome. ax.gif
Reiks pabandymui kelis pomidorus įkišti,nes pavydas ima,kai Liniukas anksti valgo pomidorus. ax.gif Ai agurkus įkišau savaitgalį kelis šiltnamiui.Nes jau keli metai perku daigus iš turgaus su žiedais ir agurkiukais,reikia pačiai užsiauginti. mirksiukas.gif
Kas nors susidūrė su elektros tinklais?Savaitgalį buvau sodyboje,visą žiemą nebuvome,tai radau nuo stulpo iki ūkinio nukritųsi kabelį ant žemės.Bijojau ir eiti arti labai. ax.gif MB paskaitė taisykles,kas jau nuo stulpo mes atsakome patys.Nu blyn,tai kaip mes įlipsime į stulpą?Paskambinome į elektros tinklus,taip ir pasakė atsakome patys.MB pasiūto,kai mūsų buvo iškelta pypkė ,storas kabelis,ne panaikino,nutiesė plonesnį kabelį,pritaisė bile kaip.Ir ką atlaikė 4-5 metus,kai mūsų stovėjo dešimtmečius. blink.gif rolleyes.gif O dabar patys sako nuvažiuosime pažiūrėsime,nes gali kas kabelį pavogti.Tai mes dar turime kabelį saugoti??????? biggrin.gif Tokia betvarkė visur,pikta šiandien iš viso. blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes pernai vežėme malti kviečius į malūną į Telšių pusę, toloka. Bet vėlgi, nuveži 4 maišus, nėra kur dėt tiek miltų. Aukščiausios klasės buvo daugiau nei maišas, antros nedaug, daugiausia 3. Tai tuos atidaviau gyvuliams, neapsimoka.
Agyrkai labai greit stypsta troboj, dar tikrai ankstoka man sėti.
Atsakyti
Ingrida, tai kiškite tą kabelį po žeme. Nei nukris, nei ką.
Atsakyti

Pas mane našlaitės dygsta,salotos,rukola.Ai pirmetes valgome. ax.gif
Reiks pabandymui kelis pomidorus įkišti,nes pavydas ima,kai Liniukas anksti valgo pomidorus. ax.gifAi agurkus įkišau savaitgalį kelis šiltnamiui.Nes jau keli metai perku daigus iš turgaus su žiedais ir agurkiukais,reikia pačiai užsiauginti. mirksiukas.gif
Kas nors susidūrė su elektros tinklais?Savaitgalį buvau sodyboje,visą žiemą nebuvome,tai radau nuo stulpo iki ūkinio nukritųsi kabelį ant žemės.Bijojau ir eiti arti labai. ax.gifMB paskaitė taisykles,kas jau nuo stulpo mes atsakome patys.Nu blyn,tai kaip mes įlipsime į stulpą?Paskambinome į elektros tinklus,taip ir pasakė atsakome patys.MB pasiūto,kai mūsų buvo iškelta pypkė ,storas kabelis,ne panaikino,nutiesė plonesnį kabelį,pritaisė bile kaip.Ir ką atlaikė 4-5 metus,kai mūsų stovėjo dešimtmečius. blink.gifrolleyes.gifO dabar patys sako nuvažiuosime pažiūrėsime,nes gali kas kabelį pavogti.Tai mes dar turime kabelį saugoti??????? biggrin.gifTokia betvarkė visur,pikta šiandien iš viso. blink.gifbigsmile.gif

O kaip dėl skaitliuko? Ar kartais ne jų reikalas nuo stulpo iki skaitliuko, o nuo skaitliuko į namus jau šeiminikų rūpestis.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 21, 09:41)
Pas PS tai jau gal su žiedais kas nors biggrin.gif

Aha, kinrožė net su 6 žiedų pumpurais tongue.gif
Trūksta saulės, oi, kaip trūksta, vėl juodoji kojelė šienauja daigiukus, nors laistau saikingai ir tik šiltu vandeniu...
Atsakyti