Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 26, 17:35)
Žolia tai Tau  pomidorus reikia auginti tik kokių 3 veislių :
1. Dėl grožio .
2. Dėl skonio
3. Ilgo grojimo, kad iki velykų valgyti

Niurzga kaip  Tavo sveikata ? Kaip dičkei mokslai ? patinka šiemet ?

Prašom tiksliau, t.y. veislėmis.

Ačiū, pakenčiamai. Nugarą postipriai paskauda. Bet jau geriau nei buvo lapkritį. Dabar etapais pablogėja, o tyrimų darytis negaliu, kovo pabaigoje rimta medicinininė komisija, nenoriu, kad būtų naujų įrašų, galiu nepraeiti komisijos. Tai bandau suktis visokiais kitokiais būdais. Mankštos, sportas t.y. bandau raumenukais apauginti skaudamą vietą, bet susipykau su valia, sunku prisiversti labai sistemingai sportuoti. O nesistemingai sportuojant nėra tokio didelio efekto koks galėtų būti rimtai užsiėmus. Nu pati kalta.

Dičkė nuo mokslų kaifuoja. Viskas įdomu, viskas patinka... Aišku yra dalykų ar dėstytojų, kurie ne taip patinka, bet gi visur taip. Pažymiai pirmo pusmečio labai geri. Vienas aštuntukas tik (nu dar vieną egzaminą nukėlė nes dėstytojas serga). Tas 8 sugadins stipendiją. Ji ir darbo nemetė. Ir laiko laisvalaikiui, savo pomėgiams randa. Vakar naktį išvažiavo į Slovakiją į kalnus su snieglente slidinėti. Mokslo atostogos, darbe pasiėmė atostogas... Pasidarė tikrą gimtadienio dovaną.

Gal jau rašiau obuolių sulčių pakuotes daugiabučio rūsyje pelytė pragraužė. Tik vienas pakiukas sveikas liko nu ir tie kur garaže buvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 26, 16:35)
Žolia tai Tau  pomidorus reikia auginti tik kokių 3 veislių :
1. Dėl grožio .
2. Dėl skonio
3. Ilgo grojimo, kad iki velykų valgyti

Gal norėjai pasakyt 3 vnt : 1 dėl - grožio, 1- dėl skonio ir 1 - ilgo grojimo mirksiukas.gif biggrin.gif
beveik ir užtektų ax.gif Jei rimtai, tai kokių 15 vnt daigų pilnai pakaks šviežiam naudojimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2019 01 27, 10:42)
Laba,
Prašom tiksliau, t.y. veislėmis.

Ačiū, pakenčiamai.

Man pvz gražus visi mažiukai vynuoginiai , kurie auga ilgomis kekėmis . Dauguma hibridų labai gražūs - didelės kekės , tvarkingi krūmai . Pvz Corazon F1 . Nerealaus derligumo .
Skoniui draugų nėra. Mano šeimyna nudegustavus kokias 5 veisles pripažino , kad skaniausi pomidorai prie kepsnio yra Skariai . nei per saldūs , nei per rūgštūs , nei per skysti , nei per miltingi. Man skaniausi visi juoduliai . Na ir žinoma visada be konkurencijos medovij spas. Kai kam per saldus .
Kiek žinau Vezuvijai geria laikosi žiemą . Pažiūrėk Rimante VB FB profilį , aprašyta gal 100 pomidorų veislių . Yra aprašytos žieminės , kai kurias atnešu : Ponderosa, Evil Olive, Supersweet winter, Giraffe, Long Keeper .

Sveikatos Tau . Turint bėdų su nugara mankšta kasrytinė kaip TeveMūsų biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
Man tai patys pačiausi - Colibri, Taifun, Uragan. O va nelabai didelio panašaus diametro labai saldaus dar neatsirinkau. Daug visokių nenoriu auginti, kas lieka - eina pardavimui. Tai kasmet kaip durnė po 120 daigų pavarau.

Beje, šiemet pirksiu šiltnaminių agurkų gražiu lietuvišku pavadinimu : Pindos . lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano darbininkė juos augina, tai nuo birželio non stop iki užšalimo. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 28 sausio 2019 - 18:56
IK, bet PINDOS rašo, kad ilgieji agurkai ax.gif Pagooglinau, nes labai jau cekauna buvo pamatyt kas do agurkai biggrin.gif Kai lauke pradeda derėt, kur dedi tuos derančius šiltnaminius? Man pernai irgi iki pat rudens šiltnamy derėjo ilgieji, tai juos kompostan verčiau, nors ir labai skanūs, net peraugę, buvo. bet , kai lauko lysvėse pilna trumpų, tai tie ilgi nebelenda smile.gif
Atsakyti
Taigi tų lauko agurkų masinio derėjimo gal 3 savaitės. Kol yra skanesnių, gali sulesinti vištoms ar į kompostą. O kai lauke jau kartūs susirietėliai lieka, vėl atsiprašai šiltnaminių.
Šiaip tai skanūs tie Pindosai, kad ir ilgieji. Man jų skonis kitoks, nei ankstyvų iš Kietaviškių. Jeigu ką, tai visi ilgavaisiai skaitosi salotinio tipo. Reiškia, juos grauždamas neišsiversi dantų atrėmęs į kietą skūrą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos, kaip ten reikia laikytis tos 16/8 dietos? biggrin.gif Galvoju, gal aš ką ne taip darau, nes skrandis mane tuoj suės gyvas... biggrin.gif
Ir kaip rezultatai, Iš Kaimo? Tu jos laikeisi?
Atsakyti
Laba,SP ar tikrinai barsuka?kada pavasaris?Sniego priverte per tas dienas,stogus nusikasinejau,siltnamius paziurejau...Kiskis kesinasi i obelaites,gerai,kad eglisakiai saugo,aptupineta,apsikaliota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 01 29, 13:49)
Laba,SP ar tikrinai barsuka?kada pavasaris?Sniego priverte per tas dienas,stogus nusikasinejau,siltnamius paziurejau...Kiskis kesinasi i obelaites,gerai,kad eglisakiai saugo,aptupineta,apsikaliota unsure.gif

Tai sako, kad pavasaris, pagal barsuką, bus greit mirksiukas.gif
Jei nebus-į barsuko taukus išleisim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 29 sausio 2019 - 11:54
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 29, 11:45)
Sveikos, kaip ten reikia laikytis tos 16/8 dietos? biggrin.gif Galvoju, gal aš ką ne taip darau, nes skrandis mane tuoj suės gyvas... biggrin.gif
Ir kaip rezultatai, Iš Kaimo? Tu jos laikeisi?

SP pakviečiau Tave į vieną grupę FB ... ten daug kas propaguoja protarpinį badavimą ir tt. Jei netingėsi skaityti . Aš ne propaguotoja , aš tik seku .
Atsakyti