Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(buvusioji @ 2019 01 31, 12:40)
Kaimietuk,gal matei kur tokiu? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Pavaryciau maisa biggrin.gif  biggrin.gif Vai,kaip truksta,tos ranka -burna biggrin.gif Pagaunu save galvojant,as tik sau kenkiu,atsisakyt tokio malonumo...nors viena i diena biggrin.gif  biggrin.gif

Rūkimas nuo Parkinsono apsaugo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O agrumentai kodėl nerūkyti - tai cigarečių kaina ir kvapas ... Brr kaip smirda.

SP sveikatos Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O nenori pasidaryti rimtesnių tyrimų ir patyrinėti , kas sukelia uždegiminius procesus organizme ? nemanau , kad protarpinis badavimas ....

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 31, 14:52)
Nemačiau, bet kažkokių ledinukų yra. Sūnėnas metė rūkyti, tai iš kažkur buvo tokių parsisiuntęs.

Aš pamenu, kaip mano a.a. Tėtis intensyviai skaitė knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti". Skaitė visą dieną ir pusę nakties. Perskaitė viską. biggrin.gif Pasakė, kad labai gera knyga ir tikrai efektyvi...ir nuėjo parūkyti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 31, 15:06)

O agrumentai kodėl nerūkyti - tai cigarečių kaina ir kvapas ... Brr kaip smirda.

SP sveikatos Tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O nenori pasidaryti rimtesnių tyrimų ir patyrinėti , kas sukelia uždegiminius procesus organizme ? nemanau , kad protarpinis badavimas ....

Mano sūnui cigarečių kaina ir buvo pagrindinis argumentas mesti rūkyti 4u.gif

Pasidariusi visus tyrimus. Absoliučiai visus. Ir tiria kasmet, nes mano hemoglobinas mažas, 103-110, vis tiria mane, ieško, kur ta geležis dingsta. unsure.gif O ir nepasakytum, į mane pažiūrėjus: moteriškė visa apvali, žandai raudoni, energijos sočiai... Padaro kraujo tyrimus ir išsiunčia pas endokrinologus, gastroenterologus, praktologus, ginekologus lotuliukas.gif Jau žinau, kad turiu jautrų skrandį ir dar jautresnę dvylikapirtę, žinau, kad man nedirba koks ten vožtuvas ir tulžis pavaro atgal į skrandį, o iš skrandžio-į gerklę, žinau, kad turiu storosios žarnos divertikuliozę ir negaliu jokių žalių daržovių vartoti dideliais kiekiais doh.gif Turiu silpną kasą, todėl negaliu nei riebaus, nei saldaus, nei rūgštaus...
Kai atsiguliau po baltyminės dietos po lašalinėm, tada ir bendravom su dietologe, sakė, o ką padarysi, per savo durną galvą prisidirbau visam likusiam gyvenimui. Ir išrašė tada šalia vaistų tik virtą ir garintą dietą... angel_sadangel.gif O tai jūs galvojat, kad aš nenoriu nei lašinių, nei savo naminės duonos, nei rauginto agurko? Nenoriu šaltibarščių bliūdo su šviežiom bulvėm wub.gif ar tokių Dūsios farširuotų sūriu aštrių paprikyčių? wub.gif Pomidorų šviežių ar braškių su pienu? Paradoksas: auginu braškes, o jų suvalgau gal tik kokį 15 per visą sezoną... unsure.gif Ir ne dėl to, kad nenoriu, o kad negaliu: "uždega" skrandį arba dvylikapirštę. Arba abu iškart...
Ir nemanau, kad protarpinis badavimas man sukėlė dvylikapirštės uždegimą blush2.gif Aš vakare grįžusi valgiau kiaušinį su silke ir...raugintais kopūstais blush2.gif Garantuoju, kad kalta silkė ir tie kopūstai, o taip skaniai juos valgiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 31, 13:22)

Pasidariusi visus tyrimus. Absoliučiai visus.

