buvusioji, cia pas mus aukstaitijoj nuo ryto sninga su papustimais. Jau du kartus takelius kasiau ir vel reiks eit.
Tiesa, apie kokius ten antirukomuosius purskalus kalbejot? Teliko neziuriu, reklamu nematau.
Labas
Va va mes su mb ir nukalbame,jei kada anūkų ir turėsime tai kažin ar bebus sveikatos?
Tragedija kiek pas mus prisnigo. Snygis buvo pusę dienos.
Tragedija kiek pas mus prisnigo. Snygis buvo pusę dienos.
Jo, pasnigo per naktį, bet mes su savo džipuku išvažiavom keliuku, paprastas mašiniukas būtų užklimpęs. Vakar vakare jau beveik nebebuvo sniego.
Šiandien traktorius dirba visu pajėgumu. Per dieną ištrauktos 5 mašinos. To dar nebuvo nė vieną žiemą. Bernas rankomis trina, jam keli dešimtukai kišenę papildė. Prašo dievulio, kad daugiau lakstančių būtų ir ilgai sliduma laikytųsi.
Labas rytas.
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 04, 16:08)
buvusioji, cia pas mus aukstaitijoj nuo ryto sninga su papustimais. Jau du kartus takelius kasiau ir vel reiks eit.
Tiesa, apie kokius ten antirukomuosius purskalus kalbejot? Teliko neziuriu, reklamu nematau.
Labas
Labas
https://camelia.lt/r...ispurskimu.html
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 04, 16:01)
Kaip gyvenimas ? Sniego įkalintos ?
Aš ne sniego, pas mus gripas ir peršalimo virusas Vienam sūnui-tas tikrasis gripas, jam net Temiflu išrašė. Jį reikia gerti net 5 dienas! Galvojau, kad mažiui ir man irgi gripai, tik be temperatūros, deja, ne, kraujas kitokį virusą rodo, mums gydymas vėl kitoks. Dabar sėdžiu ir drebu: zarazą namuose turim, o kas, jei po šio viruso krisim nuo to baisaus gripo? Imuniteto juk nėra jau...
Iš kur ištraukei, kad imunitetas dingo ? Tai nėra išeikvojamas dalykas. Kraujyje nuolat budi baltieji kraujo kūneliai. Kad nereikėtų laikyti tos armijos nuolatinėje kovinėje parengtyje, sakykim po kelis budi. Jeigu pagauna kokį eibininką, tuoj yra pranešama imuninei sistemai ir staigiai "prigimdoma" tų kraujo kūnelių, kurie moka susitvarkyti su įsibrovėliu. Pagauna kitokį kenkėją, tie budėtojai praneša, koks tai padaras. Vėl staigiai padidėja reikalingų karių armija. Net jeigu tai visai nepažįstamas virusas, po kelių dienų jau būna identifikuotas, sukurtas jam antigenas ir pradedamas vyti lauk. Sunkiausios yra pirmos dienos, nenaudėlis dauginasi niekieno nestabdomas.
Aš pati užnešiau virusą , bet MB labai jau sunkiai nuo šeštadienio galuojasi. O man tik vieną dieną pokštus krėtė : ir raumenis kaulus skaudėjo, ir pykino, ir šilta- šalta darėsi.
Aš pati užnešiau virusą , bet MB labai jau sunkiai nuo šeštadienio galuojasi. O man tik vieną dieną pokštus krėtė : ir raumenis kaulus skaudėjo, ir pykino, ir šilta- šalta darėsi.
Labas rytas.
Labas rytas.
Ui, kokios žiemiškos nuotraukos. Net kava nesušildė.
Labas rytas.
IK,pažvelk per langą.