Mano badavimas baigėsi
Jau naktį pajaučiau, kad po dešiniu šonkauliu lyg ir maudžia, lyg ir diskomfortas, dėmesio nekreipiau. O ryte-labas, dvylikapirštės uždegime! Seniai nesimatėm!
Kaip gerai, dabar svorio tikrai greit numesiu, nes teks valgyti tik kruopų košes, tik viską virtą... Jokių raugintų kopūstų su dešrelėm, jokių sprandinės šmotų, keptų ilgoje temperatūroje, jokių torčiukų ir šokoladų.
Ir kodėl man taip "sekasi"? Prieš 6 metus laikiausi baltyminės dietos-atsiguliau po lašalinėm... Dietologė buvo sudariusi valgiaraštį, nukritau tikrai nemažai be jokio bado, bet...baigiau su storosios žarnos uždegimu ir tyrimais po visas Santariškes... Kažkada badavau 6 dienas su vandeniu ir arbata, vairuojant automobilį ištiko priepolis( nieko baisaus ir mirtino, tiesiog kalio žiauriai trūko, atlašino)...Dabar prisiskaičiau apie tą trumpalaikį badavimą-ir vau, dvylikapirštė man parodė, kad tokia dieta jai nepatiko
Pasižiūriu į kitas-tai giriasi, kad vegetarė tapo, svorio numetė, pažiūriu į paleo šalininkes, vėl džiaugiasi svorio netekti, sotimi ir gera savijauta, sakau, va, Iš Kaimo išbandė protarpinį badavimą, džiaugiasi, negi aš negalėčiau pabandyti. O nė velnio. Netinka nė viena man dieta, nes organizmas tuoj "duoda apie save žinoti".
Matyt, man lemta būti storai...