Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif Su gražiu žiemos rytu po Mėnulio užtemimo 4u.gif
Ingrida, tu visokių prašmatnybių kepi ir verdi. Ar esi darius tokius? Снежки Nu pirmą kartą užmačiau netyčia, o sako, kad popoliarūs buvo blink.gif
Kitose nuorodose biski kitaip daro padažą, su krakmolu , bet esmė tokia. ax.gif
Atsakyti
Kokias vengriško tipo paprikas patartumėt auginti ? Kelis metus auginau Gipsy iš Jūsų sodui , šiemet nebeprekiauja . Gaila.
WHITNEY H iš BS man žolės skonio , nors labai derlingos ir labai ankstyvos . Jei nieko gudresnio nerasiu , teks auginti kokis 4 krūmus jų .
Be vasario paskutinės dienos nieko nesėju . Paskutinę vasario dieną sėju Betaliux pomidorus čilius, baklažanus kartais kai kurias paprikas . Dar mėnuo atostogų . Ir visai nepasiilgau daržų , nes šaldiklyje pilna šparaginių , paprikų , žirnelių ir tt. O darbe turiu savo ūgio čilį smile.gif Kažkas iš skorpionų , labai aštrus smile.gif Gražiai dera. Išdalinau darbe , nes namo neštis net nenoriu , man jelapeno aštrumas pats tas... O kai kam iš vyrų teko sriubą pilti lauk , nes nepatikėjo manim , kad rimtai aštrūs pipirai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vat bus neklausyt biggrin.gif
Atsakyti
Žolyte,peržiūrėjau,kaip tik turiu perteklių kiaušinių.Bet kažkaip man nelabai,vienu metu prilygino saldžiai vatai,man ji nelabai.Mažiems vaikams gal ir būtų skanu,neįprastas toks receptas. 4u.gif 4u.gif Kepu eklerus,saldžius vaflius,kur nemžai kiaušinių sueina. ax.gif Kilogramai tik auga,auga........... mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif kokios smagios kalbos prasidejo.Seklytes,paprikytes,gelytes.kur musu SP?ji geriausiai prognozuoja 4u.gif
Atsakyti
Patys kiek mačiau vengrai tai dažniausiai augina Blondy. Ne visai smailos, bet panašios.
Pasidairyk Mydobro.com , ten akys raibsta.

Man tai skaniausios Block tipo. Šiemet pabandžiau jas šaldyti vos apvirtas. Tinka įdarymams.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 21, 18:39)
Patys kiek mačiau vengrai tai dažniausiai augina Blondy. Ne visai smailos, bet panašios.
Pasidairyk Mydobro.com , ten akys raibsta.

Man tai skaniausios Block tipo.  Šiemet pabandžiau jas šaldyti vos apvirtas. Tinka įdarymams.

Dėkui 4u.gif
Ir kam man reikėjo lysti š tą sėklų puslapį smile.gif galvojau jau pasveikau ... Iš ryto tai dar pavasario nelaukiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šaip tai noriu kelių krūmų va tokių paprikų :
Gipsy patikdavo , nes jos pakankamai mėsingos ir sunokusios būdavo raudonos spalvos . Daug jų neauginu - vasaros derliui smile.gif Kad liepą jau valgyti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 sausio 2019 - 19:03
Nesinervuooook. console.gif Aš ten kas vakarą rymau. Susirašau A4 lapą iš abejų pusių savo norus. Ryte pagalvoju gerai ir labai pagailu pasidaro pinigų. Sąrašas skrenda šiukšlinėn. Vakare vėl per nauja. Ir taip visą žiemą. blink.gif Dar nuo pernai iš jų turiu visokių ridikų ridikėlių prisisiuntusi ir nepasėjusi.

Dauguma baltų paprikų palaikius ilgiau ant krūmo parausta ar pagelsta. Čia balta skaitosi kaip techninė branda.

Beje, kuo susirgai, tuo ir gydykis
WWW.semnemaailm.ee
Man ko tai neatidaro daržovių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 21 sausio 2019 - 21:00
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 21, 22:55)

Beje, kuo susirgai, tuo ir gydykis
WWW.semnemaailm.ee
Man ko tai neatidaro daržovių.

Ar tikrai taip rašosi? Man visai neatidaro, rašo, kad puslapis klaidingas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 22, 13:25)
Ar tikrai taip rašosi? Man visai neatidaro, rašo, kad puslapis klaidingas... unsure.gif

Puslapis senai žinomas smile.gif Tik siuntimas iš jo būdavo brangus ...

Nuoroda įdedu Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 22, 15:58)
Puslapis senai žinomas smile.gif Tik siuntimas iš jo būdavo brangus ...

Nuoroda įdedu  Nuoroda

Ačiū, dabar atidarė. 4u.gif
Atsakyti