O maisto netoleravimo testo nenori pasidaryti ? PS aplink save matau daug gerų pavyzdžių ... Kai po kelerių metų betikslių vaistų rijimų, vizitų pas daktarus , krūvos tyrimų - pakeitus maisto produktus gyvena žmonės ir džiaugiasi...
Atsakyti
nu va,nuo parkinsono saugo biggrin.gif O man buvo itarimas,kad sita liga.Laukiu terminu pas neurologus,bet niekaip negaunu blink.gif Namuos nerukau,masinoj nerukau,sveciuos nerukau...kompanijos nereik...Koks malonumas,vienai su arbata ar kava,ziurint i miskus...nieks nekalbina,nesnekina...pati su savim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 31, 16:38)
O maisto netoleravimo testo nenori pasidaryti ? PS aplink save matau daug gerų pavyzdžių ... Kai po kelerių metų betikslių vaistų rijimų, vizitų pas daktarus , krūvos tyrimų -  pakeitus maisto produktus gyvena žmonės ir džiaugiasi...

Ir šitą dariausi 4u.gif Gastroenterologė pamačiusi tą testą išsijuokė, sakė, tai pinigų išleidimas, nes žmogus per savo gyvenimą pagal savo savijautą pats atsirenka, ką jis toleruoja, ko ne. Sakykim, mano kolegos sūnus netoleruoja glitimo, tai nevalgo jokių miltinių patiekalų, pyragus kepa iš krakmolo. Kita bendradarbė alergiška visiems perdirbtiems maisto produktams, kuriuose yra kažkokio E, tai ji kruopščiai skaito etiketes, sykį mačiau savo akimis didžiulį jos alergijos priepolį, kai suvalgė vafliuką su palmių aliejumi(o gal ir ne tik jo ten buvo įdėta) blink.gif Kita bendradarbė netoleruoja laktozės, tai atsisakė pieno produktų, vietoj sviesto naudoja margariną biggrin.gif
O man pagal testą "negalima" valgyti iš viso mėsos, iš viso jokių jūros produktų(nu šitų ir nemėgstu), turiu būti vegetare. O aš negaliu be mėsos. blush2.gif Užmuškit mane, sukapokit, virta ar troškinta, kepta, bet mėsa man PRIVALO būti kasdien blush2.gif Jei kurią dieną pasninkaujame, tai kitą dieną man "lomkės", kaip mėsos noriu. Ir man nesidaro blogo nuo mėsos: nei pilvą pučia, nei alergija kokia... Tai apie kokį maisto netoleravimą mes galime šnekėti? biggrin.gif Jei aš puikiai jaučiuosi, valgydama mėsą ir nelaiminga, kai tampu vegetare? biggrin.gif
Pavasarį mano mažius visas ištinsta, nosis bėga, akys raudonos ir pūliuoja. Nuvarėm pas daktarę, ta apžiūrėjo, kraujo tyrimą padarė, oi, mamyt, žiauri alergija jūsų vaikui, eikit pas alergologą, išsitirkit, nuo kokio augalo jūsų vaikui šienligė. O aš jos klausiu: o ką tai pakeis, jei aš sužinosiu? Vaistai bus kiti? Vaikas nebekvėpuos? Ne, sako, tiesiog jums ramiau bus... O man ir taip ramu biggrin.gif Priešalerginius išrašė, į akis lašinom, prakentėjom tą mėnesį, kol kažkas ten žydėjo ir jį erzino, visi metai gyvenam be alergijos vėl iki birželio mėnesio. biggrin.gif
Atsakyti
SP, spjauk į visus tyrimus ir valgyk tai , kas tau skanu. Išsigydysi tą dvylikapirštę. Gal kokio kisieliaus iš sėmenų reikėtų.
Seniau MB sekretorė vis kamuodavosi nuo visų žaizdų skrandyje ir dvylikapirštėje. Tai rydavo tabletes tokias kaip palto sagos dydžio. "Šienu" jas vadindavo, bet padėdavo. Mane kažkada irgi skrandžio uždegimas buvo toooks surietęs, kad sienomis lipau. Padėjo.
Dėl įdomumo paguglinau jų pavadinimą. Pasirodo, iki šiol jos gyvos.

http://lt.remedy-inf...gastrofarm.html
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 31, 19:13)
SP, spjauk į visus tyrimus ir valgyk tai , kas tau skanu. Išsigydysi tą dvylikapirštę. Gal kokio kisieliaus iš  sėmenų reikėtų.
Seniau MB sekretorė vis kamuodavosi nuo visų žaizdų skrandyje ir dvylikapirštėje. Tai rydavo tabletes tokias kaip palto sagos dydžio. "Šienu" jas vadindavo, bet padėdavo. Mane kažkada irgi skrandžio uždegimas buvo toooks surietęs, kad sienomis lipau. Padėjo.
Dėl įdomumo paguglinau jų pavadinimą. Pasirodo, iki šiol jos gyvos.

