Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Neprisimenu, 3 ar 7 eurai siuntinys. Siunčiausi prieš kelis metus susikooperavusi su merginomis iš SM. Bet daug kas yra ir Mydobro, gal estiškame šiek tiek daugiau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Na ką ,pas mus -16. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba. Pas mus TIK - 8 ºC rodo biggrin.gif Ir snaigutės tokios retos smulkios krenta, net keista... Oras puikus! smile.gif
Taip noriu kažko saldaus =skanaus , tik nenoriu kept biggrin.gif O gal ir sumakaluosiu obuolių pyrago greitai ax.gif Kaimynė dėžę obuolių davė, ji vištom tarkuoja blink.gif . Augina augina, o paskui vištas šeria ax.gif taip gerai išsilaikę.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 24, 13:18)
Laba. Pas mus TIK - 8 ºC rodo  biggrin.gif  Ir snaigutės tokios retos  smulkios krenta, net keista...  Oras puikus!  smile.gif 
Taip noriu kažko saldaus =skanaus , tik  nenoriu kept  biggrin.gif  O gal ir sumakaluosiu obuolių pyrago greitai  ax.gif  Kaimynė dėžę obuolių davė, ji vištom tarkuoja  blink.gif . Augina augina, o paskui vištas šeria  ax.gif  taip gerai išsilaikę.

Tai gal obuolių specialiai neaugina-auga patys biggrin.gif Pas dėdę buvo senovinių obelų sodas. Apgenėjo, sutvarkė, obuoliais apsipylė. Rudenį išspaudė pats ir susipilstė į maišelius su kraneliu. Dabar, kai buvo tris savaites užpustytas ir be jokio ryšio su išoriniu pasauliu, norėjo pasiimti grimui obuolių sultis, sako, vis vitaminai šalia kruopinės košės. Nueina į sandėlį, o ten...žiurkės visus maišus papylusios unsure.gif Vos neverkė dėdė, ir darbo gaila buvo, ir produktu nepasinaudojo...
Atsakyti
Nu tikrai, gaila darbo dėdės 4u.gif Geriau į trilitriakus būtų užsukęs... Ne visad naujos technologijos gerai ax.gif Žiurkės tai siaubų siaubas yra , man sugraužė palapinės uždangalus. Pati buvau pasisiuvusi, tiek vargau... Buvo sulankstyti ir krūvon sukrauti gabalais, tai kampą kaip pragraužė, išplėtus visur skylės... unsure.gif Plasmasinius daiktus irgi graužia, atrodo, kad paės iš jų , bjaurybės bash.gif Išaugtus dukros batus kraunu klėtyje, gal kada kam atiduot išeitų, tai vieniems aulus apgraužė blink.gif
Atsakyti
O man nepatinka tos naujos technologijos. Stiklas lieka stiklu. O laikyti sultis plastike ranka nekyla. Vis tik rūgšti terpė, ką ten bepasakotų, iš plastiko šis tas pereina į sultis. Ne veltui yra reikalavimas vaikų maisto nelaikyti plastiko taroje.
Atsakyti
Man labai patinka sultis taip laikyti, nerugsta greit, kiek darbo atsimetė, ne tas žodis, kaip patogu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 01 25, 23:07)
Man labai patinka sultis taip laikyti, nerugsta greit, kiek darbo atsimetė, ne tas žodis, kaip patogu.

O kaip nuo žiurkių saugoji? Juk vienkiemis, neateina? O juk stiklainiuose jos irgi nerūgsta ax.gif Ar turi omeny, kai atidarai, likutis ilgiau nerūgsta?

Man tai irgi nepatinka tie plastikai, kaip ir IK ax.gif
-13 ºC šįryt unsure.gif
Atsakyti
Laba,ir pas mus šaltoka,ryte buvo 13.
Katinų neturiu, bet pelės tručiju apvalius metus,tai labai nelaksto biggrin.gif Pas mus troba didelė, tai tas kambarys, kur židinys,paprastai žiemą retai kūrenama,ten vėsu. O trilitri atsidarius dviese ilgai mūčyt ir vaikams patogu.
Atsakyti