Labas rytas.
Kokias vengriško tipo paprikas patartumėt auginti ? Kelis metus auginau Gipsy iš Jūsų sodui , šiemet nebeprekiauja . Gaila.
WHITNEY H iš BS man žolės skonio , nors labai derlingos ir labai ankstyvos . Jei nieko gudresnio nerasiu , teks auginti kokis 4 krūmus jų .
Be vasario paskutinės dienos nieko nesėju . Paskutinę vasario dieną sėju Betaliux pomidorus čilius, baklažanus kartais kai kurias paprikas . Dar mėnuo atostogų . Ir visai nepasiilgau daržų , nes šaldiklyje pilna šparaginių , paprikų , žirnelių ir tt. O darbe turiu savo ūgio čilį Kažkas iš skorpionų , labai aštrus Gražiai dera. Išdalinau darbe , nes namo neštis net nenoriu , man jelapeno aštrumas pats tas... O kai kam iš vyrų teko sriubą pilti lauk , nes nepatikėjo manim , kad rimtai aštrūs pipirai Vat bus neklausyt
WHITNEY H iš BS man žolės skonio , nors labai derlingos ir labai ankstyvos . Jei nieko gudresnio nerasiu , teks auginti kokis 4 krūmus jų .
Be vasario paskutinės dienos nieko nesėju . Paskutinę vasario dieną sėju Betaliux pomidorus čilius, baklažanus kartais kai kurias paprikas . Dar mėnuo atostogų . Ir visai nepasiilgau daržų , nes šaldiklyje pilna šparaginių , paprikų , žirnelių ir tt. O darbe turiu savo ūgio čilį Kažkas iš skorpionų , labai aštrus Gražiai dera. Išdalinau darbe , nes namo neštis net nenoriu , man jelapeno aštrumas pats tas... O kai kam iš vyrų teko sriubą pilti lauk , nes nepatikėjo manim , kad rimtai aštrūs pipirai Vat bus neklausyt
Žolyte,peržiūrėjau,kaip tik turiu perteklių kiaušinių.Bet kažkaip man nelabai,vienu metu prilygino saldžiai vatai,man ji nelabai.Mažiems vaikams gal ir būtų skanu,neįprastas toks receptas. Kepu eklerus,saldžius vaflius,kur nemžai kiaušinių sueina. Kilogramai tik auga,auga...........
Patys kiek mačiau vengrai tai dažniausiai augina Blondy. Ne visai smailos, bet panašios.
Pasidairyk Mydobro.com , ten akys raibsta.
Man tai skaniausios Block tipo. Šiemet pabandžiau jas šaldyti vos apvirtas. Tinka įdarymams.
Man tai skaniausios Block tipo. Šiemet pabandžiau jas šaldyti vos apvirtas. Tinka įdarymams.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 21, 18:39)
Patys kiek mačiau vengrai tai dažniausiai augina Blondy. Ne visai smailos, bet panašios.
Dėkui
Ir kam man reikėjo lysti š tą sėklų puslapį galvojau jau pasveikau ... Iš ryto tai dar pavasario nelaukiau
Šaip tai noriu kelių krūmų va tokių paprikų :
Gipsy patikdavo , nes jos pakankamai mėsingos ir sunokusios būdavo raudonos spalvos . Daug jų neauginu - vasaros derliui Kad liepą jau valgyti .
Nesinervuooook. Aš ten kas vakarą rymau. Susirašau A4 lapą iš abejų pusių savo norus. Ryte pagalvoju gerai ir labai pagailu pasidaro pinigų. Sąrašas skrenda šiukšlinėn. Vakare vėl per nauja. Ir taip visą žiemą. Dar nuo pernai iš jų turiu visokių ridikų ridikėlių prisisiuntusi ir nepasėjusi.
Dauguma baltų paprikų palaikius ilgiau ant krūmo parausta ar pagelsta. Čia balta skaitosi kaip techninė branda.
Beje, kuo susirgai, tuo ir gydykis
WWW.semnemaailm.ee
Man ko tai neatidaro daržovių.
Dauguma baltų paprikų palaikius ilgiau ant krūmo parausta ar pagelsta. Čia balta skaitosi kaip techninė branda.
WWW.semnemaailm.ee
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 21, 22:55)
WWW.semnemaailm.ee
Ar tikrai taip rašosi? Man visai neatidaro, rašo, kad puslapis klaidingas...
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 22, 13:25)
Ar tikrai taip rašosi? Man visai neatidaro, rašo, kad puslapis klaidingas...
Puslapis senai žinomas Tik siuntimas iš jo būdavo brangus ...
Nuoroda įdedu Nuoroda
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 22, 15:58)
Ačiū, dabar atidarė.