Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 29, 15:28)
SP pakviečiau Tave į vieną grupę FB ... ten daug kas propaguoja  protarpinį badavimą ir tt. Jei netingėsi skaityti .  Aš ne propaguotoja , aš tik seku .

Pažiūrėsiu, bet labiau pasitikiu savais 4u.gif Dusia, irgi laikaisi šios dietos? Sakykim, pavalgiau 12.30 pietus/ pusryčius, tai man dabar toks kūno drebulys prasidėjo... unsure.gif Rankos dreba kaip alkoholiko... Aš žinau-šoko gliukozė kraujyje, man taip būna, kaip sukyla. Tai ką darau ne taip? Ar linkusiems į diabetą negalima tokio badavimo naudoti?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 29, 13:43)
Pažiūrėsiu, bet labiau pasitikiu savais 4u.gif Dusia, irgi laikaisi šios dietos? Sakykim, pavalgiau 12.30 pietus/ pusryčius, tai man dabar toks kūno drebulys prasidėjo... unsure.gif Rankos dreba kaip alkoholiko... Aš žinau-šoko gliukozė kraujyje, man taip būna, kaip sukyla. Tai ką darau ne taip? Ar linkusiems į diabetą negalima tokio badavimo naudoti?

Nelabai noriu aš čia viešai savas erezijas skleisti smile.gif
O ką valgei ?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 29, 11:45)
Sveikos, kaip ten reikia laikytis tos 16/8 dietos? biggrin.gif Galvoju, gal aš ką ne taip darau, nes skrandis mane tuoj suės gyvas... biggrin.gif
Ir kaip rezultatai, Iš Kaimo? Tu jos laikeisi?

Šiaip tai ji veikia. Kas žiemą papildomais taukais apeidavau, 0 šiemet nieko. wub.gif Dar ir nukrito keli kg. Bet kadangi šalta, tai per tas 8 valgymo valandas vis kavos puodelis naguose ir kažkas saldaus.
Nevalgau iki 12 dienos. Man taip lengviausia. O vakare gerai būtų baigti balių iki 8 , bet kartais kas sugundo ir 9 -10. mirksiukas.gif
Vos tik atšils, pradėsiu dar ir labiau baltyminį maistą valgyti, turėtų svoris kristi.
SP, gal tikrai, valgyk savo pietums- pusryčiams kokios kalakutienos su daržovėmis be bulvių, vėliau jau įjunk angliavandenius.
Kitoje mūsų temoje viena moteriškė per du mėnesius ar ne 12 kg -. Bet ji labai laikosi dar tų 4 valandų tarp valgymų. Anei trupinėlio, tik vanduo. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Mano badavimas baigėsi lotuliukas.gif Jau naktį pajaučiau, kad po dešiniu šonkauliu lyg ir maudžia, lyg ir diskomfortas, dėmesio nekreipiau. O ryte-labas, dvylikapirštės uždegime! Seniai nesimatėm! biggrin.gif Kaip gerai, dabar svorio tikrai greit numesiu, nes teks valgyti tik kruopų košes, tik viską virtą... Jokių raugintų kopūstų su dešrelėm, jokių sprandinės šmotų, keptų ilgoje temperatūroje, jokių torčiukų ir šokoladų.
Ir kodėl man taip "sekasi"? Prieš 6 metus laikiausi baltyminės dietos-atsiguliau po lašalinėm... Dietologė buvo sudariusi valgiaraštį, nukritau tikrai nemažai be jokio bado, bet...baigiau su storosios žarnos uždegimu ir tyrimais po visas Santariškes... Kažkada badavau 6 dienas su vandeniu ir arbata, vairuojant automobilį ištiko priepolis( nieko baisaus ir mirtino, tiesiog kalio žiauriai trūko, atlašino)...Dabar prisiskaičiau apie tą trumpalaikį badavimą-ir vau, dvylikapirštė man parodė, kad tokia dieta jai nepatiko biggrin.gif Pasižiūriu į kitas-tai giriasi, kad vegetarė tapo, svorio numetė, pažiūriu į paleo šalininkes, vėl džiaugiasi svorio netekti, sotimi ir gera savijauta, sakau, va, Iš Kaimo išbandė protarpinį badavimą, džiaugiasi, negi aš negalėčiau pabandyti. O nė velnio. Netinka nė viena man dieta, nes organizmas tuoj "duoda apie save žinoti". devil.gif Matyt, man lemta būti storai... angel_sadangel.gif
Atsakyti
SP, greičiau sveikatinkis . 4u.gif 4u.gif
Klausyk, spjaunam į į viešąjį piarą , kad priklauso būti lieknoms. Gal svarbiau - sveikoms. Man kai lašiniai ant pilvo - jaučiuosi sveika. Vos tik pradedu save kankinti - dažniausiai irgi skrandžio reikalai prasideda. Kažkada svorį labai sėkmingai vasarą mečiau. Ravėjau daržą ir smigau nosimi į žemę. Atsibudau -lyg ir saulė kiek pasislinkusi. Kitą kartą naktį nuėjusi į tualetą nualpau. MB daužėsi kiek laiko į duris, paskui sušalau matyt gulėti ir atsičiuchinau. Man tai krenta svoris - kartu krenta ir spaudimas.
Atsakyti
LA,mergai,baikit sirgt blink.gif As bijau ir pajudet kur biggrin.gif ,anuka zada atvest savaitei,o gal dviem,negaliu uzsikrest biggrin.gif as mielai paskaitau apie dietas,bet paciai nesiseka,neturiu valios.Vasara liuks,agurkai prasideda ir mano svoris krenta,link ziemos ir pypiec biggrin.gif O dar bandau mest rukyt,tai est tada noriu.Prisipirkau ledinuku ir ciulpineju.Nezinau ar atsilaikysiu ax.gif
Atsakyti
O nėra ledinukų tabako skonio ? Kad dar pailgi būtų... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 01 30, 17:14)
LA,mergai,baikit sirgt blink.gif As bijau ir pajudet kur biggrin.gif ,anuka zada atvest savaitei,o gal dviem,negaliu uzsikrest biggrin.gif as mielai paskaitau apie dietas,bet paciai nesiseka,neturiu valios.Vasara liuks,agurkai prasideda ir mano svoris krenta,link ziemos ir pypiec biggrin.gif O dar bandau mest rukyt,tai est tada noriu.Prisipirkau ledinuku ir ciulpineju.Nezinau ar atsilaikysiu ax.gif

Mano vyras mete su tuo purskalu, kur reklamuoja per telika , jau trys metai neruko.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaimietuk,gal matei kur tokiu? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Pavaryciau maisa biggrin.gif biggrin.gif Vai,kaip truksta,tos ranka -burna biggrin.gif Pagaunu save galvojant,as tik sau kenkiu,atsisakyt tokio malonumo...nors viena i diena biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nemačiau, bet kažkokių ledinukų yra. Sūnėnas metė rūkyti, tai iš kažkur buvo tokių parsisiuntęs.
Atsakyti