http://lt.remedy-inf...gastrofarm.html

Ačiū, apie tokius negirdėjusi 4u.gif Ir kad sėmenų nuovirą priminei 4u.gif Reiks nusipirkti. Dabar košytės, sriubytės(bet vis tiek su mėsa biggrin.gif ), įtariu, kad kol gydysiuos-ir nukrisiu taip lotuliukas.gif O taip norėjau vyną savaitgalį išgerti... blush2.gif Pusmartė mano baigė, jau diplomą gavo wub.gif Mano sūnus pavasarį baigia. Jezau, kaip greit bėga laikas, tik neseniai, atrodo, su jumis pergyvenomės, kur tie vaikai stos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 31, 19:39)
  Pusmartė mano baigė, jau diplomą gavo wub.gif Mano sūnus pavasarį baigia. Jezau, kaip greit bėga laikas, tik neseniai, atrodo, su jumis pergyvenomės, kur tie vaikai stos... blush2.gif

O čia tas sūnus, kur vaikystėj traukinį galėjo nuversti? biggrin.gif Iki šiol atsimenu, kaip tu svo vaikus pristatei biggrin.gif O tie vaikai, augo, paaugo ir visai kita jau jų galvoje ax.gif
O tau pačiai sveikatos.tos dietos ir ligos greičiau sutapimas, bet geriau be dietų, bet jaustis sveikai.Man neteko dietų laikytis, visą gyvenimą buvau liesa, bet dabar į senatvę kažko apvalėja šonai.Ir tik vyras tuo džiaugiasi, kad bent į senatvę tampu panaši į moteriškę ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2019 01 31, 22:49)
O čia tas sūnus, kur vaikystėj traukinį galėjo nuversti? biggrin.gif Iki šiol atsimenu, kaip tu svo vaikus pristatei biggrin.gif O tie vaikai, augo, paaugo ir visai kita jau jų galvoje ax.gif
O tau pačiai sveikatos.tos dietos ir ligos greičiau sutapimas, bet geriau be dietų, bet jaustis sveikai.Man neteko dietų laikytis, visą gyvenimą buvau liesa, bet dabar į senatvę kažko apvalėja šonai.Ir tik vyras tuo džiaugiasi, kad bent į senatvę tampu panaši į moteriškę ax.gif  biggrin.gif

Tas pats biggrin.gif Bet toks dabar protingas, taip suvyriškėjęs, barzda didžiulė... Man net keista, kad tas vaikas kažkada buvo velnių priėdęs, kad galvojau, jog jo kalėjimas laukia... biggrin.gif O dabar studijuoja labai gerai, net stipendiją gauna! Ir dirba banke programuotoju, gyvena jau atskirai su mergaite, pasitraukė nuo mamytės sijono biggrin.gif
Tai dabar pergyvenu dėl antro sūnaus. Svaičioja tokius niekus, kad man net nejauku... Nemato savęs niekur, geriausia būti lodariu. huh.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo greitai vaikai auga.Mažoji paskutinė šiemet baigia mokslus.Net nežinau ar eis toliau? ax.gif Ir nebe turėsime studentų šeimoje. mirksiukas.gif
Buvusioji labai tave suprantu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš irgi galiu nerūkyti savaitėmis,bet mėgstame su kaimyne važiuoti grybauti ,va tada atsirūkome miške. bigsmile.gif Arba viena kai grybauju,mėgstu tokią nuodėmę. ax.gif Ar šiaip kompanijoje rūkančių.
O šeimoje niekas nerūko,mažąjį bandė įpranti pusmartė,bet metė. ax.gif
Atsakyti
Kavos pageriau,sniega nusikasiau,valgyt tuoj bus gatava biggrin.gif Cia ,kaip ta varle..ir grazi ir protinga ir darbsti :Dgavau laika,pas neurologa-21 kovo blink.gif ,nukvakt galima.Del tu nuodemiu rolleyes.gif negalima man i pirti daznai...einu kaip pasiutus,rukymas...daug metu jis tesias.Gal negerai parasiau,as niekad nerukiau kambary,niekad nesislepiau,kad rukau.Net paciai keista,kad sumasciau mest lotuliukas.gif Tampau liuta uz usu smile.gif ,ir dar -niekad niekam nesiuliau cigaretes.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti